"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet dilaracim tatlim öyle hamisim ve cok dertliyim piskolojim alt üst valla bi burdan zevk aliyorum ve bulantim var

derdini dööökkk bosver icinde tutma bacim rahatlarsin... dökün valla. aglama sen yurt disindansin demi??? nereden acep?

kayinvalidenle birlikte mi oturuyorsunuz canim? ona mi kizdin sen?

evet ağlamacım
gökçem canım offffffff keşke ben de hiç fikrimi söylemestydim canım gökçem benim bitanem ağlamacım ben de dahil om ak üzer ve diğer kızlar da dahil yanlış bir şey varsa düzelttin kızlar
herkesin derdi olabilllrir hele bu aralar hepimiz tedaviye başladık herkesin kafası meşgul olabilr kimsenin kimseye bir karşı kötü düşüncesi olamaz bir bbirimizde yanlışanlayabiliriz ama kesiniikle eski günleri bir kalemde silemeyiz çok şeyler paylaştık yeri geldi bacı olduk yoldaş olduk kimsenin kırılmasını darılmasını istemiyom

inşallahhhh canım benim yaaa.yakındır inş topice dönüşümde ya bakalım borçlar bitmiyo valla nete sıra gelmedi bu defa:)))
biliyom kusum banabişy demedigini.ben sadece hepinize genel olarak yazdım unutkan oldugumu ve netim olmadıgı için rahat rahat yazamadıgımı.o kadar cnm benim.ŞenizŞeniz
kızlar ben kactım kendınıze ıyı bakın esım gelıyo
oyy riçimm öpeyim gelŞenizŞeniznetsiz kalmış benim gibi.ama seninki gelir hemencik.dua edinde bende kavuşayım artık((
ayy inanamıyorumm aglamacım ya nasıl bi insan bu yaaa..sinir oldum şimdi bak.
takma kafana canınm yaa.böyle insanlar var işte vicdansız.rahatına bak sen.o yapmıyosa sende yapma.senin canın daha önemli.iki canlısın artık.
sevalim bi laf söyledim pisman oldum valla bacii offf kiz sen calisiyosun degilmi dükkanda yalnis hatirlamiyosam tatlim
bebişim pişman olunacak bişy yok ortada ya üzme benide şimdi((
bu konuya cevap verip yanlış yönlere çektiysem istemeden affedin valla((üzüldüm şimdi ben...sizin dediginiz de dogru eski sohbetler yok çünkü bir arada olamıyoruz bi türlü karşılaşamıyoruz toplu bi şekilde.ondan kaynaklanıyor canlar.üzülme sen aglamacım kimse yanlış anlamadı kızmadı bence alıngan karuu.herşeye alınıp üzülme bizide üzersin.Şeniz

selam kızlar kusura bakmayın karşı komşum geldi çıkmak zorunda kaldım..
kimsenin özür dilemesine gerek yok biz burda herşeyimizi paylaşmaya çalışıyoruz kimsenin üzülmesinide asla istemem .bazen benimde oluyo geçmişi okumadan direk konuya girdiğim .bazı şeyleri unuttuğumuz da oluyo .ama şu gerçekki insan bazen farklı sorunlar yaşıyo ve bazı şeyleri atlıyabiliyo.neyse arkadaşlar bence uzatmaya gerek yok .bende kendi adıma kırmamışımdır inşallah sizleri ...çünkü enson yapmak istediğim şeydir buuu

ağlamacım moralini bozma senin işnde zor hem kaynana düşüncesiz gurbet
seni iyi anlıyomm hamileliğinnnn etkisi de var canım üzme kendini
gökçem canım ağlamacım bu aralar çok duygusal emnimki kötü bir şey düşünmüyodur bitanem canım gökçem ne olur banada onada darılma bitanem seni ne kadr çok sevdiğimi biliyosun
farzaet böyle bir şey olmadı
bizde söylemedik ama lütfen darılmasın kimse

sagol derinim allah ragzi olsun canim cok iyi ifade ettin olayi olabilir sevalimin dedigi gibi herkes tedavide kimileri hamile derken böyle oldu yani ne yapalim hayirlisi rabbimden

dilara ben avusturyadayim canim evet kaynanayla oturuyoz biraz zor oluyo vurdum duymaz bi insan kendi hic ev isine aldirmaz ama bende dört dörtlük bekliyo en cokta bu koyyo zaten bacim

ağlamacım hamilelik psikolojisini iyi bilirim canım insan enufak bişeyde ağlamak ister alınır .bende aynıydım çok fena bişey .ama sen lütfen üzülme bebişin herşeyden önce gelir unutma tamammı...

Allah yardimcin olsun kardesim yaa. yenimi evlisin? insallah yakinda tasinirsiniz kendi evinize. kurtulursun ondan

ebrarim bi laf attim keske demeseydim iyimi ettim kötümü bilemedim canim ne olur kapatin bu konuyu gercekten zaten gökcede bana darginmis baksaniza tedavimi hic sormadin selamimi almadin falan dedi bi yerde iyi oldu sucumu ögrenmis oldum ama ben yinede büyüklük yapip icimde tutacam sadece söyledim lütfen uzatmayalim hanimlar unutalim gitsin

dilaracim bu ev üc katli ve orta katta ben oturuyorum sadece evime yatmak icin cikiyorum anlarsin yani ama benim evimde batiyo burasida assagida yukarda kayinlarim var bekarlar onlarin iside bana offff ooofffffff gelde delirme yaaaaa yine dolmusum haayyy allahiiiiiimmmm gör ne olur göööörrrr kiz surda ne haldeyim geliyo gidiyo beni teftis eder gibi ne yapiyon ne haldesin nasilsin hiiiiiiiccccc sormuyoo amaannn bosverin yaa caninizi siktim ne hakkim varsa hakkinizi helal edin canlarim

ya boşu boşuna hiç bir şey yok ortaa sadece hekes içni döktü
rahatladı kimseyi kırarak üzerek söyleyeciğimize biribirimizin
daha sakin daha incitmeden söylemek istedik
olabilir ama ortada ceviz kabuğunu dolduracak mühim bir şey yok
kötü laf yok argo söz yok niye dert ediyoz seviyemizi halen koruyoz

1.5 senelik evliyim canim buraya gelelide 2 seneye yakin oldu iste gelin geldim buraya amaannn disi eli ici beni yakar iste

sevalim ben pisman oldum baci gercekten demez olaydim uzamasindan korkuyorum valla dedigimizde bisey yok ama neyse ben kimseye dargin küs degilim bunu aciklayim lafimi geri aldim ve birdaha söylemeyecegiimmm akannehir

ağlamacım dilerim sende kaynandan bir an önce kurtulussun ondan daha uzağa gitme imkanın yokmu canım inşalah tez vakitte evini değiştirip onda da kurtulursun beişnde olur sen kocan ve beiş mis gibi geçinip gidersinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ağlama allah yardımcın olsun ama tavrını biraz belli et bence kaynanana enazından şimdi yardımcı olsun...bukadarda yük verilmez insana.bide hamilesin..peki eşin hiç bişey demiyomu ?yapma filan diye..

evet ağlamacım uzamaz bacı kızlar anlayışlıdır bizi anlamışlardır
gökçeminde işi vardı çıkttı yoksa oda kinci değil canım
yarın ne güzel yine hepimiz araya gelir konuşuruz güleriz
bende kimseye dargın küs değilimmmmmmmmm
herkesi öpüyommmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…