"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hehee ama oda bi ana sonucta dedigin gibi sinir seyler olsalarda amaannnn olsun be kis belki onlar böle olmasalardi kocislerimizin tadi olmazdi demi tek derdimiz kaynana dili olsun bosveerrrr

oooooooo exsüm gelmisss yigenimiz gelmisss yesinler yaa hg baciimm nerdesünüz kisss gezmelerdenmi geliyonuz

demi yaa boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr salla kayganayııııııııııııı çokta fifiiiiiiiiiiiiiiiiii
aa altta kızlar bak andık ya geldilerrrrrrrrrrrrr
hu huu makbuş richhhh

oy bacum çok sevindim bebikin iyi olmasına inşallah sonucunda güzel çıkıcak..
canım 45.günün demek neden olmasın Allahtan ümit kesilmez inşallah beklediğin sonucu alırsın
oo exüm iyiyim sağol ama acayip ağırlaştım bide boğazım fena yaa ağzımın tadi hiç yok boğazımda kuruyo sürekli ( sende de varmı acaba
ne yapam canom yaa aldım tabi almammııı hastane çıkışları bahtaniyelerimiz falan tamam bi odası arabası falan kaldı hoş bana kalsa daha çok şey alırım ama diyolar çabuk küçülücek :))

hoşbuldum kızlar ne gezmesi bacum yukarı çıkmıştık ..beyfendi gece gece canımı sıktı bende topice gelem dedim onu dinlemektense..siz nasılsınız bakim

hmm andikta geri kayboldular baciimmm nerdesiniz yaa gelin hadi ben yasli bi hamisim dayanamiyorum valla uyukluyorum oturdugum yerde......

gökcem yürüyüs yapiyormusun veya yüzme falan dogumda cok faydasi varmis ben hergün cikiyorum aksamlari yarim saat yürüyorum

amin bitanemmm darısı sana artık hele bi cinsiyetini öğren görücem seni tutabiliyonmu kendini :)))

hg makbusum ben ciktin zannettim bacim geceligimi giydim yatagima girdim yazdigini yeni aldim datluumm bogaz kurulugu olur canim kaloriferin varsa yattigin yerde veya her odada üzerlerine su koy nemlensin odan bacim faydasi olur

valla bilmem ki canım yaa cinsiyetini bilmiyom die mi artık yada erken allah esirgesin bişe olur die mi almıyom ama ilerki safhalarda alırım inşş

hg masalcim nasilsin canim........

hayirdir makbusum sikma o tatli canini bacim melegini üzme annesiii kocalar öledir iste bosveerrr

aman canım bilindik şeyler hala gözümün içine bakıyor çocuklarıyla ilgileniyim diye aşağıya inerken dedimki sabah kalktığınızda ki erken kalkıyolar odanızı toparlayın camını perdesini açın ödevlerinizi yapın neymiş onların zaten tv izlemeye oyun oynamaya hkaları yokmuşşş bende dedim madem öyle bundan sonra benden hiç bişey bekleme tek kelime sormasınlar bana..öyle sinirleniyorumki kızlar alıp kucağıma pışpışlıyım istiyo çocuklarını

allah korusun gökcem inss biseycikler olmaz sen dikkat et kendine yeter annesi allahim esirgesin hepsinide alirsin daha cok zaman var

iyiyim ağlamacım nasıl olsun uğraşıyoruz yumurtlama haftasındayım ama eşim yanımda yok.bunaldım artık ya

masalcım hoşgeldin canım

exüm kalorifer yanmıyo bayadır havalar sıcak ya yakmıyorum bu hamile kaldığımdan beri böyle acaba diyorum içtiğim sigaraların acısını mı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…