"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aman bacım nebilim nedeneyecegimizi bilmiyoruz allahım dilesinde olsun ebrarcım :1no2:senağlama

herkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
çok çok iyi birer haftasonu diliyorum hepinize kızlar...
her gününüz bi öncekinden daha da güzel olsun..mutluluk peşinizi bırakmasınzemuszemus

veee yine böyle bir hafatasonundaaaa siz kocişinize kahvaltı keyfi hazırlarkennn emekleyerek paçanıza yapışan meleginizi kucaagınıza alıp babişinin yanına götürmeniz dilegimleopuyorumnanaktan

nannn ben senden önce geldimmm msn daldım yarıda kestim yazıyıııı hemen atlamışın delü karı yaaaaaaakaydirigubbakcemile

delüüüüüüüüüüüüüüü ben kaçıyom şimdi.akşam dügün var.ortalıgı toparlıyım giyeceklerimi hazırladım onları poşetliyim.malum annemde hazırlanıcaz...
kocamannnnnnnn öptüm canım görüşürüz.opuyorumnanaktan

tamam canım hadi git bakıyım bende öptüm en kocamanından :))) görüşürüz canımm

günaydın sabah şekerlari makberim derinim nasılsınız
dwerinim geçmiş olsun canım tayzene acil şifalar diliyo m rabim dermansız dert vaermesin
esmacım başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun sen nasılsın görünmüyon

sevalim rütbene neden bebeğim vazgeçtim senden yazdın olurmu hiç öyle şeyy üzüldüm şimdii ((

makberim kuşum dükanı sat 10 da açtım hemen oturdum nete valahi canım kahvaltı dahi yapmadım
canım makberim vazgeçtim artık kafamdan çıkardım canım anae olmayı gerçekten vazgeçtim makberim kafamda bitirdim her şey oluruna bırakacam her seferinde adet olacağım günler yaklaştıkça dahaçok korkuyom ümitleniyom bakıyom iyne boş rüylarda kladı makboşum bacım inşalah sizin anne olduğunuzu görürüm canım

yapma canım üzme beni yaa olurmu vazgeçmek kafandan çıkar düşünme bile ama vazgeçme (( bizlerin tek hedefi değilmi anne olmak lütfen kaldır o yazıyıda

burdayım canım kız çay koydum üstüne gel kahvaltı yapalım
evet doğru söylüyon ama benim hedeflerime hiç ulaşamadım bunada ulaşamıyacam canım öğrencilk hayatımda hedefimn 1 . aşamasına bileulaşamadım senin kırmıyacam canım değiştirecem makberim ama kafamdan çıkarttım

canım o zamanda senin için hayırlısı oymuş demekki ama şimdiki hedefimiz daha büyük Rabbim yüzümüze gülecek inşallah..ama kafandan çıkartman çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…