ya nurum daldın yaa ben onun temiz kalpli olduğunu yazdıklarından anlıyorum birkaç kez aynı benimlede oldu sonra yanlış anlaşılma olduğunu anladık.sen karşılaşınca sor richim çek kulağinıda kaydirigubbakcemile3
derinim çok doğru yaa insan öyle şeylere alınıyoki .dua bile etseler batıyo sanki bana acıyolar filan gibi geliyo .canım arkadaşlarım inşallah bizde görcez ogünleri inanıyorum..
evet canım...herkes biraz rahatlatmak adına bişeyler diyo aslında ama bize öyle gelmiyo bazen işte...benim zoruma giden şey,ben kafama takmıyorum kiii ama insanlar takıyomuşum gibi akıl veriyolar...ya en basiti geçen yakın bir arkadasım ugradı..çok severim sizden iyi olmasın.içinde art niyette yoktur asla...o da üç kere düşük yaptı zor kalıyodu taşıyamıyodu falan...şimdi şükürler olsun ki hamile...ama geçen ugradı işte,az kilo almış çok zayıftır normlade..hoşuma gitti..öyle kilodan açtık konuyu..dedim belli olmuyo bu işler bn iriyim ama bebegim belki küçük olur belli olmaz çok kilo da alamayabilirm dedim..amann dedim sonrada kilolu olsun küçük olsun farketmez...hee dedi olsunda nasıl olursa olsun mu diyosun?
yoo dedim kilosunu diyorum olur mu öyle şey dedim...tövbe tövbeee dedi hayırlısını eli ayagı düzgün saglıklı olsun öyle de dedi...hep öyle dua ediyorum zaten merak etme dedim..alınılacak bişey degil tabiki ama ne bilim düne kadar kendisi üzülüyodu şimdi bana böyle dua etmem konusunda akıl vermesi zoruma gitti biraz..inşallah onunda saglıklı sıhhatli bebişi olur...
ya buarada NURUM benim için zemzem içmiş dua etmiş çok saol canım benim allah binkere razı olsun rabbim senide tez zamanda mükafatlandırsın inşallah...
ahhh derinim ahhh nedenirki işte böyle insan enyakınlarından bazı şeyler duyunca daha fena oluyo çok koyuyo insana çokk.ya bence herkes aklını kendine saklasın artık hiç taviz vermiyorum ben direk yapıştırıyorum cevabı benim çektiğim sıkıntıları kimse bilmiyo akıl vermekde onlara düşmüyo..eminim senin arkadaşında içinde art niyet yokturda insanlar nasıl konuşulacağını bilmiyo .allah akıl fikir versin herkese..
ya buarada NURUM benim için zemzem içmiş dua etmiş çok saol canım benim allah binkere razı olsun rabbim senide tez zamanda mükafatlandırsın inşallah...
Allah razı olsun ne güzel etmiş..rabbim dualarını kabul eylesin inşallah...
bu arada ebuş ,turkuaz isimlerimizi istedi özelden.annecigi duada söyleyecekmiş..ister siz yollayın ister ben söyliyeyim.