"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar yeni bi şal başladım bitmek üzere dün başladım hemde:)))kardeşime örüyorum inşallah güzel olur..hani şu şeylerden ya,çok büyük degil hani ünden üçgen bırakıyosunuz arkaya atıp gömlklerin badilerin üstüne falan çok harika duruyor..simli iple yapıyorum inş güzel olur.

tıg işi canım..badem gibi bi örnek var bilirsin belki..küçük başlanıyo.ördükçe yanlara dogru genişliyo.

canım iyiy ediyonvalahi kışın iyiy oluyo modali nasıl canım kristal iptenmi yaptın canım
inşlaah loçkam sen atarsındaiyi olmazmı canom

yok cnm bılmıyorum ya bıtınce koysana bende kopya cekımzemuszemus

canım iyiy ediyonvalahi kışın iyiy oluyo modali nasıl canım kristal iptenmi yaptın canım
inşlaah loçkam sen atarsındaiyi olmazmı canom
canım kristal ip nasıl oluyo bilmiyomda,simli ip aldım iki renkli ince yumuşaklardan.
yok cnm bılmıyorum ya bıtınce koysana bende kopya cekımzemuszemus

bende hiç bilmiyom elişi ne güzel derinim sen biliyon

koyarım kızlar inşallah güzel olursa.

canım simli parlak hhhhhı o deiğin gibi ışıl ışıl parlıyo şık güzel bir şey canım bitince mutlaka göster canım

güle güle kullanın derınım sevalım burdYIZ KIZ AMA BEN BIRAZDAN KACARIM KOCıŞ 11 DE GELCEK O GELMEDEN UYUCAM gelınce benı uyutmaz çünkü

canım simli parlak hhhhhı o deiğin gibi ışıl ışıl parlıyo şık güzel bir şey canım bitince mutlaka göster canım
tamam sevalim..şu resim atma kablosu mudur nedir ne haltsaa o yok bizde.kardeşinden aldı eşim geçen o da uymadı.bakıcaz artık.yoksa telefonumda birsürü resmi de var göstericem size ama nerdeeee.
güle güle kullanın derınım sevalım burdYIZ KIZ AMA BEN BIRAZDAN KACARIM KOCİŞ 11 DE GELCEK O GELMEDEN UYUCAM gelınce benı uyutmaz çünkü
aman uyuma bee çok mu uykun var canom.oturursun işte kocişinle.

oy rihimmmmmmmm desene çalışma var canım uyu valahi uyku gibisi yok
şaka yapıyom kız sabah sabah daha uyanamadım uykum varrrrrrrr

valahi sabah sabah ilaç gibi geliyosunuz kızlar
derinim o zaman bakarız sen bitir evet zor atılıyo bende atamıyom kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…