"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

esim bana herzaman diyo yapma diye ama ben bagzen aptallik ediyorum yapmayacam ama yeter ne olacaksa olsun umrumda degil o nasil beni düsünmüyosa bende onu düsünmem umrumda degil artik ne hali varsa görsün.....
inss sevalim rabbim birgün o firsati versin bana dilegim bu inss birgün kurtulurum bu kadindan inss diger gelin gelse bu kadar olmaz galiba o zaman evimde yapar evimde yerim umrumda degil zaten

ebroşum bende öpüyom
kız zaten kötü gelin gelirse değerimiz anlaşır ama iş işten geçmiş olacak

ağlamacım bilirim kaynanayla oturmanın zorluklarını ama sabret canım güzel günler gelicek inşallah

eşinde sana destekm iş bari birde o seni ezseydin daha çok üzülürdün canım benimopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben çıkıyorum gündüz misafirleri atlattık şimdi akşam misafirleri gelicek.taziye için .sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum iyi akşamlar..

yok ebroşum başm ağırdı ondan galiba
canım sende yoruluyon bu aralar kendini fazla yorma canım
kolay gelsin canım çokkkkkkkkkkk öpüyommmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canlaim allahtan kocam benimle ama o kadar kurnazki kocam kayinbabam evde yokken benimle tartismaya kadar cesaret edebiliyo onlar gelince yumsuyo sen dur sen yapma bu kadar vijdansiz olabiliyo yani ama iste böyle canlarim allahim dilerim en yakin zamanda yeni gelin gelir ve beni gece igne arar gibi arar inss

inşalah ebrarım canım ne güzel eşinde evet kurnazmış canım öğle daha iyi bitanem benim

ağlamacım üzme tatlı canını arıycak seni inşallah sende ozaman gülüceksin .zor şeyler bunlar ama her fırtınanın bir durgunluğu vardır canım .allah sana güç ve sabır versin .neyse hadi öptüm sizi görüşürüz...

tamam ebrarim hadi isine bak tatlim keske benimde bi ayri evim olsaydi misafirlerimi kendi evimde agirlaya bilseydim bi misafirim gelse basimda biterler hep beraber otururuz burda offfff allahim kendi bilir yaaa

boşver takma bir gün ogünde olur canım bende dükkanı kapattım kaçayım
sende dinlen daha fazla kendiniz üzme çok öpüyom seni yarın görüşürüz kafana hiç bir şey takmaopuyorumnanaktan

hoscakal canim cok sagol birtanem kolay gelsin sana bende cikayim heryerim agriyo bacaklarim bile oturdugum yerde agriyo öpüyorum tatlim kib byee :gitme:

makbusuuuuummmm exsim gel kis iki laflayalim baci cikacam yoksa nasilsin bakim merak ettik bugün seni

canım geçmiş olsun eşine bilirim onlar ne kadar nazlıdır
neyse dilerim çabucak atlatır..
bu arada seni de çok özledim opuyorumnanaktan
sevalcim yazdigim gb hastayim kkya da psikolojimi yuksek tutmak icin cok girmemeye calisiyorum sizlere bakmadan da olmuyor tabii o yuzden arada gelecegim:)) simdi evden cikmam lazim doktora ancak yetisirim optum hepinizi.
günümm gördüğüm kadarıyla daha iyisin psikolojik olarak çok sevindim adına
ayrıca grip olmuşsun çokk geçmiş olsun salgın var valla heryerlerde
makberim nedsein kız sen her sabah uğrardın
her şey yolundaır inşalah canım benim
canım benim merak etmişsin sağol dün yazmıştım sabah erkenden hastaneye götürdüm feyzayı
ayy demek doğmuş asrın çok sevindim Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bizdende ona selam ilet
slm kızlar nbr çoktandır giremiyorum buralara özledim valla hepinizi.çünkü siz bana moral veriyorsunuz ama bugün canım çok sıkkın içmde tuhaf bi sıkıntı var:kedi:
adaşım hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan
selam kizlar

nasilsiniz? benide araniza alirmisiniz???? bende bebis istiyorum ikinci gerci ama... yinede istiyorum. Insahhal Rabbim hepimize nasip eder
canım hoşgeldin aramıza

makbusuuuuummmm exsim gel kis iki laflayalim baci cikacam yoksa nasilsin bakim merak ettik bugün seni
canımm bugün sabah erken çıktım evden feyzayı hastaneye götürdüm faranjt dedi doktor öğlene doğru anneme geçtik sonrada hiç giresim gelmedi nete acayip bi hal var üstümde hasta olucam heralde yaklaşık 2 saattirde mide bulantısından kıvranıyorum neden bilmem mafoldumbensizleri merakta bırakmak istemezdim

exsim ciktinmi bacuuu amaa gecmis olsun caniimm bende kötüyüm bugün yaaa bulanti mahvediyo beni makbusum inss hamissin canim yaaa bu bulantilar hayra alamet olur umarim erken derler ama inanmam valla bende cok cekmistim bilirsin inss vardir bacum sendede biseyler hayirlisini versin mevlam en basta

Selammmmmmmmmmmmmmmm teyzeeeelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…