"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım benim iyi geceler makberimŞeniz
yaa kınaya gitmekten vazgeçtim canım yaaa...
bide zaten canım teyzoşum üzdü bizi((nodül çıkmış bogazında((bugün biopsi yapılmış şırıngayla su çekmişler 4 kere:çok üzgünüm:hiç haberde vermedi bize...onu görmeye gittim..tbiopsi sonuçları temiz çıkarsai laçla eritilecek...ama iyi çıkmazsa ameliyat((
yine dualarınıza ihtiyacım var kızlarr...canım teyzoşum iyileşsin kötü bişey çıkmasın inşallah:çok üzgünüm:

benim son durumu da söyliyim,sabah kalktıgımda kanamam oldugunu gördüm.bütün gün devam etti az az...bende doktorumu aradım görüştüm ..dondurmadan sonra 5 gün bişeyim yoktu dedim ama bugün kanama oldu dedim..çok normal dedi endişelendim dedim hiç korkma dedi normalmiş yani...

esmacım bide tedaviyi sormuşum canım unuttum yazmayı.
ben öbür aya kısmetse başlıyorum.ama neresinden başlanacak bilmiyorum daha..yaramı dondurduk haftabaşında..1 ay sonra duruma göre başlanacakmış dedi doktorum.

aa geçmiş olsun bitanesi yaa çok üzüldüm inşallah ameliyata gerek kalmaz ilaç tedavisi uygularlar..
ee sen nasılsın

iyiyim canım bende sağol evet yaa site saldırı alıyormuş hala zor açılıyor sayfalar

makbuşum pardon canım msn yüklüyoduk da yeniden başlatmak zorunda kaldık ...

sagol canım ya bizde üzüldük..ameliyat olursam diye üzüyo kendini çocukları okula kim getirip götürcek,basketi var kursu var napıcam bilmiyom diyo(biz ne güne duruyoz ama işte anne yüregi..inş gerek kalmaz ameliyata.

fatoşcuk ya hoşgeldin.ama iyi görmedim seni neyin var canım?

bu arada makberim avatarın sana cuk oturmuş hee yakıştı yakıştı valla..içemesen daha iyi o zıkkımı ama neyse:umursamaz:dikkat ettim de karı da sana benziyo hafiftenzemuszemus

eyvallahhh kankiiii :))))

fatoşcum siteyi hacklemeye çalışıyorlarmışş valla kazen öyle yazmış

kızlar ben kaçıyom izninizle..uyukum geldi canlar...
öptüm ikinizi de.hoşçakalın..ALLAH rahatlık versin.Şeniz

bende kaçıyorum valla çok yoruldum bugün yatıyım sabahta erkenciyim öptüm sizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…