"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inşallah nurcum inşallah iyileşmiştir yaa..gerekiyosa yine donduracak geçmediyse((
buarada tüllerini güle güle kullan canım ohhh ne güzel..tülün kalitesine göre degişir cnm yaaa.iyi bişeyse 500 normal.

sağol canım güzel hemde coookyan perdeleri hariç 500 benim odam mor organze tül üst fonu saten evime yeni geçtim sayılır amaan ölümlü dünya napayım ALLAH tüm evi olmayanlara nasip etsin kira zor

evet dernim makberim geziyodur canım ya ne yapsın hak ediyo hafta içiç ok yoruluyo
loçkam senin yaran iyleşti demi canm kontröle gidecektin yanluş hatırlamıyosam
nuranaycım güle güle kulan bende çok mutly olurum evime bir şey aldığımda

bi banyom kaldı şimdi idare ediyo ama para biriktirelim onuda yaptırcaz ama renge karar veremedim sizce ne renk üzerine yaptırayım kızlar

ay birsürü şey yazmıştım yanlışlıkla sildim..neyse kısaca diyecektim ki.kira zor gerçektende canım.ben istanbul gibi yerde 300 kira verdigime şükür ediyorum...evim çok fazla güzel degil ama idare ediyoruz..normalde afedersiniz ahır gibi evlere 300-400 diyolar burada.insafsız herkes valla...
bu arada evime buyurmaz mısınız kıslarr:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/269796-derinin-minicikkk-evi-buyurun.html

canım bende banyoda cıvıl cıvıl renkleri severim mesela...ama aksine kibar renkleride çok severim bende kararsız kalırdım heralde:)))ama yinede canlı renklerden yanayım herzaman..mesela banyo dolaplar turuncu veya kırmızı yaptırabilirdim...ona göre de beyaz ve kırmızı desenli karolar:lepi:

ay güzelim benim ben ne sıkıntılar cektim sorma eşimin ailesi çoooook zenginlermiş ama şimdi kötü konusacam kaynanam kendi evinde bizi kiracı gibi oturttu 6 ay sonra cıktık miras bi evleri vardı orda oturdum 2.5 sene ev ev değil fare yuvası idi delirdim ama aileme demedim sabrettim ev sanki saraydı miras sahipleri gözlerini diktiler sonunda delirdim resmem babamlar bi evlerivardı oraya gecin dedi mis gibi ben çnce gurur yaptım asıl gururu eşimin ailesi yapmadı hemen sazan gibi atladılar geçin rahat edin diye neyse gectim camlar kapılar parkeler değişti bide fıstık gibi bi mutfak ev geniş ama evi tadilat gösteriyo şimdi rahatım ya resmen farelerle yasıyodum kayınbabamda son model arabalarda geziyo ay uzattım ama sinirde oldum canlarım ALLAH rızkımızı çoğaltsın eşlerimiz adam olsun ben bunu derim mutluluğumuz bozulmasın ALLAH sana ve diğer arkadaslrıma kim varsa gönül muratlarını versin

derinim çok güzel evin salonla yatak odana bayıldım canım süper çok evklisin canım
benim mobilalarıa benziyo
çok temiz ve düzenlisin

derinim çok güzel evin salonla yatak odana bayıldım canım süper çok evklisin canım
benim mobilalarıa benziyo
çok temiz ve düzenlisin

sevale katılıyom mis gibi tertemiz mutfağım kırmızı giri hani lakeler varya ondan banyomu bende pembe düşündüm salonum siyah beyaz kırmızı ağılıklı oturma odası lila çocuk odası bile yaptım ALLAH sağlık versin huzur versin

canım b enim içindeki güzelik evine yansımış can ım b eişlerin olsun inşalahta ortalarda dolansın dağıtsın sen de topla emi loçkammmmmmmmmm süper bir evin var canım sizdeki güzelik evinize yansımış canım

ohhh süpersin valla.bende rengarenk severim heryeri..güle güle mutlulukla oturun canımopuyorumnanaktan
bakmayın o gördügünüz koltukları öyle aşırı severek almadım.ama ayrı eve çıkarken ilk gözagrılarımı kayınvalideme bıraktık(onlar biz gelirken attı koltuklarını çünkü..çok güzellerdi ama...saglık olsun..bide iki çekyatımı bıraktım.salonun halıları perdeleri falan işte..bu evi yeni düzdüm diyebilirim.beyaz eşyam bulaşık makineme kadar vardı ama yukarıda anlattıgım üzre hepsi gitti yeni aldık bu eve çıkarken mecburen...Amannn kısaca diyim ki Allah kimseyi birlikte oturmak zorunda bırakmasın..ne kadar iyi de olsalarrr olmuyo ev üstüne ev...

ay canım benim yaa ne kadar içtensin sevalim sagol valla...Şeniz
bigün beklerim tatlım hepiniz gelin..makbuşum geldi iki defa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…