"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım bende inanmak istiyorum böyle olduğuna ama kapılmakta istemiyorum:çok üzgünüm:
Selammmmmmmmmmmmmmmm teyzeeeelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımm taze annee hoşgeldinnn nasılsın

nehirim baktım yorumumu da yazdım off çok duygulandım yaaa ne güzel duygudur buu tebrik ediyorum bitanem seni

kızlar burda hava çok kötü fırtına var korkuyorum yaaa elektriklerde göz kırpıyor offfffff

nehirim çok tatlı maşallah melek gibi uyuyo ya rabbim ne olur bizede nasip et dayanamıyorum ben artık dün doktora gittim beni daha büyük bir hastaneye fakülteye sevk etti git bütün tahlillerin yapılsın dedi prolaktin düşmüyo çok yüksek adet olamıyorum prolaktin düşürücü ilaç kullandığım halde böyleyim bakalım düşük nedenlerim araştırılacak işallah kötü bişey çıkmaz dua edin kızlar bu hafta gidecem işallah

guldecim hoşgeldin canım
prensesim geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz canım dualarımız seninle

hoşbulduk makbercim topikler artık boş ....niyeyse...
kimi umudunu kaybetmiş,kimi kafa dağıtmak için artık girmiyor,kimi,dertleriyle boğuşmaktan başka şeylere kafa yoramıyor belki de...
bende öyle dolaşıyorum çare arıyorum sürekli sanki gelip bana biri büyü yapacak...
aman ne biliym işte öyle konuşuyorum kızlar siz nerelerdesiniz anlatın bakalım

haklısın canım yaa herkes kendi derdinde gün geçtikçe uzaklaşır olduk burdan
eski günleri özlüyorum inşallah kışa doğru tüm kızlar döner buraya
ben kaçıyorum artık öpüyorum sizi iyi geceler belki yatmadan gelirim yine

slm kizlar nasilsíniz??? gecmisin tamamini okuyamadim ama iyi dileklerini gönderen arkadaslar olmus hepsine cok cok cok tesekür ediyorum..rabbim hepinize tattirsin insaallah..

ynlzcım hamilemisin canım hamileysen tebrik ederim canım darısı başımıza

1.5 senelik evliyim canim buraya gelelide 2 seneye yakin oldu iste gelin geldim buraya amaannn disi eli ici beni yakar iste

Canim yaa Allah yardimcin olsun. ama öyle herseye amenna deme. bak esin de senden yanaymis. sen esini en iyisi kandirmaya calis. ayri ev tutsun diye. ama üzme de kendini sen hamis sin canim benim

canim sen kac düsük yaptin? bende 2006 dan beri 4 düsük yaptim mafoldumben mafoldumben
bende de cok zor yaptilar tahlilleri. burda (almanyada) en azindan 3 düsük yapman gerekir ki sende tahlil yapacaklar. öyle hemen ilk düsükten yapmiyorlarmis. Halbuki hemen yapilsaydi sorun bulunurdu ve ben bu kadar düsük yapmazdim.
benimde adetim cok az geliyordu. bir ped kirletmiyordum bile. ikinci günde bitiyordu bende adetim. simdi cok sükür sorun bulundu. insallah hamilelik te tutsa. Rabbimin izniyle...

ya kizlar ya cok özür ama ben maalesef gündüz giremiyecem. isyerinde girmem yasaktir. ama yarin aksam görüsürüz kizlar... kendinize o zamana kadar cok iyi bakin. a.s. a.s. a.s. a.s.

ynlzcım hamilemisin canım hamileysen tebrik ederim canım darısı başımıza

kusura bakma canm gecmisi okuyodum gec yaziyorum..tesekkür canim..evet insaallah büyük bir süpriz olmazsa hamileyim canim..cuma tekrar doktora gitcem ultrasonda görcez ozaman icim daha rahat olcak..duydugum ilk anada itibaren hep duy ediyorum rabbim isteyen herkese nasip eder insaallah:Saruboceq::Saruboceq:

inşalah canım artık Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin diyeyim ne diyeyim:)))

galiba benim daha bayağı yolum var ylnzcım...
darısı başıma ama işte ne yapalım kader kısmet...

ah ah canim seni cok iyi anliyorumm..ama birazda suc bizde hic bimedigimiz ,tanimadigimiz ,ailemizden cok uzak biyere gel hemde kaynanayla ayni evde oturmafoldumbenmafoldumben bende ilk 2 ay senin gibiydim sonra yemeyi ayirdik biz olmadi benim esimde istemedi bi asagi bi yukari gitmeyi..tabii ne hallerle ayirdik orasini hic anlatmiyorum bile...en dogrusu bu evden tasinmak ayni evin icinde ayrilikta olmuyo...benim evimde cok kücük 2 odali bebk icin oda bile yok ama kimin umrunda ... en zoru ailemden uzak olmak arada bir onlari görebilsemmafoldumbenmafoldumben rabbim büyük sende sikma canini bebisini düsün canimmm..bak bizler variz üzme kendinikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…