aa çok sevindim gökçem adına hadi hayırlısı olsun bakalım tüm dualarımız onunla inşallah müjdeli haberle gelicek aramızaselam arkadaşlar bugün gezmelerdeydim yeni geldim eve akşama misafir gelicek size gökcemin haberini vermek için girdim .ablasına msnden yazdırmış bugün transferi olmuş herşey yolundaymış çok şükür hepinizin duasını istiyo ve selamı var yakında aramızda olucak inşallah .hadi öptüm sizi görüşürüz..
canomm malesef yanıldın valla bişicik yok artık eminim geldim benim kırmızılar :teytey:bu arada bunun için bu kadar svineceğim aklıma gelmemişti hiç kaydirigubbakcemile3mızmızım tebrık ederım cnm benım allah analı babalı büyütsün ınsallahopuyorumnanaktan
derınım cnm benı ınsallah hıslerın doğru cıkar olmucak dıye bıısy yok allahım büyük üzme sen kendını bak bızde üzülüyoruz cnmmafoldumben
makbusum gelmemıs senın kırmızılar ya ben bılmıyorum ama var sende bısıyler umarım yanılmam cnm benımkaydirigubbakcemile5
slm kızlar
bir haftalık bir dinlenmeden sonra tekrar aranızdayım
gerçi insanlardan kaçsam da kafamın içindekilerden kaçamadım o ayrı
geçen hafta tam bir hüsran yaşamıştım biliyosunuz bugün kontrolüm vardı malesef sadece 13 mm lik bi yumoş vardı çatlatma iğnemi olmadım doğal olarak
artık adetimi bekliycem yapcak bişey yok
benim yumurtalar çok dirençli çıktı belki önümüzdeki ay iğnelerle geliştirmeye başlarız
bakabildiğim kadar gerilere baktım da biraz mızmız hamileymiş galiba hayırlı olsun arkadaşıma
makbuş uğurlu ellerine açtığın bu topic hep hamiş haberleri aldı ne güzel
rabbim bize de o haberi vermeyi nasip eder inşallah bi gün
gökçem senin de hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm
kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?