canımm hoşgeldin yaaa...iyi insanlar lafının üzerine geldi:))kızlar mrb ben geldim güzel dilekleriniz için sagolun inş rabbim nasip eetmiştir hayırlısı ile bakalım gerçi test yaptım dün negatif çıktı rabbim büyük hayırlısı
selam makbuşum..ne diyim ben bu doktora şimdi salak herif..telde görüştük zaten ama yine diyim..6 ay bekledin olmadı diyelim,gidince ne tedaisi dicek onu merak ediyom yani..resmen ilgilenmemiş yaa gıcık..sen bakma ona iyi bi doktor bulursan hiç durma canım.selam hanımlar ben geldim malesef hayırlı haberlerle gelemedim sonuçlar iyiymiş fakat doktor acayip moralimi bozdu(( tedavi yapsakta bişeye fayda etmez 6 ay daha bekle dedi..sözde ,iyi doktordu off yaa ne şanssızım ben
evet canım agrı yapıyo ama idare eidoyruz işte.sagol canım.ebroşum hayırlı haberler alırsın canım inşşş temiz çıkar sonuçların
makbuşda gitmiş inş onunda güzel ıkar
derinim sen nasılsın canım yaran agrıyomuş geçmiş olsun
sevalim canım geldim gitmişsin sanada kolay gelsin kib
amin bitnemm can sıkma değilde moralimi bozuyor aslında neyin ne olduğunu biliyorum ama onların öyle umursamaz söylemeleri daha çok koyuyor mafoldumbenmakbuşum haklısın cano .neyse sıkma canını allahım normal yoldan yollasın meleğini inşallah..
sevalim saol canım benim inşallah herşey temiz çıkarda başlıyabiliriz tedaviye .sen nasılsın cano?
canım ben özel hastaneyede gitsem ücretsiz muayene oluyorum aslında orda da var yaşlı bi doktor ben öylesine konuştuğumda bile bana gel tedaviye başlıyım demiştivayyy ebroşşş hanımmm ne güzel sözler öle gızz özleminden sair olmuşun sennn inş göbüş doludur kızzzz hayırlısı ile inşşş
evet derinim erken yaptım belki çıkmamıştır die kendimi avutuyom bakalım hayırlıs olsun inş gelmiştir melegim inşşş
valla makbuşum bu dr alara güven yok yaa gitcen özele bascan parayı nasıl bakıyo sana... neysee sıkma canını
sevalim geldim canım sen nasılsın inş rabbim nasip eyler anne olmayı bekliyorum bi ümitsizlikleee
haklısın bitanem valla öyle olur insanlar adileşmiş ne diyimki artıkbencede makbuşum o ilgilenmek istememiş savmış kısacası başından...dedigin gibi özeline gitsen öyle yapmaz ama uyuzlar yaaa.
sevalim bidaha doktora gitmeyi düşünmüyorum artık sıkıldım aynı sözleri duymaktan :çok üzgünüm:canon sizleri gördüm daha iyiy oldum hiç moralinizi booozmayın bacılarım
gökçem erkeen yaptığın için sonuç çıkmamıştır canım hele idrarda hiç çıkmaz cok erken kanada çıkar
makberim sende iyi bir doktora git canım doktorun tufmışta zaten
ebrarım canım senin sonuçlaırnda iyiy çıkar inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?