canım bende inanmak istiyorum böyle olduğuna ama kapılmakta istemiyorum:çok üzgünüm:exsim ciktinmi bacuuu amaa gecmis olsun caniimm bende kötüyüm bugün yaaa bulanti mahvediyo beni makbusum inss hamissin canim yaaa bu bulantilar hayra alamet olur umarim erken derler ama inanmam valla bende cok cekmistim bilirsin inss vardir bacum sendede biseyler hayirlisini versin mevlam en basta
canımm taze annee hoşgeldinnn nasılsınSelammmmmmmmmmmmmmmm teyzeeeelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Selammmmmmmmmmmmmmmm teyzeeeelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dilaracim bu ev üc katli ve orta katta ben oturuyorum sadece evime yatmak icin cikiyorum anlarsin yani ama benim evimde batiyo burasida assagida yukarda kayinlarim var bekarlar onlarin iside bana offff ooofffffff gelde delirme yaaaaa yine dolmusum haayyy allahiiiiiimmmm gör ne olur göööörrrr kiz surda ne haldeyim geliyo gidiyo beni teftis eder gibi ne yapiyon ne haldesin nasilsin hiiiiiiiccccc sormuyoo amaannn bosverin yaa caninizi siktim ne hakkim varsa hakkinizi helal edin canlarim
1.5 senelik evliyim canim buraya gelelide 2 seneye yakin oldu iste gelin geldim buraya amaannn disi eli ici beni yakar iste
nehirim çok tatlı maşallah melek gibi uyuyo ya rabbim ne olur bizede nasip et dayanamıyorum ben artık dün doktora gittim beni daha büyük bir hastaneye fakülteye sevk etti git bütün tahlillerin yapılsın dedi prolaktin düşmüyo çok yüksek adet olamıyorum prolaktin düşürücü ilaç kullandığım halde böyleyim bakalım düşük nedenlerim araştırılacak işallah kötü bişey çıkmaz dua edin kızlar bu hafta gidecem işallah
ynlzcım hamilemisin canım hamileysen tebrik ederim canım darısı başımıza
dilaracim bu ev üc katli ve orta katta ben oturuyorum sadece evime yatmak icin cikiyorum anlarsin yani ama benim evimde batiyo burasida assagida yukarda kayinlarim var bekarlar onlarin iside bana offff ooofffffff gelde delirme yaaaaa yine dolmusum haayyy allahiiiiiimmmm gör ne olur göööörrrr kiz surda ne haldeyim geliyo gidiyo beni teftis eder gibi ne yapiyon ne haldesin nasilsin hiiiiiiiccccc sormuyoo amaannn bosverin yaa caninizi siktim ne hakkim varsa hakkinizi helal edin canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?