Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
sevalim ben iyiyim datlım sen nasılsın canım
richim çagırmışın kuşum ama gelemedim hatlar karıştı duymamışım çagırdıgını:) anca yeni oturdum da geldim bu seferde sen yoksun yalnız kaldın kıyamam sana canım..:)
günümmm hoşgeldin canımmm ya senide özlemişim sen nasılsın canım ben iyiyim çok şükür biraz karnımda agrı oluyo oda ilaçlardann yumoşlardan galiba kısmet olursa yarın vericem yumoşları inş güzelolur sonu rabbim nasip etmiştir inş canım sen naptın adet oldun mu kan tahlilin nasıl çıkmıştı bu aralar fazla bakamıyorum geçmişe canım
yaa iste prolaktin yuksekti en son, regle gunum bugun gelmedi henuz belirtisi bile yok demekki duzelmedi hala hormon, oyle canim bir sey yok iyi haber anlaminda yani. simdi bize senin iyi olman lazim, bosver bizi.
kizlar bettyle yazistik simdi sizlere cok selami var bilgisayari cok yavasmis kkyi iki saatte acmiyor diyor, hepinizi sordu tek tek haberleri aldi, 11. haftasina girmis Masallah, iyilermis cok sukur:))
günüm hayırlısı olsun canım prolaktin düşer endişelenme benimde biara yüksekti birayda normale döndü.banada şimdi biraz yüksekmiş gibi geliyo göğüslerimde ağrı var bakalım perşembe bigidiyim nediycek doktorum..
ebroşuum hoşgeldin datlum ben iyiyim canım sen nasılsın kuşummm
günüm prl yüksekse eger adetin gecikebilir benimde yüksekti dr ilaç vermişti dostineks ama ek olarka ben hayıt otu kullanmıştım sen testlerini yap aadet olursan canım ona göre kullan hemen düşüyo
gökcem yarın yumoşları veriyosun inşallah .ohh bacım hadi hayırlısı güzelcede döllensinler sonra annesinin göbüşüne inşallah.allahım hayırlısıyla ol desin canım Şeniz
hoşgeldin ebrarım nasılsın canım
günüm proklatin çok bela bir şey ama benim hemen düştü benimde atetim 5 gün geçikmişti 24 ken 29 oldum bu ay sizce kaçında olmaam gerek
saolasın ebroşum hayırlısı ile vericez bakalım vakti zamanı geldi ise annelerindekalırlar gelmemişse zaten rabbim ol diyene kadar bekliyicez inş vakti gelmiştir bakalım
sevalim hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın şeker?
gökcem evet artık hayırlısı biraz tırsıyom ama yapıcak bişey yok gidelimde hayırlısıyla tedaviye başlıyalım inşallah..
gökçen kaçırdım kusura bakma send e yarınmı doktora gidecen inşalah her şey yolundai tedavin ssonuçlanmıştır canım sonucundada beişin sana gelmiştir inşalah
ebroşum sıkma canını sende rabbim büyük inş güzel günler yakında gelicek inş canım,
sevalim canım benim tatlım daha yumurtaları toplayacaklar transfer olmadı daha canım bikaçgün sonrada transfer olur inş o zaman bebeklerim beni bırakmaz rabbim ol der inşş
ebrarım bwende eşimin yanı dan yeni geldim makberimi merak etimde bir baakam sdeim canlarım sizide özledim alışınca kötü oluyo insan kız
günüm hemrn düşer korkma 2 haftada düşer benmi sıksaydın göğsümü bardak ba<rdak süt alırdın 0. 25 oldu