canım geçmiş olsun eşine bilirim onlar ne kadar nazlıdırcok sagol gökcem bacım msjımı görüp cvp yazmıssın
umarım sende kavusursun bıranönce bebişine
buarada nasılsın cnm benım
ben fazla gıremıyorum hem nette sorun var
bıde benım kocıs futbol oynarken ayagını ıncıtmıs
koca bebek gıbı ona bakıyom banada tecrübe oluyo bacımkaydirigubbakcemile3
ınan bebekten daha nazlı zemuszemus
evet doktroa gıttım test yaptırdım normal cıktı yıne hersey
hayırlısı bakalım zamanı gelmemıs benım sıpanın
uamrım cok bekletmezlermafoldumben
kib öptüm fıstıgımŞeniz
günümm gördüğüm kadarıyla daha iyisin psikolojik olarak çok sevindim adınasevalcim yazdigim gb hastayim kkya da psikolojimi yuksek tutmak icin cok girmemeye calisiyorum sizlere bakmadan da olmuyor tabii o yuzden arada gelecegim:)) simdi evden cikmam lazim doktora ancak yetisirim optum hepinizi.
canım benim merak etmişsin sağol dün yazmıştım sabah erkenden hastaneye götürdüm feyzayımakberim nedsein kız sen her sabah uğrardın
her şey yolundaır inşalah canım benim
ayy demek doğmuş asrın çok sevindim Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bizdende ona selam iletslm kızlar azönce nehirle görüştüm doğum yapmış asrın bebek dünyaya gelmiş normal doğum diye gitmiş ama 3gün sonra sezeryan olmuş ve asrın sarılık geçirmiş hastanede yatıyorlar bugün çıkacaklarmış sağlıkları iyiymiş sizlere slmı var
adaşım hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanslm kızlar nbr çoktandır giremiyorum buralara özledim valla hepinizi.çünkü siz bana moral veriyorsunuz ama bugün canım çok sıkkın içmde tuhaf bi sıkıntı var:kedi:
canım hoşgeldin aramızaselam kizlar
nasilsiniz? benide araniza alirmisiniz???? bende bebis istiyorumikinci gerci ama... yinede istiyorum. Insahhal Rabbim hepimize nasip eder
aman sevalim iste böyle baciii hakkimiz yokta zaten tabiki hele benim ne haddime alinip küsüyorum gercekten cok kötüyüm sevalim cok moralim bozuk herseye aglamak dahada kötü ediyo beni amaaannn neyse makbussss exsüüümmmm delü garuuuuuuuuu nerdesin yaaaa seeeeennnnn neden gelmiyon baciii inss hersey yolundadir merak ettim senii
canımm bugün sabah erken çıktım evden feyzayı hastaneye götürdüm faranjt dedi doktor öğlene doğru anneme geçtik sonrada hiç giresim gelmedi nete acayip bi hal var üstümde hasta olucam heralde yaklaşık 2 saattirde mide bulantısından kıvranıyorum neden bilmem mafoldumbensizleri merakta bırakmak istemezdimmakbusuuuuummmm exsim gel kis iki laflayalim baci cikacam yoksa nasilsin bakim merak ettik bugün seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?