merseraycım umarım olmazsın canım .allah gönlüne göre versin..
canım saol ben iyiyim .sende nevar neyok ?moralin iyimi?slm fıstıklar nabersiniz
ebroşum merseraycım nasılsınız
ben böyle haftada 1-2 kere uğruyorum ama idare edin beni kızlar hem zamanım olmuyo hem de biraz uzaklaşmak istedim çocuk düşüncesi olan yerlerden
gkçeme nolmuş kızlar yaaa anlatırmısınız geçmişe gittim ama göremedim olmamış heralde bu ay nasıl iyi mi şimdi
yok cnm benım göğüsler adet zamanı bıle agrımaskıkaydirigubbakcemile3ya salıgünü dahıl düne kadr adet sancısı cektım bacım her dakka gıt wcye yok bısıy düngece cok kötü bıcak saplantısı gıbı kasıklarıma agrı gırdı bgnde ara ara dvm ettı ama adet sancım kesıldı okadr ısteakannehir
merseraycıgım umutsuzluk yok bacım hıc yakısmıyo sana gercı bende senın gıbıyım ama hersey allahtan neyapalım cnm beklıyelım bakalım
merseraycım bende 8 yıl bitti 9 a girdim .bide benim düzensizlik var .ama yinede umutla bekliyorum canım.sende sakın kesme umudunu .
size bugün yaşadığımı anlatıyım arkadaşım var 4 yıllık evl çocuğu olmuyodu onunda tüplerinden biri tıkalıydı .okadar tedavi oldu iki aşılama yaptı tutmadı ve bugün hamile olduğunu öğrendik
yani rabbim isterse herşey olur .okadar sevindimki anlatamam .herşeyin zamanı var unutma canım..
merseraycım denedim canım .ben hamie kalıyorumda benim düşüyo cano .3 kaybım var benim .şimdi yine tedaviye başlıycam ama tüp değil .iğneyle yumurta çoğaltıp doğal yolla deniycez yani anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?