"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben nasıl olıyım canım kırgınlık var üstümde biraz hastamı oluyorum ne..
valla doktor bu ay içinde hastanede yokmuş muhtemelen bugün almam sonuçları ama yinede bilemiyorum

hadi yaa hemen başlamıycaksın yani .hayırlısı canım geç olsunda güç olmasın..
canım o kırgınlık bendede var valla korkuyorum şu grip olayı baya yayıldı allah sonumuzu hayır etsin..

makbuş ben çıkıyorum sinir etti beni çok geç geliyo yazdıklarım .sonra görüşürüz cano .öptümmm
sevalde uğraşıyo galiba yazamadı hala .neyse sevalim senide öpüyorum..

evet canım öyle olucak acaba diyorum o doktoru seçmekle hatamı yaptım adam sürekli özelinde çalışıyor hastaneye geldiği günde ayda 2 kez off bilemiyorum vallaa..
haklısın milleti korkutmak için neler neler diyorlar ama alınan bi tedbirde yok

günaydın sabah şekerleri
derinni bacım hadi gözün aydın canım gelsin şimdi beişler canım her şey yolundaymış canım çok çok geçmiş olsun
ebrarım sen nasılsın canım karşılaşamadık gökçem gelmeiş çok özledim yeri çok beli
günüm sen nasılsın canım
makberim sense sonuçları yarın alıyomuşsun inşalah seninde tedavin sonuç verir canım
riçhim bacım yinemi yanlız kaldın her zaman diyom yine diyom tüm kızlara rabim ibşaalh tez vakite kucaklarınızı doldururda yanlız kalmk istersiniz bu seferde inşaalh o günleride görürüz az kaldı
nuranycım seninde gözün aydın sonuçların iyi çıkmış
mızmızcım kan tahlili yanlşı olabilir vardır bir şeyler zaten hastada olmaışsın güvenli bir hastaneye git canım

günaydın sabah şekerleri
derinni bacım hadi gözün aydın canım gelsin şimdi beişler canım her şey yolundaymış canım çok çok geçmiş olsun
ebrarım sen nasılsın canım karşılaşamadık gökçem gelmeiş çok özledim yeri çok beli
günüm sen nasılsın canım
makberim sense sonuçları yarın alıyomuşsun inşalah seninde tedavin sonuç verir canım
riçhim bacım yinemi yanlız kaldın her zaman diyom yine diyom tüm kızlara rabim ibşaalh tez vakite kucaklarınızı doldururda yanlız kalmk istersiniz bu seferde inşaalh o günleride görürüz az kaldı
nuranycım seninde gözün aydın sonuçların iyi çıkmış
mızmızcım kan tahlili yanlşı olabilir vardır bir şeyler zaten hastada olmaışsın güvenli bir hastaneye git canım

ya ne oli bu kk ay delirti beni ne yazdığım geliyone geçmiş iki satir okuyom
kızlar makberim ebrarım gitnizmi canolar

hoşgeldin ağlamacım nasılsın kız
makberim sende hoşgeldin karşılaşamadık bugün bir türlü

offffffff bune yaaaaaaa delirecem simdi bütün öfkemi alacam valla neden acilmiyo cok yavas bugün buuu.........

sagol sevalim sen nasilsin canim iyisin umarim makbuss nasilsin kisss

ağlamcım hiç sorma ya açılmıyo mesajlar gitimyo
canım dükandayım uykum geliyo havasoğudu tam yatılacak zaman senin moralin nasıl hamişlk nasıl gidiyo her şey yolundamı

valla kusmada olmasa hamis oldugumu anlamayacam canim yaa cok kötü oldum yeme icme biraktik valla butün gün saf saf oturuyor kusuyorum ne zaan gececek dersiniz kizlar yaaa cok sürmez umarim offfff her yerim agriyo dayak yemis gibi oluyorum mafoldumben inss cabuk gecer ek dilegim bu kislaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…