kızlarr ben geldim ama hemen çıkacagım.ablişim geldi dün de dertleşiyoz.kardeşçigimde geldi şimdi annemdeyiz.kahve içicez şimdi size bakmadan edemedim.
esmacımmm nolur üzülme hemen herşeyin bir çaresi var canım.inşallah o tedavilere gerek kalmaz da hamiş kalırsın canım yaa öpüyom seni kuşum.opuyorumnanaktan
aglamacım inşallah bi daha lekelenme falan olmaz...sende üzme kendini canım benim.hamileyken kanaması olan çok oluyor illa düşük olacak diye bişy yok tatlım içini ferah tut se.
bu arada ynlzcım senin adınada çok sevindim canım bebişko 6 haftalık olmuş MAAŞALLAHHHopuyorumnanaktan
riçim fıstıgımzemuszemusolsun kızz ovulasyon günleri hesapladıgın gibi omaz belki canom belkide kocişin gelince tutacak hemen belli mi olur kızzz.
ceylanım sende adet olmuşun kuzumm yaa olsun be canım alıştık biz dimi...bize gülecez bigün ceylanım Allah büyük sakın üzülme...
makbuşum,ebrarım,gökçemmm sizide çok çok çok öpüyom canlarŞeniz
sevalim canım işler iyidir inş...ve sende iyisindir inş canım benim..
unuttugum olmuştur mutlaka hepinizi çok öpüyorum kızlar.kahveler olmuş ben kaçar.
heeeee bu arada dün tuanam çok ateşlendi doktora götürdük bende fırsattan istifade kendi doktorumu yakaladım sordum bi üst katta da kaydirigubbakcemile3
hormon testleriyle yara dondurmanın bi alakası yokmuş..ben hormon testlerini bu ay yaptırmıcam kızlar..dondurmayı da belki öbür aya yaptırırım.bide adet bitiminden birkaçgün sonra dondurulyomuş sordugum iyi oldu...hadi kaçtım kızlar