nehiriimmm valla cookkk tatli allahim esirgesin inss bacim
ne güzel bisey yaaa senin sonucta o senin allahiimmm uzun hayirli ömürler ver inss allahiimm
aman iyi olun bacim iyi gördüm ikinizide oyyy allahim simdi yaninda olsamda bi sevsem ayyy cocuk hastaligi var bende valla canim beniimm allahim anali babali etsin inss....
evet nehirim yaa zor oluyo ama bebegim iyi bana yeter cekecez ne yapalim inss buda gecer
hg canim aramiza seni makbus ekler suan burdami aceba makbuuussss gel anam gitmediysennnn
inss nehirim benimle beraber iki tane daha var hamisimiz biirmisin bilmiyorum birisi eylül,digeri yeni bi arkadas ylnz onlarda benimle beraber canim inss üc tane gelir ücünü severiz inss caniimm ve inss makbusum ondanda bekliyorum bu ay inss
inss o günleride yasariz bacim allahim herkese tattirsin dr görünce zaten unuttum bütün dertlerimi kalbinin atisini falan ne bileyim yaa insan cok garip oluyo anlatamam sen anlarsin yasayan anlar yani rabbim herkese tattirsin inss
canım hoşgeldin aramıza eklerim seni listeye ama şuan çıkmam lazımmerhaba ben yenı katıldım aranıza beklenmeyen adettarihim 29 ekım:kedi:
hg canim aramiza seni makbus ekler suan burdami aceba makbuuussss gel anam gitmediysennnn
amiinn nehirim amiinn simdi haber makbusumda inss yaaa o kadar sevinirimki bu topigin kurucusu fazla bekletmesin bizi inss ilk haber benden oldu bu topikte inss makbusumda devamini getirir insss......
sekercim tabiki olabilir senin adetin gectimi bunlar bendede vardi idrardada koku vardi
canım hoşgeldin aramıza eklerim seni listeye ama şuan çıkmam lazım
burdayım anacım kızı hazırladım üstümü giydim bi sigara içip çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?