canım kıyamam sana duygusallaşmışta :teselli:üzülme inşallah seneye kucağında bebişinle geçirirsin 23 nisanıŞenizbuarada ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragiturkbayragi
kızlar çalıştığım dönemde her 23 nisanda çok duygulu olurdum işim gereği anne ve çocuklar gelip alışveriş yaparlardı 23 nisan günü ellerinde bayraklar filan .bende hep düşünürdüm ne olurduda benimde olsaydı bende bayrama götürseydim diye .bugünde aklıma geldi biraz duygulandım senağlama
inşallah ogünleri bizde yaşarız .saçma gelebilir size ama insan herşeyde kendine pay çıkarıyo .şimdi anneler günü geliyo offf o çokdaha fazla koyuyo senağlama
neyse ebroş kaçar öpüyorum hepinizi..
ne demek canım benim hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktankızlar topiğinize beni de kabul edermısınız? =)
ohh maşallah günler azalmış canım saglıkla kucakladıgın günde çabuk gelr inşalahbu arada kızlar şafak 99 :)) nihayet 100den aşağıya düştük bakalım kalan zaman nasıl geçicek.
neyse makbuş kaçarr
oyy kıyamam aşkitoma datluma yarabbim sanada inş tez vakit nasip eylesin anne olmayı canım benim olumunekankayizsmile herşeyin vakti var bizlerde bekleyip o gün gelsin die sabır ediyoruz inşallah sende çokk mutlu olucaksın canım inşş:1hug:buarada ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragiturkbayragi
kızlar çalıştığım dönemde her 23 nisanda çok duygulu olurdum işim gereği anne ve çocuklar gelip alışveriş yaparlardı 23 nisan günü ellerinde bayraklar filan .bende hep düşünürdüm ne olurduda benimde olsaydı bende bayrama götürseydim diye .bugünde aklıma geldi biraz duygulandım senağlama
inşallah ogünleri bizde yaşarız .saçma gelebilir size ama insan herşeyde kendine pay çıkarıyo .şimdi anneler günü geliyo offf o çokdaha fazla koyuyo senağlama
kızlar topiğinize beni de kabul edermısınız? =)
buarada ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragiturkbayragi
ya asagıda 3 kayıtlı kullanıcı okuyor dıyor bırısı nurum bırısı ben bırısıde saklanıyo kımsın gelde konusalım arkadasım sositosositolaelaelaelaelae
iyi geceler kızlar...
ebrarcım ne demek içtim ama dedimki allahım ben içiyom sen şifasını arkadaşıma ver göbüşüne melek ver...
ama bak yapma böyle üzülme ağlama elbet bizimde bayramlarda güzel günlerde çocuklarımızla geçireceğimiz günler gelecek inaşallah..
ben az gezineyim kimseler yo..
herkese tatlı ruyalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?