"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbulduk richim ben iyiyim canım sen nasılsın?herşey yolunda inşallah..
derinim geçmişimi okuyosun kuzu?nasılsın?

sagol canım benim inşallah ya...haftaya kaldı gene.kayınvalidemle gidicez eminönüne heraldeboshayallersmile
canım arkadasım hiç üzülme...emin ol daha nice 23 nisan sabahı evladını bayrama hazırlama telaşıyla uyanacaksın Rabbim o günleride gösterecek herşey sırasını bekliyo işte bitanemŞenizbende bugün çok duygulandım agladım..abimin kızçesi anasınıfı gösterisini yaptılar..kelebek olmuşlardı hepsi anamm bakmaya kıyamadım yaaa MAAŞALLAH çok duygulandım.daha dün bebek haliyle gezdiriyoduk kucaktan kucagasenağlama
kızlar topiğinize beni de kabul edermısınız? =)

derınım hosgeldın cnm benım nasılsın

sagol fıstıkım inşallah bulurum gönlüme göre yaa..baktım yine demin netten.netten de olmuyo..bu son baktıgım magazada güzel modeller vardı.oradan da alabilirim.
hoşbulduk bu arada canım benim nasılsın?

ebroşum sen nasılsın hayatımŞeniz

PıNGUU buarada hoşgeldin aramıza nedemek kabul etmek herzaman bekleriz canım .hamişsin galiba sağlıkla al kucağına minişini inşallah...

amannn boşver be ebrarım baksana bu rahatı nerde bulucaz bebişler oldugundakaydirigubbakcemile3bu günlerinde kıymetini bilmek gerek dimi..kocişlerle rahat rahat geziyoz ohhh:)))

derinim yaa insan çok duygulanıyo mini mini neler yapıyolr maşallah hepsine .ben ağlamamak için gitmiyorum törenlere nebiliyim kötü oluyorum yaa..

aaa ben pinguya da alıntı yaptıydım ama araya kaynamış:)))
hoşgeldin aramıza PıNGUU tabiki alırız herkese açık bizim topicimiz tatlım.

richim nerdesin kuzum?sesin çıkmıyo..
ya derinim haklısında galiba herşeyin vakti zamanı var ama biz acele ediyoruz nebiliyim offf işte doluyum cano..

derinim yaa insan çok duygulanıyo mini mini neler yapıyolr maşallah hepsine .ben ağlamamak için gitmiyorum törenlere nebiliyim kötü oluyorum yaa..

anamm zaten onları görünce duygulandıgım bi yana o istiklal marşı okunurken ne hale geldim ..herzaman böyle oluyorum bende törenlerde.utanmasam hıçkıra hıçkıra aglıcaktım ama çok aşırı kalabalıktı ya dicekler ne aglıyo bu deli:)))tüylerim diken diken oluyo kalbim yerine sıgmıyo...türklügümle gurur duyuyorumturkbayragi

richim kırılma canım nurun kötü niyetli olmadığını biliyosun çıkmak zorunda filan kalmıştır yani takma kafaya..

aynen bende tam aynısını yazacaktım ebuş benden çok yaşayacan:Saruboceq:

riçim benim,seninde dedigin gibi o niyetle dememiştir..yazdıgı cümleye bakıldıgında insan öyle anlıyo gerçekten ama sende biliyosun ki demez canım benim..alınma sen boşa...

derinim ya biz aynıyız haa seninle bende öyle oluyorum sonrada diyorum şimdi görücekler manyak diycekler bana ....turkbayragiturkbayragibende gurur duyuyorum türklüğümle ..
buarada volkanda tam damar söylüyo nasıl ağlamadan durursun...senağlamasenağlama

aynen bitanem duygusal karularız biz dimi:)))
he yaa volkanı bıraktım geldim buraya ama duyuluyo içerden...aglatmann beni söyletmenn beniii....ahh ahhh:)))

ohh kızlar yaa iki konuştuk açıldım inanın çok kötüydüm bugün .gerçi annecimle babacım geldi biraz rahatlamıştım şimdi daha iyiyim..

derinim bende içerden dinliyorum yanık yanık geliyo işte..offfff ulennnnn
richim kafaya takmıyosun demi inan nurda yapar açıklamasını ama art niyet yoktur..

ohh kızlar yaa iki konuştuk açıldım inanın çok kötüydüm bugün .gerçi annecimle babacım geldi biraz rahatlamıştım şimdi daha iyiyim..

oyy canımsın yaaa..bende özledim valla böyle konuşmayı sizlerle...opuyorumnanaktanhep iyi ol canım arkadasım yaa.hiçbişeye bozma moralini...gerçi sana diyorum da bende duygusal olduguma herşeye alınıyom bu aralar..bebek olayını da ben kafaya takmadıkça milletin lafları takıyomuşum gibi oluyo..nasıl anlatayım,her önüne gelen noldu naptın film nasıl çıktı..ama boşver hiç kalbini bozma ve sonrasında tanıdıkları biri yıllarca kalmamışta kendi haline bırakmış sonunda aaaa bi bakmışlar olmuşş...sadece bu ve bunun gibi hikayeleri anlatmalarından sıkılıyorum bazen...ki ben harıl harıl tedavi olan çok ugraşan biride degilim..sadece filmimi çekildim sonucunu gördüm..bi kaç ay yumurtlama ilacıyla deniyecem olmadı kendi haline bırakıcam zaten...insanlar sanıyo ki kafama takıyom da ondan olmuyo...

riçimmm noldun kuşum konuşmuyosun..bende kocişten kaptım pc yi ister birazdan hadiiin çıbık kıslar gidiyom az sonra.

derinim çok doğru yaa insan öyle şeylere alınıyoki .dua bile etseler batıyo sanki bana acıyolar filan gibi geliyo .canım arkadaşlarım inşallah bizde görcez ogünleri inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…