gökçemmm canım beenimmm..umutsuzluk yokkkkgünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inşş
umarım herks iyidir bende iyi sayılırım fazla umut yok belirtide yok ama rabbim büyük diyorum bakalım bekliyorum ayın 5 ini....
merseraycım üzülme canım benim eltim iki ay önce evlendiler ve şimdi hamile canımnapalımm rabbim bizlere sıkıntı ile sahip olmayı nasip etmiş ama bizim evlatlarımız belki başkalarınınkine göre daha hayırlı olucak inşş
kızlar hepinizi öpüyorum çokkkk özledim sizleri yaaa neyse görüşmek üzre kib dua edin bana olurmu sık gelmiyorum diede kızmayın bana sonuç alayım bi hayırlısı ile sıksık gelirim inşşş görüşürzzzz byy
canım gözünaydın diyeyim bak önemli birşey çıkmamış..inşallah hsg de çekilirsin bian önce de tertemiz çıkar.sonrada hemennn hamile kalırsın inşallahhhhhh:Saruboceq:herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar nasılsınız ben çoook iyiyim dün hastana kapalıydı bayram diye alamadım sonucu bu sabah aldım geldim şükür az bi enfeksiyon fışında bişey çıkmadı sadece fitil vermişti reglim bitince kullanacağım gecer merak etme dedi ama ben rahat edemem bayramdan sonra gene simir vereceğim geçmişmi öğreneyim ALLAHa şükürler olsun tek derdim bu olsun şimdi hsg filmi çektirmeyi koydum kafaya bayramdan sonra ya kaldı bu sa aranızda rahim filmi çektiren varmı dr 300 milyona cekiyoz dedi acaba baska yerlerde fiyat nekadar ohh içiim çok rahat bide sağlıkla hamile kalabilsek hep beraber RABBİM güzel günler hürmetine bizleri bebeklerimize kavuştursun AMİİİİİİN.
tamam mızmızcım..bende tam olarak öyle söyledigim için üzerime alındım napiyim..herneyse..sonuçlarında iyi çıkmış sevindim canımopuyorumnanaktanoy cnm benım ben sana demedım evet bız senle konustuk ama ben bır kac kısı ıle daha konustum ama adını hatırlayamadıgım ıcın onu ole dedım senın adını unuturmuyum kızla msn konustum ole ama adını unuttum sne benım cnmsın hıc ole sey olurmu senın ozel ıcın dedıgını bılıodumkaydirigubbakcemile2
ayy aşkımm yaaa inşallahhhh bebiş oldugundan dolayı gelmez adetinnnnnzemuszemusayyy inşallah yaaaaa...tabii bişey yoksa gelsin sıkıntı yapmasın sana dimi ama kuşumŞenizyok makbuşum hala olmadımki söktürücü içtim 10 içinde olursun dedi bugün 4 gün oldu henüz yok ortada bişey.olunca gidip tahlillerimi yaptırcam sonrada bakıcak kist eridiyse başlıycaz inşallah ..
ay tatlım yaaa..herşey Allahtan işteslm kızlar ne var ne yok görüşmeyeli umarım haberler iyidir
ben de uğrayamadım 1 haftadır bu hafta malesef cenazemiz vardı annemin dayısı vefat etti
hayat çok garip kızlar adamcağızın hiçbi sorunu yoktu biz anneannemin başını bekliyoduk her an gidebilir diye adam ablasından önce gitti
ölüm bu hastaya sağlıklıya yaşlıya gence bakmıyo işte neyse
sizleri merak ediyorum
aglamacım nasıl gidiyo hamişlik umarım herşey yolundadır
makbuş sen nasılsın canım hastalıklardan kurtarabildinmi kendini ne var ne yok canım
derino sen neler yapıyosun bakim tedavin ne durumda sen de benim gibi pkolusun en çok senin tedavinin gidişatını merak ediyorum
bide eltimin tabiki buralara uğradımı uğramadımı bilmiyorum inşallah ondan da hayırlı haberler gelir
ebrarcık sende de yokmu bi değişiklik canım bence sıradaki hamişimiz sensin canım umarım yanılmam
şşştt nereye bakayım kıss gel buriyeeeeee yakaladımmmmmkaydirigubbakcemilekimsecikler yok yine bende kaçıyım bari hepinize iyi geceler arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?