"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

arkadaşlar birşey soracağım yumurtlama günü adet kanamasının başladığı gün mü
adetin bittiği gününden mi hesaplanır??

aa çok sevindim gökçem adına hadi hayırlısı olsun bakalım tüm dualarımız onunla inşallah müjdeli haberle gelicek aramıza
canomm malesef yanıldın valla bişicik yok artık eminim geldim benim kırmızılar :teytey:bu arada bunun için bu kadar svineceğim aklıma gelmemişti hiç kaydirigubbakcemile3

oyy canım benimm kafanı dinlemişsin birazcık daha iyisindir umarım haklısın valla topic açıldığından beri baya hamiş çıkardık inşallah devamıda gelicek

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

EKİM AYI LİSTEMİZZZ......

Nesheli......................1 ekim
burcup35...................7 ekim
gamz........................12 ekim
crazybaby...............13 ekim
zeyn77......................15 ekim
rapunzel_82..............20 ekim
yellowhot..................22 ekim
lostisland..................20-25 ekim
sevalemre.................29 ekim

KASIM AYI LİSTEMİZZZ......

Lilyum....................1 kasım
esmaaa0202..........2 kasım
integral0027...........3 kasım
GokceRana23........5 kasım
uhde.......................5 kasım
richberry................7 kasım
bersuuu..................7 kasım
merseray................9 kasım
ltuana....................10 kasım
aysen_34................12 kasım
Derinsu...................16 kasım
ceylan83................17 kasım
Makber..................24 kasım
ebrar_53....................?
tüliny.........................?
gundogmadan..........? ...canım üzülmek yok yola devam..

HAMİŞLERİMİZZZ....

betty0................

semafatih..........

sevilim...............

aglama..............

ummahan_d.......

butterflydsd.......

caneylom..........

cssa....................

halidedip............

eylul....................

ynlz.....................

güldecıgım adet kanamasının ılkgünü hesaplanır yanı ogün 1.gün olarak hesaplanır

ay evet mısafır varmıs makbus ya bız gözetlenmeyı sevmıyoruz amaklava:

bacım yaa karnım hafiften ağrıyor ama bu sefer çok farklıı ben ameliyattan beri çok olurdum ama bu defa çok az ve kahverengi anlamadım gitti

pazartesi gidicem canım ama sadece kan vericem tahliller için
doktora sonuçları alınca görünücem

oo bacım bu saat oldu senle benden başka kimse uğramamış neyse bende kaçıyorum artık iiyi geceler öpüyorum canomm

günadin herkese kizlar bugün moralim cok bozuk öyle canim sikkinki bi bozukluk var bugün ev halkinda ama offf offff aksamdan bisey yoktu sabahta saatleri geri almayi unutmuslar sabahin 9 ama kayin peder 10 zannediyo nasil kizdi bana anlatamam oysaki ben herkesten önce kalktim ama kusmaktan kendime gelemedimki :çok üzgünüm: nasil moralim bozuldu sonra indim assagiya kimse konusmadi benimle kahvalti bile yapamadim bana bi akil verin bu sekilde devam edemiyorum

iyi pazarlar herkeseeee
napıyosunuz canlar
ben bugün kuaföre gitcem saçlarımda bi değişiklik yapmak istiyorum sonra da kocişle gezcez accık

öyle makbuşum azcık kafa dinlemeye çalıştım iyi oldu ama canım lekelenmem falan var demişsin hamişlik durumu olabilirmi acaba inşallah vardır tahlilleri yaptırırsan çıkar heralde haber verirsin zaten öptm canım

aglamacım senin hamişlik nasıl gidiyo canım kalp atışlarını duymuşsun ne güzel sağlıkla doğumunu gerçekleştirirsin inşallah seni de öpüyorum

güldecim hoşbulduk canım umarım sende iyisindir

ben kaçar kızlar sonra görüşürüz yineopuyorumnanaktan

hg esmacim bu moralle valla bilemiyorum cok canim sikkin yazdim okursan anlarsin tatlim......

sen nasilsin inss hersey yolundadir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…