"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarcım iyilik ne olsun hep evdeyimki arada işim olursa dışarı çıkıyom canım çok sıkılıyomafoldumben
annemler daha gelmedi perşembe gelecekler inşallah doyasıya yaşadılar 21 gün azmı :Saruboceq:
benim belim halen ağrıyor iki tarafımdanda bacağıma vuruyo drde giitmedim işte öyle :umursamaz
sen nasılsın ne var ne yok herşey dilediğince olsun

slm kızlarr beni unuttunuzmu yoksaa.ama ben sizleri unutmadım nasılsınız bakalım ebrarcım,gökçecim.bersucum,richberycim,makbercim,derinim,nurum ismini sayamadığım arkdaşlarım bi kaç kere geldim ama cvp vermediniz.biz şuan cok iyiyiz 13+5 günlük olmuşuz sıkıntılarımızda bitti şükür(darısı sizlerin başına)hep dualarımdasınızz sizlerde bana dua edinn nolur bundan sonra buralardayımmm.

hoşgeldın zeynom unuturmuyuz tatlım senı cok sevındım ıyı oldugunuza masallah yıgenımızde büyüyo gıt gıde sende bızım dualarımızdasın :Saruboceq:kibopuyorumnanaktan

ya kızlar nişanımız var kısa abıye bulamıyorum koskoca memlekette bana fıkır verın bıldıgınız bı ınternet sıtesı falan varmı satın alabılıcegım :gitme:
gelıyorum gıdıyorum kımseyı göremıyorum sızı sevıyorum kendınıze ıyı bakına.s.

selam hanimlar derinim cok sagol canim güzel dileklerin icin rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder insallah makbercim öyle bir oda hazirlamayi bende isterim ama malesef benim evim cok kücük 59 qm bebege sadece yatak alabilirim digerlerini koyucak yer yok burda evler genelde kücük oluyor büyük olanlarinda kirasi 1000eurodan basliyor bizim kira bile 500euro o yüzden idare ediyoruz türkiyeye gelince evler bana saray gibi geliyorkaydirigubbakcemile3

slm hanımlar nasılsınız bakimm
derinimdemek kociş seni sinirlendirdi ama hemen üzülme datlum sen kocişinle konuş anlat o muhakkak vazgeçer oyunn oynamaktan alışkanlık yapmış eşinde canım öyle hapada başlama hemen biraz degerlendir bu günleri tüplerde iyice açılmışken:)
makbuşum saglıkla kullanın canım hem fiyatıda uygun olmuş off benimde evim küçük oda yapamam bende anca yatak alcam bende
ebroşum çok yorulmuyom cano yaa kociş yapıyo ama fos fos oturmaktan iş yapıncada kendime gelmem zor oluyo sen naıslın kardeşin gidiyo demek yolu açık olsun şimdiden
richim elazıg a gelemezmsiniz burda kıyafet türü çok internetten de ben hiç almadım yaa umarım güzel bişi bulursun:)
zeynom unutmadık datlum ama sen pek gelmiyon yaa ondan herşey yolundaymış maşalah yegende büyümüş saglıkla kucakla inş
zeynim bende senin gibi çocuk için oda yapamıycam yatak alırım büyüyenden o kadar aman napak başka büyük yere geçince genç odası alırım:)

zeynocum aşkolsun ben sana cevap verdim gçmişe bakarsan görürsün :)
maşallah subhanalah....
rabbim sağlıcakla kucana almayı nasib eylesin inşallah bi çırpıda doğurası arısı bana ve tüm kızlara..

zeynom maşallah kocaman olmuş bebişin..Rabbim bundan sonrasını sıkıntısız atatmayı nasip etsin inşallah
evet bacım baya uyguna geldi aman boşver sağ salim gelsinde odaya falan gerek yok bende sırf biraz inadına istedim kötükedihüsoannadın sen onusempatiksalakcinni,

kızlarr yarın benim evlilik yıldönümüm kısmetse 2. yılımız bitiyor :asigim:geçen yıl hepiniz bana dua etmiştiniz inşallah seneye bebişinle kutlarsınız diye..Allah sizlerden razı olsun güzellerim inşallah seneye hepinizin kucakları ve göbişleri dolu olurr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinize hayırlı pazarlar nasılsınız? umarım hepiniz için herşey yolundadır.topiğe uğramıyorum diye bana kızmayın lütfen.durumumu biliyosunuz neyseki 12.haftayıda kazasız belasız atlattım ama tehlike devam ediyor yani eskisi kadar olmasada...Dikkatli olmam iğnelerimi zamanında yapmam gerek.Bilgisayarın başındada fazla kalmamam lazım o yüzdende gelmiyorum.eşim çok kızıyor.ama sizide çok özlüyorum.bir ara yine gelir haber veririm.makbuşum.gökçem.sena,zeyn iyi olmanıza sevindim.ebrarcım,derinim,nurum ve adını saymadığım kızlar allah sizinde göbüşlerinize bebiş koyar inşallah allaha emanet olun hepinizi :öptüm yanaktan:

canım valla çogu öyle benimkisi herzaman degil ama bazen sinirlerimi çok bozuyor..beni boşlamaz hiç o yüzden böyle yaptıgında zoruma gidiyo çok((
geçen arkadaslara gittik ohhh ne pc var ne bişey olsada oturmam diyo çocuk ne güzel.ama bizimkiler bebek maaşallah.
offf canım benim ya bilemiyorum sabah kızgınlıkla söyledim işte tüm gün de düşündüm alsammı diye inan blöf yapmıyorum o böyle yapınca zaten az olan hevesim tamamen gidiyor...bakalım gelince neler olacak..tüm gün de aramadı sanki ben suçluyum daalsanaalsanasmilehergğn arar sesini duymak istedim diye:çok üzgünüm:
sen nasılsın canım benim.kardeşin gidiyormuş uzaktamı oturuyodu cano?Allah kavuştursun bitanemŞeniz
yok canım burdayım valla hala hastayım öksürük eklendi bi de amannn yarın bi daha dr gidicem heralde sen naptın kız kardeşin gitti mi ne güzel gezdiniz
oyy bersum benim yaa sen bu aralar ne çok rahatsızlandın..çok geçmiş olsun canım.seninde benim gibi alerjik bronşitinde vardı galiba.faranjit oluyo arada da..mevsimden cnm benim çok dikkat et kendineŞeniz
bilmiyom makbuşum bazen diyorum ben mi çok üzerine gidiyorum ama ben bagrınmasam kimbilir kaça kadar oturur...sen yokmuşsun bu akşam tüh konuşurduk biraz bugün hiç iyi degildim ben ya((gün geçmek bilmedi.
canım ya niye unutalım tatlım geçen bende yazmıştım cevap zeynom..Allahım daha da iyi etsin bebişkon saglıkla gelsin canımŞenizsevindim iyi olmanıza.opuyorumnanaktan
sende sagol zeynimŞenizamin inşallah .
anamm sizin oralarda kiralar ne çokmuş kızz..bizim millette buradan gurbete gidiyo ki para kazansın göya oralarda kiralar öyleyse enflasyon nasılsır Allah bilirakannehir
evet cano çok sinirliyim hala..tüm gün kulagımda sabahki tartışmamız bana söyledigi manyakça laflarkaydirigubbakcemilegelsinde hesabını sorucam tek tek..
tüpler açık ama bizde icraat yok..olmayacakda bu ay görür o alsanaalsanasmile:dilcikar:
anamm 2 yıl oldu bile kızz MAAŞALLAH sanki daha dün kocişine güzel bir gece hazırlamıştın yaaa...inşallah çok güzel geçer bu defa canım benimŞeniz

tatlımmmŞenizAllahım sonuna kadar sorunsuz götürsün inşallah:Saruboceq:
sen iyi ol da biz kızmayız kuşum yat dinlen pc ye bakma dogru diyo eşin..
önemli olan sensin...öpüyorum sedamŞeniz

slm kizlaarrr nasilsiniz bakalim canlarim yaa offf kötü haldeyim ellerim uyusuyo kizlar korkuyorum bi hastalik belirtisimi yoksa son aydayim o yüzdenmi anlamadim kizlaarrr bana bi akil verin bakaliiimmm

ebrarim canim cok tesekkür caniimm iyisin umarim bacim

kizlar bebegimin ismine destek verdiginiz icin sagolun allahim ismiyle yasatsin inss cümlesini bacilarim

opuyorumnanaktan
gökcem cvp yazmıssın bana cok sagol gel öpüm senı tatlımŞenizopuyorumnanaktan
ah ımkan olsa tatlım koşa koşa gelırım bakalım hafta ıcı bı terzıye gıtcem bı model buldum dıkebılırmı dıye sorcam sen nasılsın cnm umarım ıyısındır bıgün kaynatalım ya msnede özledım kib öptüm

Son düzenleyen: Moderatör:
makberım evlılk yıldönümün kutlu olsun cnm nıce yıllara evladınla esınle sevdıklerınle ınsallahopuyorumnanaktan
esencgım masllah cnm sen ıyı olda ugrama cnm önemlı degıl dıkkatet kendıneopuyorumnanaktan
nurum sen neypıyon cnm ya annenlerın gelmesıne az kalmıs galıba hadı gözün aydın
derınım sende takma tatlım kafaya üzme kendını :1hug:

slm kizlaarrr nasilsiniz bakalim canlarim yaa offf kötü haldeyim ellerim uyusuyo kizlar korkuyorum bi hastalik belirtisimi yoksa son aydayim o yüzdenmi anlamadim kizlaarrr bana bi akil verin bakaliiimmm

cnmgecmıs olsun benım arkadasımdada oluyor el uyusması doktor normal demıs o hazıranda doğum yapıcak umarım hastalık belırtısı degıldır kötü düşünme ımkanın varsa doktora görün ıhmaletme cnm bencea.s.

makbuşum minişine bebiş odası almışsın yeni gördüm iyi günlerde sağlıcakla kullansın yeğenimiz inşallah eve getirtip yerleştirincede eklersin resimleri bakarız bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinizle birlikte kutlamak nasip olsun zaman çok hızlı geçiyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…