"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi akaşamlar kızlar naber ben deli olacam netten düşüp duruyom ebrar napıyon iyimisin??

anladım canım geç geliyoya .
benimki geç gelicek ama bende kaçıcam birazdan azcık uzanayım yorgunum ..

hoşgeldin nurcumm bizde aynıyız bacım valla sinirlerim bozuldu düzelsede biran önce tadına varsak

nurcum sitede sorun var bende kaçıyorum canım kusura bakma sonra görüşürüz olurmu öpüyorum seni..

bu arada hoş bulduk yarın kaynanama gidecem burhaniyedeydi kızının bebeğine bakıyo yoldaymış valla içime sıkıntı oturdu şimdi mutlaka beni igneler durur geecen hafta beni çok kırdı kızına gitmeden gitmeden gitmedim onun hesabını sorar oof yarın belki bana misafir gelir keske gelseler pazar günü eşimle giderim iyiyim ama işte öylesine

slm kızlar ne var ne yok görüşmeyeli umarım haberler iyidir
ben de uğrayamadım 1 haftadır bu hafta malesef cenazemiz vardı annemin dayısı vefat etti
hayat çok garip kızlar adamcağızın hiçbi sorunu yoktu biz anneannemin başını bekliyoduk her an gidebilir diye adam ablasından önce gitti
ölüm bu hastaya sağlıklıya yaşlıya gence bakmıyo işte neyse

sizleri merak ediyorum
aglamacım nasıl gidiyo hamişlik umarım herşey yolundadır
makbuş sen nasılsın canım hastalıklardan kurtarabildinmi kendini ne var ne yok canım
derino sen neler yapıyosun bakim tedavin ne durumda sen de benim gibi pkolusun en çok senin tedavinin gidişatını merak ediyorum
bide eltimin tabiki buralara uğradımı uğramadımı bilmiyorum inşallah ondan da hayırlı haberler gelir
ebrarcık sende de yokmu bi değişiklik canım bence sıradaki hamişimiz sensin canım umarım yanılmam

ESMACIM canımsınyaa inşallah düşündüğün gibi olur buara okadar çok söyleyen olduki başta GÜNÜM valla acayip motive oldum sanki hemen olucam bilmiyorum zor değil rabbim isterse ama çok şaşırırım yaa 9 yıl az değil artık bütün düşünceler olumsuzlaşmaya başlıyo binoktadan sonra ama inşallah esmacım hepimiz birgün anne olucaz .ben henüz tedaviye başlamadım regl olunca tahliller ve kist eridiyse başlıycaz inşallah.
buarada gökcem iyi beklemede ayın 5de test günü inşllah müjdeyi ilk ondan alıcaz.
öptüm seni canım böyle uğra özletme kendini...

ESMACIM unuttum yaa kusura bakma başınız saolsun canım .
ALLAH RAHMET EYLESıN.kalanlarada sabır versin inşallah canım..

ben geldimm
esmacım başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ..
ebroşumm online görünüyosun kaçma gel buriyeee
integral hoşgeldin canım iyiyim ben seni sormalıı
derin hanım kınanız bitti heral haltta görünüyonuz

gökçemmm canım beenimmm..umutsuzluk yokkkklmaz:Allahın iziniyle bu defa olacak kısmetse...ben çok umutluyum canım...sabırsızlıkla bekliyorum tatlımopuyorumnanaktan
canım gözünaydın diyeyim bak önemli birşey çıkmamış..inşallah hsg de çekilirsin bian önce de tertemiz çıkar.sonrada hemennn hamile kalırsın inşallahhhhhh:Saruboceq:
tamam mızmızcım..bende tam olarak öyle söyledigim için üzerime alındım napiyim..herneyse..sonuçlarında iyi çıkmış sevindim canımopuyorumnanaktan
yok makbuşum hala olmadımki söktürücü içtim 10 içinde olursun dedi bugün 4 gün oldu henüz yok ortada bişey.olunca gidip tahlillerimi yaptırcam sonrada bakıcak kist eridiyse başlıycaz inşallah ..
ayy aşkımm yaaa inşallahhhh bebiş oldugundan dolayı gelmez adetinnnnnzemuszemusayyy inşallah yaaaaa...tabii bişey yoksa gelsin sıkıntı yapmasın sana dimi ama kuşumŞeniz
ay tatlım yaaa..herşey Allahtan işte((başınız sagolsun yaaa((ne diyim başka bilmem ki çok zordur şimdi herkes için..ölümlü dünya esmam...Allah sabır versin geride kalanlara...
kimsecikler yok yine bende kaçıyım bari hepinize iyi geceler arkadaşlar..
şşştt nereye bakayım kıss gel buriyeeeeee yakaladımmmmmkaydirigubbakcemile
tın tını tını tını tınımmm tın tını tını tını tınımmmmmm:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…