"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

anlıyom makberim inşalah bir gün çektiğimiz bu çileller bir anı olarak kalırda beişimize anlatırız güler geçeriz

kızlar bende işlerimi hallediyim eve yeni geldim sabahda 7:30 da çıktım evden .yatağım bile açık .sonra görüşürüz öpüyorum sizi..
derinim ,makbuşum ,sevalim herşey gönlünüzce olsun canım arkadaşlarım benim..

tamam canım kendine iyi bak moral bozmak yok öpüyorum çok seni
canım inşallah tahlillerin güzel çıkarda sen başlarsın birazn önce tedaviye

gelirebrarım elbet bir gün raim gösterir inşlalah canım seninde her şey gönlünce olsun alaha emnaet ol öpüyom

gidiyonuz mu kızlaarrrrr neyse tamam ebrarım dinlen kuşum sen öptüm seni.
bende gidicem birazdan zeyneple konusuyodum da msn de.rahatsız o da.tuanayı zor tutuyom diyo...
halılarım gene yarına kaldı bu arada aramışlar leke vardı benimkinde.çıkmamış.kimyasal ilaçlarla çıkarıcaklarmış o yüzden yarın getiriceklermiş offff.
sohbete çok katılamadım tel çaldı iki defa annem aradı bide msn falan karıştım iyice.

günümm nerede kaldın cnım uyudun mu yoksam kısss...gelde ögrenek ne oldu ne bitti..doktoru dövdün mü naaptın bi söyle bakam:)))))

neyse kızlar ben çıkıyom şimdi gelirim yine hoşaçaklın...
kardeşçigim rahatsızlanmış ona bakıyım bi öptüm hepinizi.

herkese iyi günler kızlar nslsnz ben bi kaç gündür giermedim siteye çok özledim sizleri ama yoksunuz hadi gelin bana hayırlı haberler verin :ecrin_bebek: bunlar gibi...

gokcecim daha erkendir ya da testin cok hassas degildir ne olur bozma morelini, unut hic yapmadin o testi; Allah'tan hayirlisiysa diye isteyip bekleyecegiz, Insallah uc gun sonra guzel haberler getireceksin, dualarimizdasin tatlim.
makbuscum sonuclarin cok iyiyken ve senin yasin bu kadar gencken zaten onceden de hamile kalmisken normal aslinda biraz bekletmek istemeleri bir de bu acidan bak ama bir iki yumurta takibi yapabilirlerdi belki bu kismini ozele gelmen icin oyle yapti ama acikcasi sana yumurta takibinden baska bir sey yapmalari da para kazanmak icin olur bence. bana bile yanasmiyor doktorlar tedaviye dogal olur diye ki ben sebepsiz inferteliteyim bu da demekki sorun var ama tip bilmiyor. bence tahmini yumurtlama gununden bir gun once ultrasona gir, doktor bir iki gune catlar der emin girersin iliskiye. hic morel bozma senin morel bozucak bir durumun yok beynin hep bunu soylesin canim.
kizlar sagolun merak etmissiniz ama benim randevum esim is cikisinda cok gec yani, gece haber veririm. cok sagolun dualariniz icin.

oooo kızlar gene yoksunuz ha seval burdaymış seval nasılsın kızlar nereye gitmiş böyle???

nuıaranycım canım sen nasıslın ben gimşim sen gelmişsin canım sen nasılsın nerelerdesin

aaa nolmuş buralara yaa aynı sayfada kalmışık kızlar nerdesinizzzzzz...
günüm canım benim merakla bekliyoruz tatlımmmmopuyorumnanaktan

nurunayncımm kızz sende gelmişsin:)o haberleri senden de duyalım inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…