"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

riçhim koçişn geliyo sen adamı bırakıp evmi temizleyecen benimkisi çok kızar o evdeyken ben evi temizliyeyim

kız o evı temız görmezse dırdır edıyo cok anlar ya hasta zaten yavrum gelınce yatar artık aksmada mısafır olabılır pasta pogaca yaparım bende

hııııııı o nesele onu uyut sen evini teizle geçmiş olsun neyi var
anam beni burda bıraktınız msnde konuştunuz Şenizlülülülülülü
bende kaçıyom kızlar kaahvaltı yapıcam daha öptüm iknizied

valahi döv bacım sanki ne var açsam kız bu erkekler niye böyle dur bu akşam yine söyliyeyim bitanesini versin bana üç tane açmış sözde verecek halen daha verecek sana bir tane sonra vereyim özelden yolarım öptüm

derinim müsaitsen vereyim msnde konuşalım sesimizi duyarız ben seni görürüm canım benim kamera bozuk ama konuşuruz

ooo iyi valla kendisi 3 tane açıyo sana açmıyoo yokk döverim ben olsamklava:
kk ya izin veriyoda msn ne alaka dimi ama açtır bacım senklava:

sevalım dün benımkı tarıhı gecmıs peynır yemıs zehırlenmıs yavrummafoldumben
afıyet olsun sevalım

işte söyle ne bileyim arkkadşlarım dan kıskanıyo oda beişin için izin veriyo heralde onada okadar izin vermiyo burda olsa varya bukADAR SıZE KONUŞAMAZDIM YA HEPSı BENDE derinim garibim açmoş ama kulanmıyo ben kulanıyom onun dükanında net yok

kızlar bende kacım artık bıraz uyuumda temızlıge baslım
sevalcıgım kendıne ıyı bak derıncıgım sende cok öptüm opuyorumnanaktanŞeniza.s.

ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ya bu ıfadeye sınır oluyom bende nıye cıkmıyoklava:
görüşürüz fıstıklar

anladım sevalim şakalaşıyom vallah kız kızma sakın...ama ne yalan diyim gereksiz bi kıskançlık bu msn olayı...benimki kadar kıskanç biri varmı diyom bazen kendi kendime..ama bi tek face e zar zor izin verdi.msn bişy demez...
neyse kıslar öptüm ikinizide bu defa kaçtımŞenizŞeniz

güle güle riçhim kolay gelsin öpüyom vanım kb
kız loçkamniye kızayım aşk olsun benimkide kendi adına çmış face burdan takıl diyo ne yapalım emir büyük yerden loçkam msn de zin vermiyo face yide istediğim gibi kulanamıyom sadece öğle takılıyom işte böyle

günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum..malesef anca kalkabildim gece üşüdüm hep (( bitkin yorgun bir haldeyim neyse kahvaltıdan sonra dışarı çıkarız muhtemelen öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…