oy bacum çok sevindim bebikin iyi olmasına inşallah sonucunda güzel çıkıcak..slm hanımlar ben geldim dr agitim minigim ense kalınlıgı 1.74 müş iyi dedi dr um kan verdim pazartesi çıkıcak onun sonuçlarıda cinsiyetini de söylemedi bi daha ki gelişinde söylüyücem sana dediuyusssss dr nolcak alsanaalsanasmile neyse hepnizi öpeyrummm akşam görüşürüz
canım 45.günün demek neden olmasın Allahtan ümit kesilmez inşallah beklediğin sonucu alırsınslm kızlar nasılsınız cumanız hayırlı olsun bugün misafirim vardı sabahtan kalktım işlerimi hazırlığımı yaptım size bişey soracam benim adetimin bugün 45.günü 2gündür göğüs uçlarım çok ağrıyo ve karnımın altı acayip ağrıyo acaba hamile olma ihtimalim varmı sadece göğüs uçlarım hamileliklerimde ağrımıştı içime güzel bir his doğdu işallah rabbim
oo exüm iyiyim sağol ama acayip ağırlaştım bide boğazım fena yaa ağzımın tadi hiç yok boğazımda kuruyo süreklieeee kislarr kimsecikler yok
makbusum canim o gün bi daha giremedim ancak simdi girdim baci amaannn geliyolar bana bagzen agliyor gülüyorum gariplestim iyice...... sen ne alemdesin bacim iyisin inss
derinim hayirli olsun evin bacum bi görüsemedik seninlede hayirlisi kib tatlimmm
ebrar kusuuummm nerelerdesin ricim bacim sen nasilsin valla unutuldum yaaa kislarr
bersuum canim sen nasilsin inss iyisin
günüm yok prensesim yok sevalim semam yok kimsecikler ugramaz olmus topigimize basta ben zaten ne oldu bize kizlar yaa geceler yarisina kadar sohbetlerimiz amaannnn neyse dertlendim valla heee benneyaptımki
ne yapam canom yaa aldım tabi almammııı hastane çıkışları bahtaniyelerimiz falan tamam bi odası arabası falan kaldı hoş bana kalsa daha çok şey alırım ama diyolar çabuk küçülücek :))ben geldimmmmmmm
bersum senden cevap gelmeyince bende çıktım canım yaa bebegin cinsiyetindede ilk başta oglan dogdu içime sonra kız die düşündüm ama erkek hissediyom öyle seviyom bazen:) rabbim saglıklı nasip etsin inş hepimize de
aglamacım saol canım sen naıslsın neler yapıyosun bebegin hazırlıklarını tamamladın mı?:hulya:
derinsaol bitanem vur canım bitane daha vur benim için adamın prensibiymiş sölemezmişşş uyuslarrrrr yaf diyom nede olsa ilk bebek fark etmez kandıramadım :) sen nasılsın canımolumunekankayizsmile
ebroşşşşşş kızz demek sen artistlerlen resimler çekiniyosunsositososito bizede göstert biara msn den looo sen nerdesin bakemm gelmedin topice
makbuşş sen napıyon datlum bebik nasıl sen bişeyler aldın mı minik kızına isim düşündün mü bide ilk sayfada hamişleri yaz çocuklarının kız mı erkek mi onu yaz sonra isimleri ni yaz bebeklerin sonra dogan bebeleri yaz emi datlumkaydirigubbakcemile5
richim kız senide özledim gelmiş gitmişsin off muhabbet edemiyoruz hiç yaa sen nasılsın çok yalnız kalmıyon umarım canımzemuszemus
nuruncum presedi almıştın kullanıyosun demi inş oda sana vesile olcak canım rabbim sanada nasip etcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?