"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurcumda gelmiş görüşemedik umarım sende enkısa zamanda alırsın güzel haberler canımmm

oo ayagımı sürüdüm kızlar gelin gelinnn...
sevalimm iyiyim canım.kardeşimdeydim iyi şimdi içim rahat geldim..yemecigini de pişirdim.her ne kadar beni mutfaktan kovalamaya çalışsada başardımsırnaşık şey

ebrarım yakaldım kuşummm bu defa kaçamazsın bendenalkisalkisalkisŞeniz

kızlarr yaaa hayır olsun inşallah içimde bir çoşku var şuanda..bi ablamlada konuşuyom şuan msn de..bilmiyorum o hamile mi ama tüp bebek sonucu onunda cumartesi belli olacak.daha dogrusu olmuştur ama o illa adetini beklicekmiş..çok heyecanlıyım..kk da ki ilk arkadaslarımdan o..sizin gibi sevdigim biri..inşallah hamiledir...
bu coşkunun sonu hamilelik olsun inşallah..biri gelsin hamileyim desin bu akşam yaaaaaa:dance:

derinim hayır olsun bitanem ..inşallah arkadaşında hamiştir aslında belli olur tabi niye bekliyoki ?ay bende heyecanlandım şimdi .umarım güzel haberler alırız .

yok cano kaçmıyom zaten burdayım şimdilik ..
kardeşin nasıl biraz daha iyi inşallah ...

canım sagol iyi şimdi çok şükür yaa.insan hasta olunca sırf yardım degil moral de istiyor..biz çok baglıyız birbirimize,ikiz gibiadeta.o yüzden birbirimizi mümkün oldugunca bırakmamaya çalışıyoruz her konuda..bakma o da bana çok gelirdi de hamilelik ve dogum ve de dogum sonrasında ben onu yormamak için sürekli gidiyorum.bebekle herşey zor...ama onlarsız da olmuyor.inşallah hepimiz yaşayacagız bu güzellikleri.

ya ben RİCHİMİ özledim nerde bu delüüü .kocişi yanında galiba uğramıyo .:jeyyar:
evet ya yeminle demin aklıma geldi hatta yazıcaktım kaynadı arada..bende özlüyom deliyi çok sık gelmiyo gelsede neşeli degil eskisi gibi..bilmiyom bana mı öyle geliyo?
derinim hayır olsun bitanem ..inşallah arkadaşında hamiştir aslında belli olur tabi niye bekliyoki ?ay bende heyecanlandım şimdi .umarım güzel haberler alırız .

evet ama geçen sefer de öyle yapmıştı bu defa istemiyor erken yapmak...inşallah ebrarım yaaa:Saruboceq:

maşallah derinim RABBıM ayırmasın sizi .kardeş gibi varmı yaa .benim kuzumda uzakta okuyo neçok özledim onu .
derinim inşallah yaşıycaz bizde sonra şikayet etmeyiz umarım .şimdi şikayet eden kadınlara çok kızıyorum .sürekli çocuklarından dert yanıyolar .allahım eksikliklerini vermesin .:Saruboceq:

valla richim keyifsiz farkındayımda kafası yoğun biliyosun .inşallah biran önce rahata erer bacım yaa..

evet ebrarım riçim eskisi gibi degil bugünlerde..eşi sürekli gidiyo kolay degil(

bak ablişim de gledi aşkböcügümm hoşgeldinn:))))

iyi dilek ve dualarınız için allah hepinizden razı olsun arkadaşlar.
bugün aşılamanın 11. günü
doktor 15. günü yaptır demişti gerçi genelde 1 ila 15 .gün arası belli oluyormuş fakat
ben bekliycem kısmetse (sabır dileyerek)...
belki bebişim süpriz yapar bana doğum günümde ...........

ya asker gün sayarya tezkere için
bizde sayıyoruz bakalım...
iyiki varsınız kızlar...........

canım umarım doğum günü hediyen RABBİMİN verdiği mucizen olur .beklemek çok zor iyi bilirim .ama dediğin gibi sabırr .az kalmış zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…