slm kızlarr beni unuttunuzmu yoksaa.ama ben sizleri unutmadım nasılsınız bakalım ebrarcım,gökçecim.bersucum,richberycim,makbercim,derinim,nurum ismini sayamadığım arkdaşlarım bi kaç kere geldim ama cvp vermediniz.biz şuan cok iyiyiz 13+5 günlük olmuşuz sıkıntılarımızda bitti şükür(darısı sizlerin başına)hep dualarımdasınızz sizlerde bana dua edinn nolur bundan sonra buralardayımmm.
slm kızlarr beni unuttunuzmu yoksaa.ama ben sizleri unutmadım nasılsınız bakalım ebrarcım,gökçecim.bersucum,richberycim,makbercim,derinim,nurum ismini sayamadığım arkdaşlarım bi kaç kere geldim ama cvp vermediniz.biz şuan cok iyiyiz 13+5 günlük olmuşuz sıkıntılarımızda bitti şükür(darısı sizlerin başına)hep dualarımdasınızz sizlerde bana dua edinn nolur bundan sonra buralardayımmm.
zeynom maşallah kocaman olmuş bebişin..Rabbim bundan sonrasını sıkıntısız atatmayı nasip etsin inşallahslm kızlarr beni unuttunuzmu yoksaa.ama ben sizleri unutmadım nasılsınız bakalım ebrarcım,gökçecim.bersucum,richberycim,makbercim,derinim,nurum ismini sayamadığım arkdaşlarım bi kaç kere geldim ama cvp vermediniz.biz şuan cok iyiyiz 13+5 günlük olmuşuz sıkıntılarımızda bitti şükür(darısı sizlerin başına)hep dualarımdasınızz sizlerde bana dua edinn nolur bundan sonra buralardayımmm.
evet bacım baya uyguna geldi aman boşver sağ salim gelsinde odaya falan gerek yok bende sırf biraz inadına istedim kötükedihüsoannadın sen onusempatiksalakcinni,slm hanımlar nasılsınız bakimm
derinimdemek kociş seni sinirlendirdi ama hemen üzülme datlum sen kocişinle konuş anlat o muhakkak vazgeçer oyunn oynamaktan alışkanlık yapmış eşinde canım öyle hapada başlama hemen biraz degerlendir bu günleri tüplerde iyice açılmışken:)
makbuşum saglıkla kullanın canım hem fiyatıda uygun olmuş off benimde evim küçük oda yapamam bende anca yatak alcam bende
ebroşum çok yorulmuyom cano yaa kociş yapıyo ama fos fos oturmaktan iş yapıncada kendime gelmem zor oluyo sen naıslın kardeşin gidiyo demek yolu açık olsun şimdiden
richim elazıg a gelemezmsiniz burda kıyafet türü çok internetten de ben hiç almadım yaa umarım güzel bişi bulursun:)
zeynom unutmadık datlum ama sen pek gelmiyon yaa ondan herşey yolundaymış maşalah yegende büyümüş saglıkla kucakla inş
zeynim bende senin gibi çocuk için oda yapamıycam yatak alırım büyüyenden o kadar aman napak başka büyük yere geçince genç odası alırım:)
canım valla çogu öyle benimkisi herzaman degil ama bazen sinirlerimi çok bozuyor..beni boşlamaz hiç o yüzden böyle yaptıgında zoruma gidiyo çokiyi pazarlar..
makbercim odanız çok güzel rabbim içine sindirsin...
derin öyle deme valla hepsi öyle allah akıl fikir versine hepsine seninki bana benimki sana benzemez üzme kendini hangi evde tartışma olmuyorki hap mevzuunuda kafandan çıkar derim ben..
offf canım benim ya bilemiyorum sabah kızgınlıkla söyledim işte tüm gün de düşündüm alsammı diye inan blöf yapmıyorum o böyle yapınca zaten az olan hevesim tamamen gidiyor...bakalım gelince neler olacak..tüm gün de aramadı sanki ben suçluyum daalsanaalsanasmilehergğn arar sesini duymak istedim diye:çok üzgünüm:selam tatlışlar güzel bir pazar diliyorum...
DERİNİM yok öyle hap alıcam filan bu erkekler hep aynı benimkide gelir gelmez oturur başına napalım yaa canları sağ olsunda baksınlar .sende çok haklısın ama işte teknoloji evlere girdiğinden beri ne eskisi gibi muhabbet oluyo nede huzur.teknoloji gelişti diye seviniyoruz ama insanları koparıyo bu meretler resmen.sıkma tatlı canını saat koymayı deneyin belki işe yarar tatlım..
MAKBUŞ ay minişin odası çok güzel maşallah rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin .iyi yapmışsın açığını tercih etmeklen .güle güe kullanın bitanem.buarada sen nasıl oldun?
BERSUM demek hala atamadın hastalığı kıyamam ya dikkat et kendine .bide böyle pozitif olunca çok hoşuma gidiyo inanki çok doğru diyosun herşey güzel olcak.öpüyorum tatlış..
GÖKCEM sen ve miniş nasıl?kendini yoruyosun galiba azcık dikkat et iş ypma bırak kocişin yapsın yada pis kalsın .yakın olsak gelirdimde ahh nerde..
NURUM sen nasılsın tatlım ?anneciğin geldimi?belin ağrıyodu seninde daha iyidir inşallah..
RİCHİM tatlışım sen nasılsın ?sende buara çok pozitifsin çok mutlu oluyorum sizi böyle görünce .inşallah herşey çok güzel olcak..
ZEYNİM miniş büümüş maşallah .iyisin değilmi tatlım herşey yolunda inşallah .karşılaşamıyoruz özledim senide..
SENAM sen nasılsın ikizlerde iyi inşallah rabbim sana bağışlasın onları öptüm senide..
GÜNÜM sen nasılsın canım ?herşey yolunda inşallah .özletiyosun kendini bitanem..
AĞLAMAM naber şişko hamişim .şaka yapıyorum sen dedin diye .iyisin inşallah buarada minişin ismi çok güzel rabbim hayırlı ömür versin .seninlede görüşemiyoruz özledim..
MASALCIM kistlerle başın dertte galiba ahh bu kistler benimde derdim allah başka sıkıntı vermesin .herşey yolunda inşallah canım...
TUANACIM sen nasılsın ?sende soğan kürü yapıcaktın başladınmı canım?herşey gönlünce olsun..
PRENSESİM nasılsın ?varmı değişiklik.inşallah müjdeyi patlatırsın tatlım yaa ..
TURKUAZCIM sen nasılsın?epeydir muhabbet edemedik herşey yolunda inşallah..
CEYLANIM uğramışsın ama karşılaşamadık özledik sohbetini canım öpüyorum senide..
inşallah unuttuğum olmamıştır .olduysada affola .
SEVALİM var ama o bizi unuttu galiba o gelmesede hep aklımda benim inşallah iyidir..
SEMOŞUMDA VAR tabiki minikleriyle uğraşıyo heralde hiç uğramadı .rabbim bağışlasın bebişlerini inşallah..
ayy yoruldum aslında topicimiz çok kalabalık ama nedense kimse kimseyle karşılaşmıyo buda beni çok üzüyo ne oldu bize bilmemki?inşallah enkısa zamanda eskisi ibi oluruz..
oyy bersum benim yaa sen bu aralar ne çok rahatsızlandın..çok geçmiş olsun canım.seninde benim gibi alerjik bronşitinde vardı galiba.faranjit oluyo arada da..mevsimden cnm benim çok dikkat et kendineŞenizyok canım burdayım valla hala hastayım öksürük eklendi bi de amannn yarın bi daha dr gidicem heralde sen naptın kız kardeşin gitti mi ne güzel gezdiniz
bilmiyom makbuşum bazen diyorum ben mi çok üzerine gidiyorum ama ben bagrınmasam kimbilir kaça kadar oturur...sen yokmuşsun bu akşam tüh konuşurduk biraz bugün hiç iyi degildim ben yanan karu yine dellenmişin ya az bi sakin ol hele öfkeyle kalkan zararla oturur unutma.boşgeç şimdi hapı mapı beni delirtme alsanaalsanasmilenet konusunda haklısın abartıyo eniştecik bazen ama bu konuşmandan sonra korkar biraz sanırsam..
nurcum sağol bitanem darısı sizlere inşallah
oyy ebuşum çok sağol canım sizler beğendikçe benimde daha çok içime siniyor..bende iyiyim sağol uğraşıp duruyorum işte öyle..
kızlar ancak uğrayabildim herkeslere iyi pazarlar..yiğenlerim bende bugün yengemin babası rahatsızmış hastaneye gittiler bana bıraktı oda.bende parka çıkıcam hem onlar eğlenir hem bana gezme olur..artık akşam görüşürüz öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan
canım ya niye unutalım tatlım geçen bende yazmıştım cevap zeynom..Allahım daha da iyi etsin bebişkon saglıkla gelsin canımŞenizsevindim iyi olmanıza.opuyorumnanaktanslm kızlarr beni unuttunuzmu yoksaa.ama ben sizleri unutmadım nasılsınız bakalım ebrarcım,gökçecim.bersucum,richberycim,makbercim,derinim,nurum ismini sayamadığım arkdaşlarım bi kaç kere geldim ama cvp vermediniz.biz şuan cok iyiyiz 13+5 günlük olmuşuz sıkıntılarımızda bitti şükür(darısı sizlerin başına)hep dualarımdasınızz sizlerde bana dua edinn nolur bundan sonra buralardayımmm.
sende sagol zeynimŞenizamin inşallah .selam hanimlar derinim cok sagol canim güzel dileklerin icin rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder insallah makbercim öyle bir oda hazirlamayi bende isterim ama malesef benim evim cok kücük 59 qm bebege sadece yatak alabilirim digerlerini koyucak yer yok burda evler genelde kücük oluyor büyük olanlarinda kirasi 1000eurodan basliyor bizim kira bile 500euro o yüzden idare ediyoruz türkiyeye gelince evler bana saray gibi geliyorkaydirigubbakcemile3
evet cano çok sinirliyim hala..tüm gün kulagımda sabahki tartışmamız bana söyledigi manyakça laflarkaydirigubbakcemilegelsinde hesabını sorucam tek tek..slm hanımlar nasılsınız bakimm
derinimdemek kociş seni sinirlendirdi ama hemen üzülme datlum sen kocişinle konuş anlat o muhakkak vazgeçer oyunn oynamaktan alışkanlık yapmış eşinde canım öyle hapada başlama hemen biraz degerlendir bu günleri tüplerde iyice açılmışken:)
makbuşum saglıkla kullanın canım hem fiyatıda uygun olmuş off benimde evim küçük oda yapamam bende anca yatak alcam bende
ebroşum çok yorulmuyom cano yaa kociş yapıyo ama fos fos oturmaktan iş yapıncada kendime gelmem zor oluyo sen naıslın kardeşin gidiyo demek yolu açık olsun şimdiden
richim elazıg a gelemezmsiniz burda kıyafet türü çok internetten de ben hiç almadım yaa umarım güzel bişi bulursun:)
zeynom unutmadık datlum ama sen pek gelmiyon yaa ondan herşey yolundaymış maşalah yegende büyümüş saglıkla kucakla inş
zeynim bende senin gibi çocuk için oda yapamıycam yatak alırım büyüyenden o kadar aman napak başka büyük yere geçince genç odası alırım:)
anamm 2 yıl oldu bile kızz MAAŞALLAHzeynom maşallah kocaman olmuş bebişin..Rabbim bundan sonrasını sıkıntısız atatmayı nasip etsin inşallah
evet bacım baya uyguna geldi aman boşver sağ salim gelsinde odaya falan gerek yok bende sırf biraz inadına istedim kötükedihüsoannadın sen onusempatiksalakcinni,
kızlarr yarın benim evlilik yıldönümüm kısmetse 2. yılımız bitiyor :asigim:geçen yıl hepiniz bana dua etmiştiniz inşallah seneye bebişinle kutlarsınız diye..Allah sizlerden razı olsun güzellerim inşallah seneye hepinizin kucakları ve göbişleri dolu olurr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar hepinize hayırlı pazarlar nasılsınız? umarım hepiniz için herşey yolundadır.topiğe uğramıyorum diye bana kızmayın lütfen.durumumu biliyosunuz neyseki 12.haftayıda kazasız belasız atlattım ama tehlike devam ediyor yani eskisi kadar olmasada...Dikkatli olmam iğnelerimi zamanında yapmam gerek.Bilgisayarın başındada fazla kalmamam lazım o yüzdende gelmiyorum.eşim çok kızıyor.ama sizide çok özlüyorum.bir ara yine gelir haber veririm.makbuşum.gökçem.sena,zeyn iyi olmanıza sevindim.ebrarcım,derinim,nurum ve adını saymadığım kızlar allah sizinde göbüşlerinize bebiş koyar inşallah allaha emanet olun hepinizi :öptüm yanaktan:
slm hanımlar nasılsınız bakimm
slm kizlaarrr nasilsiniz bakalim canlarim yaa offf kötü haldeyim ellerim uyusuyo kizlar korkuyorum bi hastalik belirtisimi yoksa son aydayim o yüzdenmi anlamadim kizlaarrr bana bi akil verin bakaliiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?