"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

arkadaşlar ben pilav yapıcam .bisüre aranızda olamıycam .işim bitince burdayım .görüşürüz...

derin ebrar seval aşk böceği nasılsınız ben 2 gün yoktum izmirde sanki kkdan çok uzun müddet uzak kalmış gibiyim geçen gün çok güzel bi tiya gördüm güya rüyamda bebeğim olmuş çok güzel bi oğlan süt bile emziriyodum hani insan rüyada yorulur ve o yorgunlugu hisseder ya bende doğumun ağrısını hisettim rüyamda sabah eşimi göndermek için kalkmadım bile devamını görmek için ama uyanınca baktım bomboş kucağım rüyası bukadar güzelse kendi duygusu kimbilir ne kadar güzeldir ALLAH hepimize yasatsın bunu..

nurcum saol canım ben iyiyim ..
rüyan çok güzel hayır olur inşallah .insan nasıl etkileniyo değilmi?bende böyle rüyalar görünce uyanmak istemiyorum hatta geri gözlerimi kapatıyorum ama nerdee bitmiş oluyo .bu duyguyu gerçektede yaşamak dileğiyle canım.

bizim burda çok kuvvetlı rüzgar var net gidip geliyo çkıcam umarım gece görüşürüz kendinize iyi bakın yerimseniben

aşkböcüğü sendende allah razı olsun .herşey gönlünce olur umarım..
arkadaşlar ben kaçıyorum .benimki erken geliyo bugün maça gitcekmiş .sonra görüşürüz .öptüm sizi..

amin canım kardeş gibisi yok inan..Allah tüm kardeşleri birbirine bagışlasın..
tamam yap pilavını da gel kuşum.
hoşgeldin canım yaa ne güzel bir rüya böyle.rabbim hayırlara çıkarsın inş gerçegini yaşarsın.:Saruboceq:

selam kızlar ebrarım gitinmi kaçırdım seni canım kolay gelsin öptüm canım
nuanycım inşalah gerçeğini yaaşsrsın canım
derinim sen sılsın

kızlar aşkböcegi ablamız iyi akşamlar idledigini söyledi çıkma zorunda kalmış..
güle güle ebrarım öptüm canım.

iyiyim güzelim yemeği yedik rehavet çöktü bende uykumu açmaya çalışıyom valla 1 hafta ne çabuk geçiyo di mi ama sanki dün gibi buraya melihamı izlicem demem ....vayyy ömrümüz geçiyo ya şu bebişler nazı bıraksada biran önce gelseler

canım benim evet yaamelihamız var bu akşam dün gibi valla...hayırdır inşallah hayırdır inşallahhhzemuszemusbebişler bizi bekletiyo ama gelişleri muhteşem olur inşallah.

sevalim nereye gidiyosun canım müşteriler mi bastı tükkanı yoksamkaydirigubbakcemile3bak siftah gene ugurlu geldi:)))

bersumm elma sirkesi aldım kızzz zayıflamaya yardımcı yarın sabah başlıyorum kısmetse..sadece zayıflamak için degil vücut detoksu bu yaa okusan faydalarını süper.

der
inim kız arkadaşım vardı sohbete daldık kusura bakmayın yeni gönderdim loçkam uğurlu olmazmı canım

tamam sevalim .yok kıs onu izlemiyom hiç teyzem izliyo onu:)))
ben şimdi deniz yıldızını bekliyorum fox ta.7 de başlıyo 8 de bitiyo.ardından da meliham ohhh süper:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…