iyi akşamlar pingucum nasılsın?
saol cnm sen nasılsın
çok şükür yaa.iyi diyelim işte...başım çok agrıyor yine.yatıcam uzanıcam birazdan((
bu adet düzenleyici hap mahvediyor beni((
tatlım müsadenle ben kaçayım biraz..sayfamı açık bırakıyorum arada bakıyorum işte.yatayım azıcık.işten geldim yemek yedim hemen oturdum.oturdukça agrım artıyor...
öptüm pingumŞeniz
canım benim inşallahŞeniznapıyon nevar ne yok bebişim?
canım sanada güzel günleropuyorumnanaktan
prenses ugramadı nurum bende merak ediyom onu.inşallah iyi haber getirir.:Saruboceq:
gökçemmm dedigin gibi az daha büyüsün göbüşün o zaman koyarsın cano bende merak ediyom :))
KOCıŞ OLAYINI DA SORMA ..ÇOK SıNıRLENıYORUM BU DURUMA ama napcan işte..bu arada büyük harf gitmişim farkında olmadankaydirigubbakcemile3
ayy inşallah rüyan gerçek çıkar canım yaaaa inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
senam benim.bak tam sana dua edecekken ezanda okunuyor..dilerim tüm hamileligin böyle sorunsuz geçer kuşummm herşey çok güzel olacak canım benimŞeniz
ayy nunişim yaa üzme kendini lütfenn:teselli:
çok istemek illa olsun demek ayrı,hayırlısıyla istemek ayrı canım..sende herzaman hayırlısıyla diyenlerdensin Allahım korusun öyle şeyler getirme aklına..gerçi bende düşünüyom bazen ama işte insan aklı her olasılıgı düşünüyor..Allahım saglıklı güzel eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin zamanı geldiginde...
bende geçen arkadasımla ilgili konu anlatmıştım hatırlarsan..orada üzüldügüm noktada benzer birşeydi aslına bakarsan...sanki arkadasıma o anda "aman olsun da nasıl olursa olsun" demişim gibi bir izlenim oldu...rabbim içimi biliyo napalım.ben o anda onu demek istemedim ama öyleymiş gibi oldu...bende herzaman şöyle dua ederim nurum;
"ALLAHIM,eger birgün banada bir evlat dogurmayı nasip edersen,saglıklı,eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip et" diyorum...
ALLAHIM yanlış dualar etmekten sana sıgınırım:Saruboceq:
evet bitanem o kadar oldu zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor ama geçmişe dönüp bakınca yarılamışız bile yolu..inşallah sizlerde yaşıcaksınız bu günleriherkese iyi pazarlar...
ebrarcım makbercim derincim richicim turkuazcım gökçecim bersucum ağlamacım herkese güzel günler..
hiç görüşemiyoz ya mafoldumben..
prensnes hiç uğramadı değilmi yoksa benmi atladım?? acaba ne oldu son durumu??*
ve adını hatırlamadığım topiğe yeni gelen kızlar herkese güzel günler ...
ve tabii güncüğümü sevalciğimi unutmadım zeynoyuda gelrim artık dedi ama gelmedi???
makbercim kzın okadar oldumu maşallah berakellahrabbim nazarlardan kötülüklerden korusun onu...
canım seninde yiğenleriminde iyi olmasına çok sevindim..şimdi 1 buçuk ay var diyosun ama çabucak geçicek görüceksingökçem kontrole cuma gittim canım çok şükür bir sorun yok bakalım ya inşallah hep böle sorunsuz devam ederiz inşallah....bu arada maşallah ne çabuk zaman geçti yaaa......cinsiyetini öğreneceksiniz ne güzel bizim daha 1,5 ay var öğrenmemize...çooooooook ama çok merak ediyorum...tabi önce sağlık rabbimden...
evet canım aynen valla benimde dilimde hep hayır dualarım.Rabbim kabul ederse.:Saruboceq:evet insanlara herşey kolay geliyor dimi..amiin derincim amin tüm kalbimle...
valla bende rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat nasip eyle diye dua ediyorum..
öyle olmuşki hep dilimde bu, ve helalinden rızkımızı arttır imanlı sağlıklı ömürler nasip eyle...
inan hep dilimde bu dualar; ah o insanlar varya onları sallaaaa gitsin takma kafana; nedense çok kolay geliyo onlara anne olmak; ama yaşayan bilir..
baksana bana preseed bile nasip olmadı; ama sağolsun pingiu bana bi konuda yardımcı oldu:) birde bu yöntemi deniyeceğim:)
bak kocişine söyle seni üzmesin haa alsanaalsanasmile loçkam hepsi ayrı dert bende hep evdeyim geceleride yalnızım inan tartışmaya yüreğim yok allah akıl fikir versin onlara
rahatsızmışsın geçmiş olsun canım allah şifa versin..
nurcum annenler gelmiş gözün aydın tatlım
pressed almışsın nasıl kaybolmuş kargoda mı sorun olmuş o kadar para verdin çözülse bari bu durum bende almayı düşünüyodum kurt düştü içime olmadı eczaneye getirtireyim
canım benim inşallahŞeniznapıyon nevar ne yok bebişim?
canım sanada güzel günleropuyorumnanaktan
prenses ugramadı nurum bende merak ediyom onu.inşallah iyi haber getirir.:Saruboceq:
gökçemmm dedigin gibi az daha büyüsün göbüşün o zaman koyarsın cano bende merak ediyom :))
KOCİŞ OLAYINI DA SORMA ..ÇOK SİNİRLENİYORUM BU DURUMA ama napcan işte..bu arada büyük harf gitmişim farkında olmadankaydirigubbakcemile3
ayy inşallah rüyan gerçek çıkar canım yaaaa inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
senam benim.bak tam sana dua edecekken ezanda okunuyor..dilerim tüm hamileligin böyle sorunsuz geçer kuşummm herşey çok güzel olacak canım benimŞeniz
ayy nunişim yaa üzme kendini lütfenn:teselli:
çok istemek illa olsun demek ayrı,hayırlısıyla istemek ayrı canım..sende herzaman hayırlısıyla diyenlerdensin Allahım korusun öyle şeyler getirme aklına..gerçi bende düşünüyom bazen ama işte insan aklı her olasılıgı düşünüyor..Allahım saglıklı güzel eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin zamanı geldiginde...
bende geçen arkadasımla ilgili konu anlatmıştım hatırlarsan..orada üzüldügüm noktada benzer birşeydi aslına bakarsan...sanki arkadasıma o anda "aman olsun da nasıl olursa olsun" demişim gibi bir izlenim oldu...rabbim içimi biliyo napalım.ben o anda onu demek istemedim ama öyleymiş gibi oldu...bende herzaman şöyle dua ederim nurum;
"ALLAHIM,eger birgün banada bir evlat dogurmayı nasip edersen,saglıklı,eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip et" diyorum...
ALLAHIM yanlış dualar etmekten sana sıgınırım:Saruboceq:
nurcum annenler gelmiş gözün aydın tatlım
pressed almışsın nasıl kaybolmuş kargoda mı sorun olmuş o kadar para verdin çözülse bari bu durum bende almayı düşünüyodum kurt düştü içime olmadı eczaneye getirtireyim
neolsun derınım düşünüyodum dalmısım sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?