"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay nerde loçkam sende gel çok tanışmak isterim inşalah canım ya

inşallah canım yaaa.bakarsın seneye tatile gelirizyerimsenibendurumlar iyi olursa tabi.

ya valla sevalim ne ben darlık çekeyim nede başkası.onlarda düzelsin iyi olsunlar..kimse kimseyi üzmesin sıkmasın tek derdim bu yani.ama birlikte yaşarken mutlu günlerimiz yanında çok fazla sıkıntılı günlerim oldu
tartmaya kalkarsak sıkıntlar,bin basar..ama yinede sagolsun herkes.

mutlaka beklerim canım mutlaka başımın üstünde yerini < var canım
bende bazen çektiklerimi düşününce bu kalbimi birden kötüeşiyo ama malesef kötü olamıyom
bizim değerimiz 2. gelin geldiğinde anlaşılr

derin sendemi çıktın bacım işin yoksa kalbe benimki geç gelecek canım sıkılıyo sositososito

canım boşver yaşananlar geride kaldı hepimiz için..biz böyle dualarımıza sarılıp sükredersek herşey dahada güzele dogru yol alacak inan buna...öptüm loçkam görüşürüz pazartesi kısmetseopuyorumnanaktan

ya evet geride kaldı benim üzerimde onların hiç hakkı yok buna şükür bide bebeğim olsa arkadaslık teklifi göndermişin bi kaç kişi daha keledi ne işe yarıyoki acaba

ya evet geride kaldı benim üzerimde onların hiç hakkı yok buna şükür bide bebeğim olsa arkadaslık teklifi göndermişin bi kaç kişi daha keledi ne işe yarıyoki acaba

evet canım..Allahım kimseye muhtaç etmesin kimseyi...
arkadaslık istegimi onaylamışın canım sagol..ne işe yarıyo kısmına gelince,siteye girdiginde yararlı linklerden irtibatlar penceresini açıp arkadaslarından kimlerin çevrimiçi oldugunu görürsün.

canım ben ekim 1 de 4 yılı doldurdum hayırlısıyla...
sen kaç yıllık evlisin kaç yşındasın?ben 27.

ha anladım bide alt tarafta bi köşe var müstehcen anam orda neler yazıyo öyle :kedi: orayada kk pro üyeleri yazabiliyomuş dimi seni görmedim ama kız bazı kadınlar hiç utanmıyolar ya tövbe tövbe

ben 24 olcam yazın eylüldede tam 4 tıllık evli ocam 20 yasında evlendim ne acelem varsa kız ben senden küçükmüyüm*?

ha anladım bide alt tarafta bi köşe var müstehcen anam orda neler yazıyo öyle :kedi: orayada kk pro üyeleri yazabiliyomuş dimi seni görmedim ama kız bazı kadınlar hiç utanmıyolar ya tövbe tövbe
ne kçşesi kız görmedim ben:))))
ben 24 olcam yazın eylüldede tam 4 tıllık evli ocam 20 yasında evlendim ne acelem varsa kız ben senden küçükmüyüm*?

evet yaa 3 yaş varmış aramızda:)))

ceylanımmm hoşgeldin bebegemmmmmmŞeniz

kız hani site bitimine doğru + 18 müstehcen köşe yazıyo ya bacım karılar kudurmuşler af edersin nasıl olduda sen görmedin

arkadaşlar merhaba.neler konuşuyorsunu.?aile mevzuları mı?herkesşn sorunu ayrı ayrı.....

selam canım ohşgeldin..hiç valla sıkıldık bi ara.beni eşimin ailesiyle oturuyodum daa sıkıntılarımızı paylaştık biraz:))sen neler yaptın dökül sende bacım:))

hee nurcum biliyom orayı kızz alt kısımda dedin diye çıkaramadım da...cinselligi diyon amann boşverr...yalan olmasın makara olsun diye meraktan birkaç kere bakmıştım ama yazmıyom hiç.

kızlar netten hıyarlı babanın bölümlerini seyrediyom(çok güzel hareketler bunlar) bayılıyom ben bunlara yaaa:))))
baaa gerizekalı de kaaaazımmmmm,aşşaggglaa beni baaaga hayvan de:roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…