"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım yaa akıntısız çok hamiş çıkan var .sen belirtilere bakma cano herkesin farklı oluyo .ama reglin düzensiz değil olman gerekmiyomuydu...

richim seni anlıyorum korkuyosun değilmi ya çıkmazsa diye .
neyse biraz bekle bakalım inşallah gelmezde ozaman rahat rahat yaparsın testi..

olmam gerekıyodu ebrarcıgım gecen ay 27.gün oldum bıgün erken 12den sonra 32.günüm oluyo 4aydır böyle 28günde bır ama ondan öncesı 30günde bırdı.bıde test kullandım ya ovülasyon gec oldu üzülmekten korkuyorum ebrarım benımkı cok heveslendı bu sefer

kızlar bısıy sorcam bazı gebelık testlerı hassa olmuyomus bunu nasıl anlıcazkı bız

ah canım inşallah üzülmez sevinirsiniz. sen bu ay tutturdun cano bence ..kaydirigubbakcemile5

cano hassas olanlar pahalı oluyo .değişik markaları var .diğer ucuz olanlar çok hassas değil yani...

ınsallah ebrarım olmadıysada asla ısyan etmıcem allah bılıyo engüzelını en hayırlıısnı ben ılk kez böyle heyecan yasıyorum ınan bu bıle cok güzelmıs

aaa 2de mısafır varmıs kızlar gelın saklanmyınkaydirigubbakcemile3

burdayım canım kusura bakmayın bende iyiyim sağolun bi değşiklik yok bende reglime 2 gün var bekliyorum işte

evet richim oheyecanı yaşamak bile güzel .inşallah 9 ay boyunca devam eder..
bide göğüslerinde filan ağrı varmı ?hiç belirti yokmu yani..

slm fıstıklar nabersiniz
ebroşum merseraycım nasılsınız
ben böyle haftada 1-2 kere uğruyorum ama idare edin beni kızlar hem zamanım olmuyo hem de biraz uzaklaşmak istedim çocuk düşüncesi olan yerlerden
gkçeme nolmuş kızlar yaaa anlatırmısınız geçmişe gittim ama göremedim olmamış heralde bu ay nasıl iyi mi şimdi

yok cnm benım göğüsler adet zamanı bıle agrımaskıkaydirigubbakcemile3ya salıgünü dahıl düne kadr adet sancısı cektım bacım her dakka gıt wcye yok bısıy düngece cok kötü bıcak saplantısı gıbı kasıklarıma agrı gırdı bgnde ara ara dvm ettı ama adet sancım kesıldı okadr ısteakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…