nurucum yaa siteye bişy oldu gene galiba..gönderemiyom yazdıgımı iki saatte...
bi bakayım demiştim cnm çıkıyom şimdi.
bu arada istanbula yaz geldi adeta ama kocişim yok yanımda.((((
selam güzeller oh 11 kadar uyudum sefam olsun ama her güzel şeyin bir sonu var tatil günleri temizlik yapmak ne sıkıcı ama hafta içi zaman bulamıyorum işte ne yapalım sağlık olsun temizlik molası vermiştim ama kimseler yok inşallah bidaha ki molada görüşürüz
selam güzeller oh 11 kadar uyudum sefam olsun ama her güzel şeyin bir sonu var tatil günleri temizlik yapmak ne sıkıcı ama hafta içi zaman bulamıyorum işte ne yapalım sağlık olsun temizlik molası vermiştim ama kimseler yok inşallah bidaha ki molada görüşürüz
yaaa negüzel kızz ohh..dedigin gibi inşallah başkaları gelmez:))))izmirde öyle güzelki hava sabah işlerim vardı yeni girdim benimkide az önce aradı benzinlikte çekiliş varmış buda öylesine katılmış şimi aramışlar çeşmede 2 gün 2 gece tatil kazanmışız ay çok sevindim gerçi günü az ama sevindim hava değişikliği olur ha bide 4 kişilikmiş umarım baskasını takmaz peşimize
canım evet tatilin sonu hep çabuk gelir:)olsun saglık olsun dimi.çalışmak gibisi varmı off offf.selam güzeller oh 11 kadar uyudum sefam olsun ama her güzel şeyin bir sonu var tatil günleri temizlik yapmak ne sıkıcı ama hafta içi zaman bulamıyorum işte ne yapalım sağlık olsun temizlik molası vermiştim ama kimseler yok inşallah bidaha ki molada görüşürüz
bende burdayımmmmm
yaaa canım benim..şimdi serinledi zaten kuşum gündüz güzeldi..olsun olur be canım üzülme.casnım çok değil ben üşüyom canım valahi hava canım işler yok valahi dışarda oturdum başım dönüyo diye giremedim
merhaba canım hoşgeldin..nasılsın?merhaba derinsu.nasılsın?bende geldim.
iyilik canım sagol.sen nasılsın..ben temizlik yaptım sabah..sonrada anneme çıktım..kardeşimle alışveriş yaptık marketten..sonrada anneme arkadasımız geldi bebişiyle.adı DERİN:)))onu sevdik falan.geçti günümüz canım.sen neler yaptın?iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün sizle görüşemedim ne var ne yok havalar güzel ya nerelere gittiniz bakayım???
derinim loçkam sen ne yaptın görüşm eyeli kız evdemiydin lokçammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?