"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mrb arkadaşlar bende her ay sadece bir tane yumoş oluşuyor tek yumurtayla hamile kalan var mı gerçi allah verdikten sonra tekde olsa tam gelişmesede verir ama ben yaşayan var mı öğrenmek istedim

makerim hoşgeldin canım evet ama bu seferki çok ağır bir sınav çalışsanda çabalsanda olmayuınca olmuyo

mrb arkadaşlar bende her ay sadece bir tane yumoş oluşuyor tek yumurtayla hamile kalan var mı gerçi allah verdikten sonra tekde olsa tam gelişmesede verir ama ben yaşayan var mı öğrenmek istedim
canım hoşgeldin aramıza sorduğun soru hakkında bi fikrim yok canım ama olmayacak diye bişeyde yok hiçç belli olmaz takiple denersen tutma ihtimali dahada artar

sevalim ben kaçıyorum şimdilik dün mutfağa köşe masa sipariş ettik onu getiricekler toparlıyım biraz öptüm seni çok kib canım

teşekkür ederim makbercim vakit ayırıp cevap verdiğin için bu bile yeter. bende öyle düşünüyorum sonuçta allah verecek ama benim yazma nedenim yaşayan insanlarla karşılaşıp ne yaptıklarını öğrenmek ya da ne bileyim bişeyler paylaşmak

canım diğer topiclerde mutlaka karşılaşırsın aynı durumda olan arkadaşlarla..
ne zaman istersen gel bilgimiz yettiğince her konuda yardımcı olabiliriz

makberim canım asamı aldınız çokiyi etmşsin canım valahi bende çok istiyom alışveriş ypmayı çok rahatlıyom bir şeyler alınca güle güle kulan canım hayırlı olsun eviiden şenin mutluluğun eksik olmasın cümlemizin öpüyom canım ben uralardayım

MAKBERCıM kaç tane topiğe yazdım bi bi cevap veren olmadı adımı beğenmediler herhalde bi sen yazdın

ozemek canım normal sağlıklı bir kadında zaten ayda 1 yumurta gelişir sadece bitanem inallah bebeğin gelir yakında

kızlar nasılsınz epeydir girmiyodum nete bi arkadaşımın hamile haberini aldım kk dan nasıl sevindim kkya girdiğimde tanıştığım ilk arkadaşımdı o benim çok sevindim yaaa allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh

kızlarr bende umutla meleğimi bekliyorum ama gelmiyo gelmio gelmio gelmiosenağlama
benim 2 düşüğüm var son düşüğümü 1 yıl önce yaptım neden olmuo die dr. gittim prolaktin yükselmiş dedi ilaç verdi kullan gel dedi kullandım düşürmüşüz dedi 3 ay içinde gebelik bekle dedi 3 ay oldu hala yok ne yapim nere gidim bilmiyorumm çevremdedki herkes bana inat gibi hamile off yaa bende bebiş istiyorummmmm

kızlarr bende umutla meleğimi bekliyorum ama gelmiyo gelmio gelmio gelmiosenağlama
benim 2 düşüğüm var son düşüğümü 1 yıl önce yaptım neden olmuo die dr. gittim prolaktin yükselmiş dedi ilaç verdi kullan gel dedi kullandım düşürmüşüz dedi 3 ay içinde gebelik bekle dedi 3 ay oldu hala yok ne yapim nere gidim bilmiyorumm çevremdedki herkes bana inat gibi hamile off yaa bende bebiş istiyorummmmm

sağol bitanemm yaa gerekiyordu aslında mecburiyetten aldık yanii hem daha rahat olucam böyle sandelye tepesinde zor oluyodu :)))
MAKBERCİM kaç tane topiğe yazdım bi bi cevap veren olmadı adımı beğenmediler herhalde bi sen yazdın
olurmu öyle şey canım görmemişlerdir heralde...
ceylanımm özledim seni yaa daha sık gel canım benimopuyorumnanaktan
canım hoşgeldin aramıza geçmiş olsun öncelikle madem doktorun verdiği süre geçti tekrar git tedaviye başla canım ama tek bir doktorada bağımlı kalma en iyisini bulana kadar uğraş

ben klomen kullandığım halde bi tane oluştu kullanmasan ne olurdu bilmem

bende çevremdeki herkesin hamile olduğunu görüyorum son günlerde ya bizim dikkatimizi çektiği içinbize öyle geliyor yani hep varlardı. ya da dediğin gibi

makberim ne yaptın geldimi msan bende anemlerle intrete görüntülü konuşuyodum
yeğenimi göerdüm 1 aylık daha

makberim bacı nersesi oh şimdi ne güzel olsdu güle güle kulan
evet sanki yanımdaymış gibi 1 de girdim 3. 30 çıktım bayağı konuştuk
bu kızlar derincim düğünde eee ebroş gökçem zaten istitate bitanem şimdi ne kadar heycanlı ağlamacım nerde riçhi

sagol canım yaaa...amin inşallah loçkam..sende makbuşun dedigi gibi deli deli düşünme öyle.bu ay olmadıysa öbür aya inşallah ya üzülme lüfenŞeniz

ben klomen kullandığım halde bi tane oluştu kullanmasan ne olurdu bilmem
canım hoşgeldin topicimizeopuyorumnanaktanolacagı varsa her şekilde olur canım üzme kendini senŞeniz

yok kıss loçkam daha gitmedik.8 de çıkıcaz..
off iki saat saçıma maşa yaptım hemen söndümafoldumbensonrada sinir oldum jöleledim:kedi:napıyosunuz diye bi bakayım dedim orada mısın loçkkkkkkkaaammŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…