"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günüümmm caniiimmm valla gülüyorum ama geri gülemiyorum yaaa rahatsizim allahim keyfinizi ozmasin inss dahada keyiflendirsin emiiii

bugun benimki opucuk ver dedi adami hasladim ay uzak dur bir hafta istemem diye yaa isin bitti tabii benimle diyor yok basim agriyor diye yumusatayim dedim, aha o zaman da bes gun agrimisti yine oldu diyor:))) haa dedim aynen oyle takvimlisi bu iste makbus doktor gorup yarina catlar dedi ya, biz de denedik saniyorki ilk kez tutturduk ya da ikinci kez, yazik ne yapcan cocugu egitemedim 25 aydir bu konuda:))

güle güle derinim kiss kocislerinizle bol bol vakit gecirin bi zaman ayiramadik birbirimizede ona yanarim evlendigim ilk günden beri benim kocam hala disada hep calismada dügünümüz oldu bi gün yanimda durdu sonra iki haftaligina ise gitti türkiyeye offf anam offfff :sinifsinif:

günüümmm caniiimmm valla gülüyorum ama geri gülemiyorum yaaa rahatsizim allahim keyfinizi ozmasin inss dahada keyiflendirsin emiiii
aminn bitanem cümlemizi inşallah
kaydirigubbakcemile3delü karu yaa valla benimki yanaşmıyo bilem artık bazende ben kaçıyorum ama kurtuluş zor oluyo ne yapıcaz biz yaa valla çok zor işimiz..bebiş oluncada aglamanın dediği gibi biz kaçarız onlar kovalarkaydirigubbakcemile3

günüümmmmmmmmmmmm anam birde beni görrrrr zalim garuuuuuuuuuuuuuuuuuu anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben duruyom bana yazmiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohhhhh rahatladim heeeeeeee nasibini aldin valla kocise bagirdim arta kalan sana geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü

valla bende kaçıyorum artık kusura bakmayın sabah 7de kalktım gözlerim batıyor uykusuzluktan herüf hala çekirdek çitliyo içerde yatmaya niyeti yok anlıcanız bu gecede çalışma yok :)))
günüm valla biz değil hafta ayda 4e düşürdük kız ne olcek bizim sonumuz :)))
neyse kaçtım iyi geceler size öpüyorum kocaman

zaten olacak inssss görecem sizi benn ben iyi olurumda gülerim halinize heriflerinizden bi kacin benim sansim var yolluyorum iki hafta peki siz ne yapacaksiniz her gün yaninizdaaaaa kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey delikafadulden naniknanik

aglamacim saka bir yana sen anlat ne kadar uzulerek bekledigini asla ayrim olmamasini kocisinin de bebegin kadar degerli oldugunu yuz yuze guzelce anlatirsan anlar muhakak.sen de benim bebisimsin de haa bir de deki, gun diyoki "anam derdimiz bu olsun Allah baska dert vermesin aglamayi da kocis uzmesin" diyo de:))

yok aglama kizlarin ilgisini cekmeye calisiyordum gitmesinler diye ondan gec oldu cevap, iyi geceler makbusum. Allah rahatlik versin.

inşallah günüm yaa bacı kardeş gibi olduk :)))) sırtımızı dönüp uyuyoruz kii o zaten tv seyrederken uyumuş oluyo yatağa gidincede ben horultusundan uyuyamıyorumkaydirigubbakcemile3
neyse o yatmadan kaçıyım ben hiç havamda değilm bugün öptüm sizi

canim onlari da cok etkiliyor makbus ondan, kimi duysam ayni konu. ustune dusmemek lazim ya da bebek fikrinden uzaklasip ya da oyleymis gb davranip adamlari rahatlatmali =:))iyi geceler

biliyorum günüümm caniimm bende senin ilgini cektim bak bacimm gectimi basinin agrisi allahim acil sifalar versin inss yol acikligi versin inss baciimm herseyde var bi hayir bundada bi hayir var bi mesaj yazarim simdi ona sabah sabah sevinir napalim bacim yaaa ilk gördügü benim sevgim onuda paylasmak istemiyo anliyorum onu hemde cok iyi anliyorum neyse bacim bende yatayim bugün agrilarla ugrasmaktan yorgun düstüm yatip dinleneyim en iyisi canim allah rahatlik versin kib günüm gel bekliyorum seni tabi ben iyi olupta girebilirsem hadi allahima emanet ol yat sende istersen kimsede kalmadi yatti garular opuyorumnanaktan

makbusum caniimm rahat ol bacim takma kafana günüm güzel söyledi sanki hic cocuk icin degilmis gii hareket et bunu düsünmemek zaten cok zor biliyorum ama onlari rahatlatmamiz lagzim cocuk cocuk kafasini isirdim cocuk oldu bin sükür simdi kocis kiskanclik krizine giriyo vallah ne yapacam bilmiyom en dogrusu günümün dedigi gibi onlari bu konuda rahatlatalim herkesin yeri ayri bunu iyi bilsinler yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…