"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kizlarr ebrarim canim sagol yaa iyyim canim iyi oldum gecti gitti.......

mizmizcim canim bencede var sende kan testini birdaha tekrarlat ben bagzen güvenemiyorum verdikleri sonuclara yaaa inss vardir bacim ikinci defa test neden yalnis ciksinki anlamsiz

aglamacıgım ıyıyım cnm ne demek bız herzaman arkandayız canoopuyorumnanaktan

aa makber sen zaten burdaymissin ben yazarken, oh guzel sonuclarla gel tatlim tedavinin starti verildi hayirli olsun canim.
sağol bitanem yaa inşallah seninde tedavin güzel sonuçlanır ebroşumun rüyasıda gerçek olur :))) topluca hamiş kalıcaz hayırlısıyla
sağol ebroşum hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah

evet nerden bıldın kız kaderım ıstezemuszemuskaydirigubbakcemile3sen gecemı takılıcan yıne

selam kızlar nasılsınız? kızlar ben bugün soğan kürüne başladım, internetten araştırdım ama ne zaman başlanacağına dair bir bilgi bulamadım bende bugün başladım, bugün siklusumun 16.günündeyim yani yumurtlama olayım bitti çalışmalarımızı bu ay da düzenli yaptık:kedi:, şimdi 15 gün soğan kürünü uygulayıp sonra incir kürü deneyeceğim, bu konuda bilginiz varmı kızlar ne dersiniz?

merseraycım ıbrahım saracoglunun sıtesınden baksaydın yada aramaya sogan kürü yaz orda onla ılgılı topıkler cıkar ben yaptım ama bısıy yoktu sanırım heyecan ıste daha 3.ayımdaydım akıntı oluyomus ıltıhap falan varsa son günlerde bende olmadı adetım 6gün önce gelmıstı cok kötü olmustum ama faydasını gören cok hadı hayırlı olsun cnm

selam kızlar,offf benim cok kafam karıştı bu ay klomen kullandım 5gun gunde 2 tane ve doktorum 2 yumurtam oluştuğunu söyledi ve oviteralle iğne yaptı.iğne olalı 1 hafta oldu ve adetime 10 gun var.Bu sabah içim kıpır kıpırdı ve dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım biliyorum çooooooookkkkkk erken ama dayanamadım işte ve kanda beta hcg bakıldı sonuc pozitif cıktı ama daha cokkkkkk erken olduğu için endişeliyim yardımcı olurmusunuz

tatlım neden endıselısın hadı hayırlı olsun ıcın rahat olsun hamılesın allah analı babalı büyütsün kanda erken cıkar ama ıdrarda gec o yüzden dogrudur

tatlım neden endıselısın hadı hayırlı olsun ıcın rahat olsun hamılesın allah analı babalı büyütsün kanda erken cıkar ama ıdrarda gec o yüzden dogrudur

ay ağla ağla mahvoldum bu klomen den mi nedir zaten sulu gözlüydüm iyice beter oldum ıssız adamı izledim anca fırsatım oldu ama o neydi öle çok ağladım 2.yarıda özellikle son sahnede offf ya allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın ya sebep ne olursa olsun şimdi gidip yatayım sabah nasıl kalkıcam bakalım herkese tatlı rüyalar

günaydın hanımlar tüm güzellikler sizin olsun...
bersucum senin bu duygusallık hayra alamet inşallah düşündüğüm sebeptendir

günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum..
bersucum hayır olsun canım inşallah meleğin seninledir ve buyüzden duygusallık vardır canım..
buarada neler oluyo kkya giremedim dün akşamdan beri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…