KIZLAR HAMILEYIM GALIBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TESTI SILIK CIKTI COK HAFIFTE OLSA BUNUN GIBI
aglamacım bilemiyorum canım benim.çok sacma bi düşünce gibi gelebilir sizlere belki çünkü adetim yeni bitti ama söktürücüyle adet oldum ben..böyle takılmazdım ben belirtiye falan ama adet oldugum halde içimde bi şüphe var çok garipim diyorum ya anlatamıyorum içimdekileriderinim inss vardir bundada bi hayir yaaa artik gelecek yani inss melegin sana bi test yap bacim yoksa diyecem ama ya birde varsa benimde icime düsürdün simdi kiss allah iyiligini versin emiiii inss vardir biseyde sebep olmusundur canim
sağol canım inşallah
iyi gezmeler cnm gorusuruzkızlar haber vermek için girdim biz kocişle dışarı çıkıcaz akşam gelirim nasipse öpüldünüz
aglamacım bilemiyorum canım benim.çok sacma bi düşünce gibi gelebilir sizlere belki çünkü adetim yeni bitti ama söktürücüyle adet oldum ben..böyle takılmazdım ben belirtiye falan ama adet oldugum halde içimde bi şüphe var çok garipim diyorum ya anlatamıyorum içimdekileri((bide itiraf etmek gerekirse bugünlerde bebek istegim iyice yogunlaştı kendimi hep anne olarak hayal ediyorum yapmazdım böyle ben ne oldu banamafoldumben
deriniimmm caniimm iyi görmedim seni ne bu duygusallik bacim rahatla biraz allahiiimmm bol bol dualar ediyorum inss senin makbusumun ve gökcemin ve bütün arkadaslarim yüzü en yakin zamanda güler inss rabbim bu duygulari sizede tattirsin inss
sagol canım benim hoşbuldukŞenizözledim kızzzzzzzzzŞeniz
kıslarr herkese selammm.
ebrarcım canımmm kiste üzülme tatlım naapıcan işte kadınların işi zor valla.bende de hiç hesapta yokken yara çıktı biliyon..inşallah tedavi iyi sonuçlar getirecek canım Şeniz
gökçemm nerelerdesin hiç ugramamışsın merak ettim yafisfisfis
sevalim kızmadım kız olurmu öyle şey loçkamŞeniz
kızlar yaaa ben çok salakça bişey yaptımakannehirnormalde adet bittikten 2-3 gün sonra yarayı donduracaktı doktor...dün gitmem gerekiyodu yani.eşim dedi hadi gidiyoruz.ben de salak gibi gitmedim.sebep ise ne olduysa hamilelik hislerim kabardı.yani nasıl diyim.dedim ki ya bişey varsa hayatım dedim dondurmaya kalkıcak bide adet oldum nasılsa yoktur diye testte yapmaz şimdi doktor direk dondurur dedim((sen bilirsin o zaman dedi eşim ne bilsin adam.bi test yap pazartesi gideriz o zaman dedi tmm dedim.gittim bide üstüne üstlük testte yaptım adetim yeni bitti dikkatinizi çekerim...ama bu ay beni degişik duygular bastı anlatamıyorum içimdekilerimafoldumben
sağol canım inşallah
ay gokcecim canim cok sevindim dollenmis demek biciriklar Insallah tutucak bir tanem. yolun yarisi tamam Allah tamamina erdirsin dualarimda olucaksin.selam arkadaşlar bugün gezmelerdeydim yeni geldim eve akşama misafir gelicek size gökcemin haberini vermek için girdim .ablasına msnden yazdırmış bugün transferi olmuş herşey yolundaymış çok şükür hepinizin duasını istiyo ve selamı var yakında aramızda olucak inşallah .hadi öptüm sizi görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?