• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

masallah topigimiz bugün dolu cok sükür yaaa dün mizmizda gelmis ayy darisi inss civcive nerde bu kiz her defasinda aniyorum adini cik ortaya nedeysen inss iyidir güzel bi haberle gelirde affederiz artiikk

kiz ne deyimki baska senin bu haline cimcimeee tamam bacim gece görüsürüz artik

kizlar ben bi camasir sereyim geliyorum canlarim öptüm byee

canım işlerin hiç tadı tuzu yok benmde canım çok sıkılıyo ağlamacım

aaa kimseler yokkkk kızlar kan verdim sonuç negatif yani heyecanlandığımıza değmedi yanee

Son düzenleme:
selam datlu hatunlarrrrr
uf yemek yapmam lazım ama ne yapsam kadınların ortak kabusu bu soru heralde ....neyse bana fikir verecek kimsede yok ben kaçtım öpücüklerrrrrrr

makbuşum üzülme canım gelicek bebişin tedaviyede başlıyorsun hayırlısıyla unutma HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.....

GÖKÇEDOŞUM NERLERDESıN YAW hiç görüşemez olduk inşalla herşey yolundadır yumişler ne zaman toplanacak ???allah işlerini rast getirsin canım

:çok üzgünüm:
aaa kimseler yokkkk kızlar kan verdim sonuç negatif yani heyecanlandığımıza değmedi yanee

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım sağlık olsun inşallah tedaviye başladığın ilk ay gelir meleğin sakın üzülme cano her yeni gün yeni bir umut .....

GÖKÇEDOŞUM NERLERDESİN YAW hiç görüşemez olduk inşalla herşey yolundadır yumişler ne zaman toplanacak ???allah işlerini rast getirsin canım
canım yaa buralardayım ama bu aralar çok yogun geçiyo günlerim ondan fazla giremiyorum girdigimdede sen olmuyon canım saol allah razı olsun canım yumoşlar allah nasip ederse yarın toplanacak öğlen 11 de vericem yumoşları bakalım inş güzzel büyümüşlerdir sen nasılsın bakim moralin iyyimi herşey yolundadır inş aglamışsın canım kıyamam üzülme tatlımm ama aglamakda rahatlatıyo insanı kib öpüyorum seniopuyorumnanaktan
kızlar mrb nasılsınız bugün evi toparladım biraz sonra kociş geldi yemegini yedi öğlen o gitmeden kattakiler çagırdı aşagıda toplandık bişeyler hazırladık yedik ii geldi ama moral oldu bana sonrada geldim yemegimi yaptım şlimdide bakayım dedim kızceler napıyo die...
makbuş hayırlısı canım ama erken degilmi adetin geçmemişti senin neyse saglık olsun ..gelir yakında melegin inşş canm:1hug:
derinim canım benim senlede bi karşılaşsaydık öle özledim seni canoooopuyorumnanaktan
sevalim işler yogun degilmiş allah bolluk bereket nasip etsin inş işlerin açılsın cnaım sıkma canınızemuszemus
ebroşum gelmişsin senide kaçırmışım neyse görüşürüz inşşŞeniz

makbus olsun canim ya canin sagolsun hayirlisi.
gokcecim sen ne yaptin,
seval derin burdasiniz nasilsiniz hepiniz?

Back
X