DERİNİM tül bakıyomuşsun canım inşallah gönlünce bulabilirsin çok hoş modeller var .insan hersene tül perde değiştirmek istiyo ama nerdeeee.buarada nasıl oldun daha iyisin inşallah..
NURUM gözünaydın tatlım annenler gelmiş benim içinde zemzem içermşisin?
MAKBUŞUM ay demek şafak azaldı hadi inşallah sağlıkla minişini kucağına alıcaksın canım.
GÖKCEM sen nasılsın datlum karşılaşamıyoruz?
BERSUM sende iyileşememişsin rabbim şifa versin canım buhavalar çok etkiliyo dikkat et kendine ..
sagol canım benim inşallah ya...haftaya kaldı gene.kayınvalidemle gidicez eminönüne heraldeboshayallersmilebuarada ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragiturkbayragi
kızlar çalıştığım dönemde her 23 nisanda çok duygulu olurdum işim gereği anne ve çocuklar gelip alışveriş yaparlardı 23 nisan günü ellerinde bayraklar filan .bende hep düşünürdüm ne olurduda benimde olsaydı bende bayrama götürseydim diye .bugünde aklıma geldi biraz duygulandım senağlama
inşallah ogünleri bizde yaşarız .saçma gelebilir size ama insan herşeyde kendine pay çıkarıyo .şimdi anneler günü geliyo offf o çokdaha fazla koyuyo senağlama
neyse ebroş kaçar öpüyorum hepinizi..
kızlar topiğinize beni de kabul edermısınız? =)
makbusum ay negüzel safak 99 olmus masallah cnm gecer hayırlsıyla oda gecer ınsallah kib cnma.s.
derınım perde arastırıyormussun cnm umarım gönlüne göre bulursun tatlım ben su fransız dantellerı tarzındakılerde bayılıyorum ya hadı sımdıden hayırlı olsun cnm:1hug:
kızlar umarım ıyısındır öptüm sızlerıdea.s.:asigim:
derınım hosgeldın cnm benım nasılsın
derinim yaa insan çok duygulanıyo mini mini neler yapıyolr maşallah hepsine .ben ağlamamak için gitmiyorum törenlere nebiliyim kötü oluyorum yaa..
derinim ya biz aynıyız haa seninle bende öyle oluyorum sonrada diyorum şimdi görücekler manyak diycekler bana ....turkbayragiturkbayragibende gurur duyuyorum türklüğümle ..
buarada volkanda tam damar söylüyo nasıl ağlamadan durursun...senağlamasenağlama
ohh kızlar yaa iki konuştuk açıldım inanın çok kötüydüm bugün .gerçi annecimle babacım geldi biraz rahatlamıştım şimdi daha iyiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?