eylülüm dr gittim dr keseyi göremedi cünkü kist var göremiyorum dedi adetin gecikmis yumurtalarin düzenli senin cocugun olur korkma dedi ama suan gebelik var gibi dedi bi idrar testi yapalim anlariz dedi idrarda baktilar yanii iste böyle bacim
iyi ediyon gökçem tadını çıkar hafta sonunun
canım adetim ditiğinden beri ağırıyo kasıklarım
acaba kisten ağırabilirmi kist oluşmuşsa ben ondan şüpheleniyom ama ağrı var çok rahatsız edici değil
eylülcüm evet çok ağırıyo yumurtlama günü beli olmuyo böyle ağırınca hem ağırıyo bende akıntım var üşütüysem adetim biti halen ağrım var adet sancısı gibi
eylülcüm bende doktora gittim tahliler temiz ama dostineks kulandım anım ondan olabilrmi
kolomen ne içn ne işe yarıyo
makber ylnz siz mi geldiniz kızlar nasılsınız
ylnz canım kanamam durdu mu nasılsın
ynlzcım hoşgeldin nasıl odun
makberim gitmedinmi şekwerim
canım çok geçmiş olsun benim de migren var ne yazık ki ağrı tuttumu fena olurum senin bi sebebin yoksa gebelikte olur diye okumuştum ben.iyiyim canim hb ... benim kanamam fazla olmadi zaten hemen gecti...iyiyiz sükürler olsun insaallah aglamaninda iyi haberlerini aliriz:Saruboceq::Saruboceq: sen nasilsin canim... biraz gecmise baktim ama fazla okuyamadim... basim cok agriyo kizlar normalmi hic gecmiyo mide bulantim fazlayok ama bas agrisi bitiriyo beni insaallah gecer:Saruboceq::Saruboceq:
folik asiti ben de içiyorum canım inşallah senin haberini de alırız bir an önce inan yemin ederim o kadar çok istiyorum ki haberlerinizi almayı bu duyguları hep birlikte yaşıyoruz çünkü üzüntülerimiz sıkıntılarımız hep aynı derttencanım proklatinimi yüksekti onu içtim düştü dostineks verdi gebelik düşünüyosan devam et dei bu ilaca gebe kalınca keseriz birde folik asit verdi
hb canim iyiyim .... bebisimi gördüm dün ay cok kücük nokta gibiydi ama kalbi atmaya baslamisti:))))))))))) bide su bas agrisi olmasa..hep hasta ediyo beni yatiyorum bütün gün...sen nasilsin bacim calisiyomusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?