"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derüüüünnn nere kactin anammm amaa delü garuuuuu neyse sagol tatlim haklisin illaki düsük degil tabiki kim bilir ne icin oldu belki hayirli bi sonucuda olur mevlam bilir en iyisini ben ihmal etmeyim yinede yatp dinleniyorum valla

canım kahverengi akıntın var diye okumuştum çok mu fazla bitti mi

derınım gecmıs olsun cnm tuanaya
ya neden ıhmaledıyosun yaptır bacım buay su testı ıcın rahat etsın bacım sen coktan kacmıssın ki fıstıgıma.s.
eylülcügüm hoşgeldın cnm nasılsın

kız aglama sen benım sorumu cvplamadın ama:çok üzgünüm:kacıncı ayında hamiş kaldın demıstım

gır tatlım sanırım subatta öss sınavı basvuruları var ona basvurunu yaprsın sonra sınava gırersın zaten kesın kazanırsın acıköğretımı kazanmak kolay bacım seneyede ünıversıteye kaydını yaptırırsın
yok eger meslek lısesı mezunuysan dırek gecıs yapabılrısın

sağolun kızlar iyiyim doktora gittim güzel haberler var inşallah pazartesi tekrar gidicem keseye bakmadık daha çok erken hiç bakmayalım dedi aşşağıdan da bakmak istemedi çünkü düşükten korktu . bu ay adet oldum ama çok azdı ondan korktu pazartesy bekleyelim dedi. inşallah sağlıklı b gebeliktir Allahım bu sefer bebeğim bana bağışlar

eylülüm hg baciimmm kanamam az oldu baci bi kac damla belki ama su gibiydi yani civikti birde koyu kahve renkteydi canim bi bilginmi var kisss........

sevalim inss bacim ikisinden biri olsun canooom yaaa bebegim iyidir inss

richim kizma bacii ben 10. ayim dedim hamis kaldim canooommmm

eylülüm cooookkk sevindim bacim ben nasiol atladim sen hamismisin baciii yeni ama degilmi iss tamamina erer canim inss

canım benim de oldu hem de 6 gün oldu damla damla geldi hatta b gün daha fazla geldi .ama Allahıma şükür k bitti tabi ben o zaman hamile olduğumu bilmiyodum ağrım fazla yoktu ben de hiç dikkat etmedim kendi kendine kesildi. o yüzden sordum sakın panik olma canım eğer doktora gittiysen sana muhtemelen düşük olmaması için ilaç vermiştir . geçen sefer yataktan kalkmadım gene düştü ama bu sefer Allahım korur inşallah . o yüzden korkmana gerek yok Bak benim ablam da haberi yoktu resmen adet olmuş şu an kızı 8 yaşında maşallahı var hem de 2,5 aylıkken anladı hamile olduğunukaydirigubbakcemile3

eylülcüm seen hamileydim demi canım inşalah sapa salimalırsın kucağına
evet ama bilmiyodum canım senin içine mi doğdu yeni öğrendim benkaydirigubbakcemile3

eylülüm cooookkk sevindim bacim ben nasiol atladim sen hamismisin baciii yeni ama degilmi iss tamamina erer canim inss

evet canım daha yeni ayın 8inde adet olmam gerekiyodu az oldum bugün 17si daha sanırım ufak hcg 1900 civarı cıktı

canim haklisin eylülcüm benimde teyzem hep yasamisti ücüncü ayina kadar kanamasi olmustu simdi bebegini aldi kucagina gayette saglikli simdi yine geldi damla seklinde geldi valla bilmiyorum artik oluruna biraktim ne yapayim üc gündür yatiyorum hep bugünde grip olmusum hersey aksi gidiyo sanki ne yapabilirim ben saskinim bulanti hic birakmiyo yakami zaten offfffffffff

zemuszemus alkisalkisalkis hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: haydin halaya kizlaaarrrr ben valla yeni oldugunu bilmiyodum önce vardi zannettiimmm :teytey: :teytey: :teytey:

canım senn en son adetin ne zamandı bi de doktora gitsen iyi olur canım sana ilaç verir ama aklında bulunsun benim doktor dedi ki düşüceği varsa aşşağıdan muayne edince düşer bunu her doktor söylemiyo hayır muayneme etmekle düşmez diyolar kabul etmiyolar o yüzden muayne isterse dikkatli ol canım

ay cok sevındım cnm allah analı baalı büyütsün saglıcakla alırsın umarım cnm kucagına:1hug:
dur bıde halay cekelım tutun kızlar halaydan
:dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey:
allah nazarlardan saklasın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

zemuszemus alkisalkisalkis hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: haydin halaya kizlaaarrrr ben valla yeni oldugunu bilmiyodum önce vardi zannettiimmm :teytey: :teytey: :teytey:

canım benim kıs dur sen fazla hoplama hamilesin:roflol:

caniimmm inss kucagina saglikla alirsin birtanem bende göremedim keseyi kan testide yapmadilar maalesef ne gördüm nede kan testinde baktira bildim ancak idrarda baktilar hastanede offfffffff valla ne bicim bi yerde yasiyoruummm gelde sikma canini gelde sikmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…