"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nehiriimmm valla cookkk tatli allahim esirgesin inss bacim
ne güzel bisey yaaa senin sonucta o senin allahiimmm uzun hayirli ömürler ver inss allahiimm

saol canım ay benimki tam büyümüşken senin bebek gelcek 8 ay sonra onu sevio olcazz ne güzelll yaaaaopuyorumnanaktan

aman iyi olun bacim iyi gördüm ikinizide oyyy allahim simdi yaninda olsamda bi sevsem ayyy cocuk hastaligi var bende valla canim beniimm allahim anali babali etsin inss....

evet nehirim yaa zor oluyo ama bebegim iyi bana yeter cekecez ne yapalim inss buda gecer

merhaba ben yenı katıldım aranıza beklenmeyen adettarihim 29 ekım:kedi:

aminn canım aminnopuyorumnanaktan

gecio gecio hepsi gecio kucağında sağ salim görünce hiç bi derdin kalmıo opuyorumnanaktan

inss nehirim benimle beraber iki tane daha var hamisimiz biirmisin bilmiyorum birisi eylül,digeri yeni bi arkadas ylnz onlarda benimle beraber canim inss üc tane gelir ücünü severiz inss caniimm ve inss makbusum ondanda bekliyorum bu ay inss

inss o günleride yasariz bacim allahim herkese tattirsin dr görünce zaten unuttum bütün dertlerimi kalbinin atisini falan ne bileyim yaa insan cok garip oluyo anlatamam sen anlarsin yasayan anlar yani rabbim herkese tattirsin inss

valla benim ilk belirtilerim
sIk idrara cikmak
karin agrisi
kasik batmasi
gögüslerin agrimasi
bacak agrisi
birde cok fena gazli olmaz
benimki bunlardi yani sende varmi biseyler canim

gelsin gelsinler nekadar cok bebiş okadar ii makbusada allahım tez zamanda bi melek yollar inşallahopuyorumnanaktan
inss o günleride yasariz bacim allahim herkese tattirsin dr görünce zaten unuttum bütün dertlerimi kalbinin atisini falan ne bileyim yaa insan cok garip oluyo anlatamam sen anlarsin yasayan anlar yani rabbim herkese tattirsin inss

amin tatlım amin zemuszemusopuyorumnanaktan

benımgöguslerım cok hassaslastı ve sıstı.akıntım var ıdrarımda dakoku var bunlar belırtı olabılırmı cok su ıcıyorum ona ragmen oyle

amiinn nehirim amiinn simdi haber makbusumda inss yaaa o kadar sevinirimki bu topigin kurucusu fazla bekletmesin bizi inss ilk haber benden oldu bu topikte inss makbusumda devamini getirir insss......

sekercim tabiki olabilir senin adetin gectimi bunlar bendede vardi idrardada koku vardi

merhaba ben yenı katıldım aranıza beklenmeyen adettarihim 29 ekım:kedi:
canım hoşgeldin aramıza eklerim seni listeye ama şuan çıkmam lazım
hg canim aramiza seni makbus ekler suan burdami aceba makbuuussss gel anam gitmediysennnn

burdayım anacım kızı hazırladım üstümü giydim bi sigara içip çıkıyorum

cnm gecıkmedı henuz 8 gunum var oyuzden erken belırtıler ne olabılır dıe sordum

tamam bacuumm oy oyy alllahim esirgesin bu kizi ama oturacan bi yere bak görecen canooommm hadi kolay gelsin bacum sana kiss

canim daha varmis bi bes gün falan kalsin o zaman olur biseyler ins vardir hayirlisi gerci kisiden kisiye degisiyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…