"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aaa bir yerin mi agriyor aglama bilmiyordum cok dikkat et kendine alirin gonlunu kocisin ilgilen biraz daha fazla adamla iyi bak kendine canim cok optum.

sagol bacim cok sagol biraz karin agrim ve bel agrim var oda normalmis ücüncü aya dogru gidiyoz yavas yavas aciliyo rahim diyolar ondan olurmus baskada bi derdimiz yok sükür bulanti disinda onada alistik artik bende seni öptüm canim kib allah rahatlik versin ig byeee

slm kızlar ben ıkı ay yasmın kullancam adetım duzelsın dıey bırsey sorcam kızlar ya bu hapı ıcıyorum ya benbeyaz akıntım var anlamadım gıttı banyoya gıtme gregı duyuyorum bole sankı cok ıslanmıs bırden sarıl sarıl akacakmıs gıbı anlamadım garıp ya

günaydın kızlar sıze haber verım dıye geldım dün uyumadan önce test yaptım negatıf malesef ama hala gelen gıden yok anlamadım gıttı destegınız ıcın sagolun ama yokmus malesef dua edın banada adet olum bı sorun olmasın cok korkuyorummafoldumben

günaydın sabah şekerleri açılış benden iiy hayırlı sabahlarınız olsun

günaydın canımmmŞeniz kızz erkencisin maaşallahhhnasılsın kuşum?

makbuşşş nerde kaldın sabah şekerimmmmmŞeniz

günümm canım arkadasım,ya dün gece için cidden kusuruma bakma..yatmak zorundaydım canım..bak iki üç gecedir 1 gibi uyuyoruz sabah zor kalkıyoruz sonra((normalde 7:30 da kalkıp kahvaltıyı hazır ediyorum.ama iki gündür 8:20 de anca çıkabiliyom yataktan..sandviç yapıyom eşime napiyimyani cnm bnm çok kalmak istedim ama kalamadım günüm öptüm seni...

ay bebiş üzülme yaaa.o testlere de yüzde yüz güvenilmiyo ki tatlım.erken yapılmış olabilir bişey varsada...bazen erken yapanlarda çıkıyo,ama kimisinde de çıkmıyor belli olmaz canım benim...bekle birkaç gün daha,olmadı git doktora görün riçim..aklınada kötü bişyler getirme...

öyle yapıcam derınım artık bgnde gelmezse yrn sabah test yapcam daha ıyı olurmus ondada cıkmazsa pazartesı gıdıp kanda baktırıcam ınanırmısın ılk defa böyle oldu erken geldıgı olurdu 1- 2gün gec geldıgı olmazdı kasıklarım batmaya dvm edıyo ya sadece dua edıyorum yoksa gelsın yoluma tas koymasın bu yolda dıyeCADIARZU

canım çok haklısın..eger yoksa gelsin inşallah daa böyle sıkılma...
evet sabah ilk idrarla daha iyi sonuç veriyo canım..gerçi ben genelde dayanamayıp aldıgım gibi yapıyorum:))

sevalim siftahını unuttum kısss:)))
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM...
hadi siftahı benden bereketi Allahtan canım:)

ya derınım ınan hamıle olmadıgıma degılde adet olmadıgıma üzülüyorum
aman bacım kapatım su konuyu artıkkaydirigubbakcemile3 kız seval yasıyomusun

hmm ben unuttum bugün haftasonuu makbuş uyuyacam demişti:))ohhh iyi uykular bitaneme:)uyusunda büyüsünnnnn..bu iyi günlerin makbuşş yakında bebiş haberini alınca 9 ay sonra falan uyuyamıcan nasılsasırnaşık şey

günaydın loçkam canım dün müşterileri gördüm kapıdautanadım deim bugün erken acçam sabah şekeri sen nasılsın kız akşam iyi kaynatmışsınıs oku oku bitmiyo
riçhim canım moralin, bozma loçkamın deiği gibi o testlee güven olmuyo canım hemen umudunu yitirmr daha adete olmadın

kızlar kk de alışverıs bıttımı yenı dıkkatımı cektı benım aldıklarım nerdekaydirigubbakcemile3zemuszemus

ya derınım ınan hamıle olmadıgıma degılde adet olmadıgıma üzülüyorum
aman bacım kapatım su konuyu artıkkaydirigubbakcemile3 kız seval yasıyomusun

delü:))hayırlısı canım hiç sıkma kendini..
sevoo kızz cidden müşteri geldi heral..ee benim siftahım böyle işte hemen damlarlar:))inşallah hızma bakanlar gibi degillerdir:)

iyi etmişsin canım...dükkanı erken açarsan bereketin daha da çok olur...sabahın bereketi başkadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…