"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurcum hadi gözünaydın canım çok sevindim bak taktığına deymedi hadi hayırlısı canım .çabuk dön aramıza öptüm kendine iyi bak ..

ebrarcim yemek yapmam lazim esim ne yazikki yemek konusunda cok hassas, o gelmeden illa guzel yemekler hazir olucak(

günüm bu pıhtılaşma durumu çok karışık aklım almıyo yani doktorlar ne dese elim mahkum yapıcam .ama hematologum olumsuz düşünmüyo hiç buyüzden içim rahat .benim birçok değerim heterozigot ve bir taneside homozigot en riskliside o zaten diğerleri düşük yapmaz ama bu biraz tartışmalı dedi .oyüzden iğne mecbur kullanıcam .
canım inşallah senin hepsi olumlu çıkar .temennim bu güzelim.ama çıksa bile tedavisi olmayan bişey değil ...

lilyumcum kaç günün var ?inşallah hamişsindir canım .benimde buay çok akıntım oldu ama sonuç olumsuzdu inşallah senin hamişliktendir..
günüm iyi bak kendine kolay gelsin öptüm..

herkese selam,
epeydir girememiştim, değişiklikler var,
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın!!!kaydirigubbakcemile5
ben de bugün regl oldum nihayet, 20-25 demiştim, yahu amma nazlandı yani!! bir kaç güne kadar doktora gidecektim artık gelmeseydi, neyse.. Hem de öyle ki elim kolum kalkmıyo halsizlikten, korkuyorum bu domuz gribi olayında da haa! nasıl sinir bir muhabbet, inşallah bir an önce geçer bu moda da!
sevgiler, görüşmek üzere

ebrar_53 selam, nasılsın?
senin durumun ? olarak görünüyo.. takip edemedim kusura bakma, nedir problemin?

lostisland hadi hayırlısı canım gelecek aya umarım regl gelmez bebiş gelir..
buarada bende baya tırsıyorum inşallah sorunsuz kayıp vermeden geçer bugünler .kendine iyi bak görüşürüz canım..

canım selam ben 9 yıllık evliyim 3 düşüğüm var ve adet düzensizliği olduğu için ? işareti var .aslına bakarsan birazda ihtimallerin düşük olması nedeniyle öyle .bende pıhtılaşma sorunu var canım...

hmm geçmiş olsun, ya ilginç ilginç şeyler, arkadaşım da ikinciye düşük yaptı şimdi. ay ne zor işler diyor, gerçekten de öyle, hamile kalmak mucize gibi bişey aslında.. umarım bu düşük ihtimallere kafa tutar, alırsın bebğini kucağına canım.. Pıhtılaşma sorunu nedir tam olarak, bilgim yok paylaşırsan sevinirim..

saol canım allah razı olsun..
pıhtılaşma sorunu genetik bir olay anneden yada babadan geçen bozuk kromozomlarla alakalı yani sonradan kazanılan bir durum değil .doğduğumdan itibaren böyleymişim normal hayatta çok fazla sorun yaratmayan ama hamilelikte bebeğe kan akışı gitmediği için yaşamıyo bebeklerim .bunun için şuanda coraspin kullanıyorum hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne olucam 9 ay boyunca hergün.böyle işte canım.rabbim dermansız dert vermesin inşallah hamile kalırımda busefer sağlıkla gelir bebişim..

amin inşallah,
dediğin gibi dermansız değil, ilaçların işe yarar umarım, güzel haberlerini bekliyoruz..
vaktim var yazarım gireyim dedim sana da laf attım ama misafirim geliyo, çıkmam gerekti, gene konuşuruz olur mu? kendine iyi bak..

tamam canım görüşmek üzere bende yemek yapıcam zaten öpüyorum seni kendine iyi bak..

ya kızlar sızede boyle oldumu hadı dıyelım bırıncı test yanlıs cıktı bugun aldım bır kac saat once oda aynı anlamadım gıttı yarın doguma gıtcem buyuk hastene

lılyumcugum evet adet sancısı gıbı sancılarda belırtı oluyo cnm hadı hayırlısızemuszemuszemuszemus
mızmızım ya ıdrarda cıktıysa sen kan testını tekrarla cnm vardır bence bısıyler
makbusum gece yetıs bacım haopuyorumnanaktan
ebrarım sagol cnm yakaldım cızgılerı elımden gelenıde yaptım bacımsositososito:jeyyar:artık gerısı güzel allaha kalmıs sen nasılsın cnm görüşemıyoruz hıç
derınım gecıcek gülüm o agrılar ınsallah bu yasadıklarımız anı olarak kalıcakhihoyyyt
gökcem ıyısındır umarım cnm sende özledık senı merak ıcındeyız a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
mızmızım sen hamılesın bence cnm beta yaptırdınmı pekı eger yaptırdıysan tekrarla hastanelerde hata yapabılır

cevaplarınız ıcın tesekkurler kızlar sanırım kasım ayının acılısı benden olucak lısteye baktım da ılk sıradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…