"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar ..
kimsecikler yok yine neyse görüşmek üzere..
benim çok işim var dün misafirlerim vardı evim ve mutfağım fena halde akşama kadar zor biter ...

makbusss nerdesün anacum offf icim daraliyo bu pazar moralim bozuk güne kötü basladik arkasi gelir artik yaa nerdesiniz kimsecikler yokmu simdii

oyy canım benim kıyamam sana yaa neden üzüyorlar seni bu kadar madem öyle çıkma evden sende gitme onlarada mecbur olmadıkça rahat bıraksınlar seni
ohh canım ne güzel yap tabi değişiklik saçlarıyla dahi uğraşsa insan bi hoş oluyor keyifleniyor hemen..valla benimki lekelenmeyi geçti canım normal şekilde geliyor

off makbusum yaa inmedim dedigin gibi yaptim sonra kayin peder geldi ne is yapiyosun dedi bende hic oturuyorum dedim assagida annen is yapiyo sabah gec kalktin kahvaltiyi hazirlamadin simdide ciktin buraya dedi bende dedim benim kaltigimda hicbirinizde ayakta degildiniz dedim senin seslendigindede ben kusuyodum dedim hic halim yoktu inemedim hemen assagiya dedim sonra yumsadi iste o zaman hastayim de bizde bilelim dedi bende konusacak halimmi vardi surda ayaga zor kalktim dedim kaynanaylada hic konusmadim zaten kayin peder konusuyo benimle oda havasini aldi.....

hadi bunlar erkek anlamiyolar sanki hic cocuk dogurmadi birde o üstüme geliyo yaa vijdansiz ne olacak vijdansiz o hasta demiyo yaa hic yardimci olmuyo bana alahindan bulasica

kıyamam sana haklısın canım erkek bir nevi anlamaz ama kaynanan nasıl oluyorda anlamıyor bi kere kendinin düşünüpte demesi lazım bu kız hamile iş yapamaz diye hatta onun gelip sana yardımcı olması lazım yazık yaa Allah ıslah etsin canım ama ne olursa olsun asla ezdirme kendini cevabınıda ver sakınmadan

benim varya hep ezilmemin tek nedeni kocamin yanimda olmamasi o olunca hep gidiyo söylüyo hasta gelemez diye bu kadin surdan kapimin önünden geciyo ama ne yapiyon nasilsin diye sormuyo ben ne yapiyorum buna makbus ne yapiyorum bisey yapsam böyle olmaz galiba o kadar zoruma gidiyorki kiz bak o erkek anlattim durumumu hemen hastayim de o zaman dedi hemen yumsadi bu vijdansizda bi zaman olsun sormuyo yaa anlatsamda umursamiyo naz yapiyon bana diyo allah canini alsin emi kadin gibi nazliyormusunki ben sana naz yapayim neyine naz yapayim offfff nasil moralim bozuk nasil

canım tamam düşünme artık lütfen bak artık yalnız değilsin kendinden önce melğini düşünmen lazım böyle yaparak onada zarar veriyorsun biliyorum zor ama lütfen daha sakin ol ve umursama

arkadaşım ALLAH sana yardım etsin halin zor birliktemi oturuyonuz istersen önlerinde secde et bunlar böyle mahluklar eşin nerdeki yanında değil kocanla konuş bebeğimize (ALLAH korusun)üzüntüden bi şey olursa ne yaparız de valla bak görüyosun burda herkes kolay hamile kalamıyo ezdirme kendini dicem ama her iş eşinde biter benim başımdada var bende az çekmedim ama sen hamilesin bol bol dua et ALLAH onların dilini sana karşı lükonuşamaz etsin kusura bakma böyle konuştum ama okudum çok sinir oldum üzüldüm senin adına ALLAH yardımcın olsun...

bisey gelmiyo iste bu koyyor bana
herkes gezer eglenir valla bi yere gidemem aman ne yapacan derler bi teyzem var küsüz konusmayiz burasi bi cikmazin ici tanimadigim insanlarin icine getirdiler beni aci sikinti baska ne var ortada neden küsüyon bana

offffff ooofffffffffffffffff ooooooofffffffffffffffffff mafoldumben mafoldumben
sinirden kafalari yiyorum surda haa tek kelime bi etse üzerine atlayacam ama tek kelime konusmuyo

ne demek canını sıktım tatlım olurmu öyle şey anlatınca dahada rahatlarsın ama kendini üzme artık

benim arkadasım bebeğini eşinin ailesiyle tartışırken düşürdü şimdü bebeği olmuyo kızın adını kısıra cıkardılar sende aldırma onlara duymamaya calış evine geç ALLAHa yalvar ona havale et yat dinlen bu güzel günlerin kıymetini bil
l

burdada oldu böyle birisi bi düsürdü üstüne bu 4 oldu düsügü görüyo gözüyle ama yinede vaz gecmiyo yinede ayni davraniyo aman neymis birdaha olurmus bisey olursada
sanki bu cabuk oldu haklisiniz valla inmeyecem assagiya hastayim diyecem öldürecek hali yok kapinin önünede koyamaz esim bi gelsin zaten artik herseyi dökecem yapsn ne yapacaksa ben ayrilmak istiyorum artik yeter

neyse ben kaçıyorum biraz uzanıcam karnım ağrıyor aglamacım dediklerimizi unutma üzülmek yok tamam mı sadece sen ve bebeğin için herşeye gül geç...öpüyorum sizi çok görüşürüz kızlar

eşin eğer anlayışlı ve teraziyi dengede tutan bi erkekse seni anlar inme güzellikle soyle kötü konuşursan sana karşı kullanırlar eşini sana kışkırtırlar yeme içmeniz ayrımı öyleyse yap yemeğini çek kapını otur evinde eger cıkabilirseniz ayrı eve cıkın canını sıkmak istemem ama bunlar yarın bebeğinede bebeğine bakışınada karışır huzur vermezler hamilelikte üzüntü düşüğe, erken doğuma lohusaykende sütünü keser bebeğini mamalarla beslemek zorunde kalırsın...

herseyi biliyorum nurunayncim herseyi biliyorum ama suan kocam yanimda yok ben avusturyadayim kocam is yüzünden hep uzakta evimi ayri tutsam birde hamileyim bunuda düsünüyorum yalnizim basima bi is gelse kim yardimci olacak ailemden kimsem yok buda yanima alsam ne yapayim sana soruyorum ne yapmami önerirsin tam bi cikmazin icindeyim tek dayanagim rabbim ona havale ettim ben o bilir artik ne deyimki...........

ben cikiyorum kizlar biraz uzanacam sagolun hersey icin az kendime geleyim olmayacak böyle yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…