"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

alikayra selam canımm yanlış hatırlamıyorsam sende bugün sonuç alacaktın canım inşallah hayırlı sonuçlar almışsındır.

valla bazayı kaldırdım ama hafif aslında benim baza da,çekti biraz galiba hızlı kaldırdım ondan olabilir..bide soguktan da oluyo..fıtık atlattım biliyon..en ufak ters harekettee gidiyo.

canım benim dikkat et biraz kendine kas gevşelticin varsa ondan sür iyi gelir belki öptüm seni canım

kızlar yaa bugün üst üste üzücü haberler aldım((
önce gökçem negatifi söyledi...
sonraa aşkböcegi ablamla msn de konuştum adet olmuş:çok üzgünüm:
sonrada alikayracım geldi off noluyo böylee ...

:çok üzgünüm:

kızlar ya kendi kendime konusuyom ama kızmayın bişey geldi aklıma...
günüm geçen demiştin ya maydonoz ve süt buharı olayını...
işte o gün ben anneme sordum da böyle bişey duymuş mu diye..
evettt dedi kesin bi konuşmayla...
çok hamile kalan duydum dedi onunla...valla Allah bilir de kafasına takılan yapmak isteyen varsa bilgi olsun dedim..ben şahsen merak ettigim halde yapamıyom kızlar yapamam heralde bilemiyom ki...

derıncım anlamadın madem negatıf nıye kanamam olmadı ılk tup bebekde teste 2 gun kala kanamam olmustu

valla tatlım tüp bebekte nasıl oluyor ben bilmiyorum hiç ama madem ilkinde öyle olmuştu gerçekten ilginç..kan testi kesin sonuç verir canım biliyosun ama benimde kafam karıştı şimdi..git bi görün bence doktoruna yada ara yarın canım.

neyse bersum okuyosun sanırım canım benim çok uykum geldi yatıyorum tatlım iyi bak kendine.Allaha emanet olun kızlar hepiniz...

ALıKAYRACIM çok üzüldüm canım bugün üç negatif sonuç aldık .valla nediyeceğimide bilmiyırum .umarım bundan sonra herşey güzel olur .bebişin enkısa zamanda seninle olur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…