canlarim hepnizdende allahim ragzi olsun beni merak ettiginiz icin haber yolladim makbusumla merak ettiginizi anladigim icin lekelenmem durdu iki defa geldi zaten gece biri kahve rengi dgeri dahada koyu bi sekilde geldi sonra karin agrim oldu zannettimki adet olacagim ama sabaha biseyim kalmadi dr randevu günü gelsin demis dr gitmedim zaten ne bicim dr sa gicik oldum neyse carsamba giderim artik biraz bel agrim var oda afedersiniz kusmak icin zorlaninca oluyo galiba migdem kötü hala bulaniyo baska bi derdim yok sükür rabbime
slm kizlar benim lkelenmem yine oldu az bisey geldi yine agrim falanda yok allahim korusun ama bebegim beni birakiyo galiba mafoldumben saskin bi haldeyim bütün gün dinlenmeme ragmen yine basladi ve ben cok korkuyorum kizlar bana bi akil verin
bitanemmm kıyamam sana üzülme lütfen canım benimm :teselli:sakın kötü şeyler getirme aklına bak günüm gereken herşeyi söylemiş sana..ama ne olur o doktoru beklemeden başka bir doktora görünslm kizlar benim lkelenmem yine oldu az bisey geldi yine agrim falanda yok allahim korusun ama bebegim beni birakiyo galiba mafoldumben saskin bi haldeyim bütün gün dinlenmeme ragmen yine basladi ve ben cok korkuyorum kizlar bana bi akil verin
canım sanada büyük geçmiş olsun hala atlatamamışsın hastalığı Rabbim sana şifa versinkizlar herkese iyi cumalar, hala cok hastayim basim felaket donuyor ayaga kalkarsam, grip duzeldi ama oksuruk yorgunluk ve bas donmesi cok feci, antibiyotigi icmeye baslasam rahatlarim sanirim, neyse birkac yildir hic boyle hasta olmamistim ondan mizmizlaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?