bu arada makbuş hiç gelmedi geziyodur karu kocişini kolunatakmıştır.yemege gitmiştir:))hee bide sirke gitcektiler:)[
fıstık sende tak koluna git havalar sogudumu bi anlamı kalmıyo yalnız sinema hoşuma gidiyo kısın bide yeni film çılmış aşk geliyorum demez ben gitmek istiyorum bakalım nasıl*?
inşallah nurcum inşallah iyileşmiştir yaa..gerekiyosa yine donduracak geçmediyse((
buarada tüllerini güle güle kullan canım ohhh ne güzel..tülün kalitesine göre degişir cnm yaaa.iyi bişeyse 500 normal.
bu arada makbuş hiç gelmedi geziyodur karu kocişini kolunatakmıştır.yemege gitmiştir:))hee bide sirke gitcektiler:)[
fıstık sende tak koluna git havalar sogudumu bi anlamı kalmıyo yalnız sinema hoşuma gidiyo kısın bide yeni film çılmış aşk geliyorum demez ben gitmek istiyorum bakalım nasıl*?
ahh keşke be canım.benim eşimm haftasonu da çalışıyor.hafta ortası 1 gün izini var ogün hava iyi olursa işte bakıcaz artık.geçen iz<inde hiç çıkmak istemedim evden..
evet aşk geliyorum demez güzele benziyo bende merak ediyorum.ama keşke bergüzar deiglde başkası oynasaymış.
ay birsürü şey yazmıştım yanlışlıkla sildim..neyse kısaca diyecektim ki.kira zor gerçektende canım.ben istanbul gibi yerde 300 kira verdigime şükür ediyorum...evim çok fazla güzel degil ama idare ediyoruz..normalde afedersiniz ahır gibi evlere 300-400 diyolar burada.insafsız herkes valla...
bu arada evime buyurmaz mısınız kıslarr:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/269796-derinin-minicikkk-evi-buyurun.html
derinim çok güzel evin salonla yatak odana bayıldım canım süper çok evklisin canım
benim mobilalarıa benziyo
çok temiz ve düzenlisin
derinim çok güzel evin salonla yatak odana bayıldım canım süper çok evklisin canım
benim mobilalarıa benziyo
çok temiz ve düzenlisin
sevale katılıyom mis gibi tertemiz mutfağım kırmızı giri hani lakeler varya ondan banyomu bende pembe düşündüm salonum siyah beyaz kırmızı ağılıklı oturma odası lila çocuk odası bile yaptım ALLAH sağlık versin huzur versin
canım b enim içindeki güzelik evine yansımış can ım b eişlerin olsun inşalahta ortalarda dolansın dağıtsın sen de topla emi loçkammmmmmmmmm süper bir evin var canım sizdeki güzelik evinize yansımış canım
ayy canım yaaaa..bende açıcam agzımı şimdi sinirlendim eski günler geldi aklıma...
olsun şimdi iyiymişsin ya canım çok şükür...
bende yeni evlendigimde çok güzel bi evim vardı kira tabi yine.
sonra evlendikten 5 ay sonra ben işsiz kaldım.eşim tek başına kalkamadı maaşıyla altından borçların((sonra kapımıza haciz bile geldi ki ben haciz kelimesinin Hsini bile bilmezdim o ana kadar..neye ugradıgımı şaşırdım..o zaman başladı sıkıntılar...herşeyimi bozdum takılarımı falan..bileziklerimi hiç demiyim birilerine gitti evlendigimiz 15inci günü..neymiş dügün içn borç yapmışlarrr.... sanki biz yapmadık..sonra o evden resmen atılır gibi çıktık.kayınvalidemlerle yaşadık 2 buçuk yıll...hee bide ilkten bodrum kattaydılar oraya taşındı evimiz.sıgmadı eşyalar.daha büyük eve çıktık.orada da bi takım başkalarının borçları yüzünden bütün beyaz eşyalarım falan herşeyim haczedildi...göya rahat etmek için birleşmiştik ((amannnn çok konustum gene yaaaaaa of
ay canım benim nele çekmişsin loçkam inşalah bundan sonra hiç darlık gör mrsin eden bulur loçkam benim eminim onlarda yaşadıklarımızı yaşarlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?