"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

esma benı görmedı:dilcikar:sen aradada olsa ugra cnm özletme kendını olurmu

merseraycıgım umutsuzluk yok bacım hıc yakısmıyo sana gercı bende senın gıbıyım ama hersey allahtan neyapalım cnm beklıyelım bakalım

canım saol ben iyiyim .sende nevar neyok ?moralin iyimi?
gökcemin malesef tüp tutmadı .dün çok kötü birgündü .şimdi daha iyidir umarım .

cano yaa valla ilginç inşallah belirtiler hamişlik belirtisidir .valla adetle hamişlik belirtileride aynı oluyo .insan çıldırıyo yaa

merseraycıgım umutsuzluk yok bacım hıc yakısmıyo sana gercı bende senın gıbıyım ama hersey allahtan neyapalım cnm beklıyelım bakalım

canım benimki umutsuzluktan ziyade umutlanmamak tabiki her zaman bir umut vardır ama her ay aynı şeyi yaşamaya alıştım o yüzden bir beklenti ve heyecan içine giremiyorum artık

merseraycım bende 8 yıl bitti 9 a girdim .bide benim düzensizlik var .ama yinede umutla bekliyorum canım.sende sakın kesme umudunu .
size bugün yaşadığımı anlatıyım arkadaşım var 4 yıllık evl çocuğu olmuyodu onunda tüplerinden biri tıkalıydı .okadar tedavi oldu iki aşılama yaptı tutmadı ve bugün hamile olduğunu öğrendik
yani rabbim isterse herşey olur .okadar sevindimki anlatamam .herşeyin zamanı var unutma canım..

al bendende okadar merseraycgım adetım gelse barı gecıkme sebebı bı hastalık olmasa

kızlar takmayın lütfen yaa .adetinizde gelir ,bebişinizde gelir inşallah .valla taktıkca daha çok sorun çıkıyo .bak ben tedaviye başlıycaktım bu seferde tiroit çıktı .napıyım vardır bi hayır diyip bekliyorum..

canım tabiki umudumu kesmiyorum birde böyle hikayeler duyunca daha da umutlanıyorum ama ben sebepsiz infertiliteyim hiç bir problemimiz yok aşılamalar da tutmadı Rabbim henüz zamanı değil diyor bizde bekliyoruz yaza kadar bıraktık kendi haline yazın tüp denemeyi düşünüyorum sen tüp denedinmi ebrarcım?

ben varım dıye gelmıyo onlar ebrarcıgımzemuszemuszemuszemus
saka bıyana damlarla sımdı

merseraycım denedim canım .ben hamie kalıyorumda benim düşüyo cano .3 kaybım var benim .şimdi yine tedaviye başlıycam ama tüp değil .iğneyle yumurta çoğaltıp doğal yolla deniycez yani anlarsın.

kızlar ben bu resmimdeki gibi beyaz tombik bir bebeğim olsun istiyorum yaa, eflatunu da çok severim bende bebişimi böyle emzikle uyutmak istiyorum Allahım o kadar çok istiyorumki

merseraycım denedim canım .ben hamie kalıyorumda benim düşüyo cano .3 kaybım var benim .şimdi yine tedaviye başlıycam ama tüp değil .iğneyle yumurta çoğaltıp doğal yolla deniycez yani anlarsın.

canım çok geçmiş olsun neden düşüklerin sebei araştırıldımı? Allah hayırlı sağlıklı versin tabi herşeyden önce

merseraycım inşallah olur sende öyle mor bi emzik alırsın bebişine canım..
evet bende kanpıhtılaşması var canım yeni çıktı ortaya .şimdi coraspin kullanıyorum hamile kalırsam iğne olucam hergün ..yani benim işim biraz daha zor hamile kalmak sorun kaldınmı duracakmı düşecekmi stresi .ve hergün iğne .işte böyle canım yaa ..

kızlar aranızda aşılama olan varmı? ben önceden reglime yaklaşınca regl belirtilerim olurdu göğüslerde şişmeler kasıklarda ağrılar falan, aşılamalardan sonra artık adetim sessiz sedasız geliyor hiçbir belirtim olmuyor artık sizde de böyle oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…