"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mızmızım tebrık ederım cnm benım allah analı babalı büyütsün ınsallahopuyorumnanaktan
derınım cnm benı ınsallah hıslerın doğru cıkar olmucak dıye bıısy yok allahım büyük üzme sen kendını bak bızde üzülüyoruz cnmmafoldumben
makbusum gelmemıs senın kırmızılar ya ben bılmıyorum ama var sende bısıyler umarım yanılmam cnm benımkaydirigubbakcemile5

gökcem döllenmıs minişler oh negüzel cok sevındım masallahzemuszemuszemuszemus:1hug:
gelsın bebişler tekızler ıkızler üçüzler a.s.
bak tutunucaklar allahın ıznıyle cnm ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

ebrarım tek sorun kıst olsun cnm benım adetle atılır gıder o hıc canını sıkma cnm olurmu
allah daha büyük dert vermesın:Saruboceq:
ya kızlar ben geldım kımse yok yahu gelın özledım sızı
nurunayn senıde merakettım cnm transfer olmustur hadı ınsallah senınkılerde tutunurlar cnm benım:Saruboceq:

iyi persembe de yeter eger bu gun catladiysa daha catlamadiysa onumuzdeki iki gunde olsa da olur:)) testte cizgi cikinca catladi mi demek yoksa catlamaya yakin mi demek bilmiyorum.

kizzz ricccc allah iyiligini vereeeee
konusuyon yine baci hayir olsun anaammmm fazla kaynatmayin aklim burda kaliyo yaaaaaaaaaa

günüümmm sen burdamiydin bacuuuu nasilsin iyisin inss canim ben topik actimya haziran anneleri diye gebelik bölümünde fazla gelemiyom gerci bugün girdim bi kac gündür girememistim nasilsin

ya kizlar yalniz ben regle rengim bir tuhaf kurtajdan bu yana? doktora gidicem haftaya fikri olan var mi doktor esime telefonda rahim ici dokuyla ilgili birseyler demis cok onesememis ici rahat edicekse gelsin bakayim demis

merhaba sen beni başkasıyla karıştırdın galibe ben 2 haftalık üyeyim ALLAH söyletti seni ben herhangi bi tedavi görmedim ama inş dığal yolla olmuşumdur

sagol hamilecim iyiyim sen nasilsin asil? mgiden nasil olsu? hamilecim demisim aglamacim diyecegime :))))))))))))))))))))))))))))))))

günüm sey yazıyo cıft cızgıyı görünce ondan sonrakı 24 ve 48 saat ıcınde yumurta catlıcaktır dıyo bılmıyorum artık ama herkese tavsıye edıyorum cok faydalı bısıy bence

kaydirigubbakcemile3 allah iyiligini vere seniiinnn emiii iyyim yaa bulantim var günüm onunla ugrasiyoz offf cok halsiz brakiyo beni mahvoluyorum yaaa ama yinede bin sükür olsun ne yapayim olsun yaaa

nurcgum kusurabakma cnm ya ınsallah senınkıde yakındır cnm allah gönlüne göre versın
alıkayracıgım ısmını karıstırdım bacım transfer yapılmıstır hadı hayırlısı bacım

bulursam yakalıcam bacımkaydirigubbakcemile3işyerınemı gıtsem acep:roflol:
hayırlısı olsun ya neyapalım allahın dedıgı olur:asigim:

kızlar ben sımdılık kacıyorum mutfakta ıslerım var kendınıze ıyı bakın cok öptüm sızıa.s.Şeniz:1hug:

kiz ricc bende onu diyecektim vallah en iyisi böyle olacak galibaa kaydirigubbakcemile3
kizlar ben biraz uzanayim yaa bi garibim belkide yatar uyuru canlarim allahima emanet olun

kızlar hala kımse yok((((((((((((
makbus sen nerdesın bacım ya

slm kızlar
bir haftalık bir dinlenmeden sonra tekrar aranızdayım
gerçi insanlardan kaçsam da kafamın içindekilerden kaçamadım o ayrı
geçen hafta tam bir hüsran yaşamıştım biliyosunuz bugün kontrolüm vardı malesef sadece 13 mm lik bi yumoş vardı çatlatma iğnemi olmadım doğal olarak
artık adetimi bekliycem yapcak bişey yok
benim yumurtalar çok dirençli çıktı belki önümüzdeki ay iğnelerle geliştirmeye başlarız
bakabildiğim kadar gerilere baktım da biraz mızmız hamileymiş galiba hayırlı olsun arkadaşıma
makbuş uğurlu ellerine açtığın bu topic hep hamiş haberleri aldı ne güzel
rabbim bize de o haberi vermeyi nasip eder inşallah bi gün
gökçem senin de hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm
kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…