"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım ne güzel Allah tamamına erdirsin inşaalhan senin kaç haftalıkmış en son adetin nr zaman dı

benim en son adet tarihim 6 eylül canim..bebgim 6 haftalikmis:))) bende folik asitm kullandim kizlar 1 ay kullandim sonra hamile kaldim.... bebgin saglikli olmasi icin kemik gelisimi icin cok önemli oldugunu söylüyor benim doktorum ... neyse ban kactim öptm hepinizi

ylnz canım güle güle
sevalim ben de biraz evi toparlıyım hiç iş yapasım yok ama en azından toparlıyım biraz görüşürüz canım hepinizi öptüm

güle güle eylülcüm kolay gelsin öpüyon ikinizde kb opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

KIZLAR net gitti kusura bakmayın yaa anca geldi hepinizi kaçırmışım neyse hadi görüşmek üzreee

anaaaaaaaaaaa eylüllllllllllll gel bi öpeyim canommmmm lilililililililililililililkaydirigubbakcemile3Şenizah nasıl sevindim yaa tam bir sürpriz tatlımmmm çok tebrik ederim eylülüm valla çok mutlu oldum..eee öyle bi yazmışsınki kuşum sankim biliyoz hamis oldugunu da keseye bakmadık demişin orada ayıldım kaydirigubbakcemile3anamm dedim bi daha okudum.ben bekliyom ki yumoşlarım çatlamış falan diyesinkaydirigubbakcemile3oh ohhhhhhh çok keyiflendim topicimiz hepimize ugur getirecek kızlarr ALLAHIM nazarlardan korusun bebişini eylülüm Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallahŞeniz:sm_cool::içelim::hooray::teytey: :teytey: :teytey:

hayirli pazarlar tatlislaropuyorumnanaktan

ablamm canımm sagolasın sanadaopuyorumnanaktanbu arada simitini aldım sagolasın:))ben daha gönderemiyorum bişy kimseye:))sık giremedigim için olayı çözemedim...
bu arada nazarboncugum aradı az önce hepinize çok selamı var.teyzesinin yanında şuanda...1 haftaya dönecek sanırım...iyiydi sesi hepinizi sordu herkes iyi inş dedi...

kizlaarrr nerdesiniz sizden kapattiktan sonra dr gitmeye karar verdik hastaneye gittim idrar testi yaptilar yine sonra kanimi aldilar ultrasonda baktilar bebegimi gördüm allahiiimmmm mafoldumben bu cok baska bisey yaaa ne kadar mutluyum anlatamam kalp atislarini duydum suan tam yarim santim kizlarr yigeniniz ve tam 7. haftamizin icindeyiiizzz oyy oyyy annesi kurbaannn miniciikkk annecigim benim....

dilerim rabbimden hepinizde bu duyguyu en yakin zamanda tadarsiniz inss allahiiimmm rabbim duysun sesimi kabul etsin dualarimi inss canlariimm hepinizide cok seviyoruummm allahim bin kere ragzi olsun sizin gibi kullarindan inss ve bende bebegimde cok sansli sizin gibi teyzeleri var bi teyzesi cennette digerleri dünyada mafoldumben mafoldumben

ay aglamacım ya yüregimi agzıma getirdin delüüüü.aglama ifadelerini gördüm ayy dedim kötü bişy mi var yoksa neyseki okudum hızlı hızlı ve çok sevindim yaaa..rabbim ayırmasın minişinden seniopuyorumnanaktançok öpüyorum canım benim.

ay negüzel bir haber buuu EYLÜLCÜM gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla ve sıhhatle inşallah .çok mutlu oldum yaa darısı tüm arkadaşlarımın ve benim başıma inşallah...hihoyyythihoyyytsüprizzzzz

:teytey:
:teytey::teytey::teytey:
canım hadi gözünaydın çok sevindim yaa allahıma şükürler olsun bugüzel haberide aldık canım.rabbim bebişini sana bağışlasın .teyzesi yesin onu

derinim yine kaçırdım seni .öpüyorum seni bitanem...
kızlar hepiniz iyisiniz umarım .bugün işlerim vardı dışardaydım yeni geldim eve akşamada misafirlerim var .neyse görüşmek üzere..
RıCH bacım geldim ama yoksun gelirsen müthiş domates sosumun tarifini veririm kaydirigubbakcemile3

aglama bacım cok sevındım hadı gözün aydın duaların ıcınde sagol umarım bızde yasarız o güzel anları insallah cnm :Saruboceq::Saruboceq:

neolsun cnm senden naber mısafırın gelcekmıs ben mesguletmım senı ha sonrada alırım tarıfı cnm

yok canım sorun değil yaa .sen şimdi menemenlikmi yapıcaksın yoksa benim yaptığım gibi meze şeklinde yemek içinmi onu bisöyle ona göre tarif edeyim canım..

canlarim allahim ragzi olsun sizlerden sagolun birtaneleriiimm ayyy dilegim bu zaten inss sizlerde bu duygulari yasarsiniz inanin sizlerin duygularinida bana yasatsin rabbim inss canlariiimmm kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…