kız niye haber vermiyon tebrik ederim kız :teytey::teytey::teytey:
eylülcügüm herhangı bısıy yaptınmı hamıs kalmaya yardımcı olsun dıye
canım istersen acile git kan testi yaparlar ordan az çok anlarsın hiç doktora gitmedin mi canım evde yaptığın testle mi anladıncanim inss carsamba günü bakalim ne olacaksa artik belim cok agriyo suan sankia adet olacam bu ne hal yaaa cok pismanim keske kanda baktirsaydim keskeeee
eylülcüm ben en son 9.ayin 2 sinde en son adetimi oldum canim ondan bu güne kadar bu lekeler haric hic olmadim
canım benim göğüslerim acayip şişti silikonlu gibiydi halen de devam ediyokaydirigubbakcemile3 belimde ağrı vardı aslında adet belirtileri gibi oluyo ama farkı bitmiyo adet belirtisi daha kısa oluyo bu hiç bitmiyo. benim akıntım falan da olmadı aklınızda bulunsun sanırım çok fazla akıntı falan diyolar ama yoktu. ayrıca lavaboya gittiğinizde yıkanırken farkedilir bi şekilde yumuşama vareylülcüm ne belirtileri vardı ne zamanda beri başladı
:teytey:slm güzelllerrr
o hamiş varrr eylülcüm tebrik ederim canım maşallah allah saglıkla kucaklamanı nasip etsin inş kalp atışınıda duyarsınız canım ohhh sevindim yaaaahihoyyyt:CüvCüv::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
makbuş 3.hamısımız ekle bacım eylülüde ınsallah bızde gelırız arkanızdan kızlar bıze dua edın bolbol:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?