derüüüünnn nere kactin anammm amaa delü garuuuuu neyse sagol tatlim haklisin illaki düsük degil tabiki kim bilir ne icin oldu belki hayirli bi sonucuda olur mevlam bilir en iyisini ben ihmal etmeyim yinede yatp dinleniyorum valla
eylülüm hg baciimmm kanamam az oldu baci bi kac damla belki ama su gibiydi yani civikti birde koyu kahve renkteydi canim bi bilginmi var kisss........
sevalim inss bacim ikisinden biri olsun canooom yaaa bebegim iyidir inss
richim kizma bacii ben 10. ayim dedim hamis kaldim canooommmm
evet ama bilmiyodum canım senin içine mi doğdu yeni öğrendim benkaydirigubbakcemile3eylülcüm seen hamileydim demi canım inşalah sapa salimalırsın kucağına
eylülüm cooookkk sevindim bacim ben nasiol atladim sen hamismisin baciii yeni ama degilmi iss tamamina erer canim inss
eylülcüğüm bende atlamısım sen hamısmıydın kız:dance:
canim haklisin eylülcüm benimde teyzem hep yasamisti ücüncü ayina kadar kanamasi olmustu simdi bebegini aldi kucagina gayette saglikli simdi yine geldi damla seklinde geldi valla bilmiyorum artik oluruna biraktim ne yapayim üc gündür yatiyorum hep bugünde grip olmusum hersey aksi gidiyo sanki ne yapabilirim ben saskinim bulanti hic birakmiyo yakami zaten offfffffffff
zemuszemus alkisalkisalkis hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: haydin halaya kizlaaarrrr ben valla yeni oldugunu bilmiyodum önce vardi zannettiimmm :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?