ay nerde loçkam sende gel çok tanışmak isterim inşalah canım ya
ayy canım yaaaa..bende açıcam agzımı şimdi sinirlendim eski günler geldi aklıma...
olsun şimdi iyiymişsin ya canım çok şükür...
bende yeni evlendigimde çok güzel bi evim vardı kira tabi yine.
sonra evlendikten 5 ay sonra ben işsiz kaldım.eşim tek başına kalkamadı maaşıyla altından borçların((sonra kapımıza haciz bile geldi ki ben haciz kelimesinin Hsini bile bilmezdim o ana kadar..neye ugradıgımı şaşırdım..o zaman başladı sıkıntılar...herşeyimi bozdum takılarımı falan..bileziklerimi hiç demiyim birilerine gitti evlendigimiz 15inci günü..neymiş dügün içn borç yapmışlarrr.... sanki biz yapmadık..sonra o evden resmen atılır gibi çıktık.kayınvalidemlerle yaşadık 2 buçuk yıll...hee bide ilkten bodrum kattaydılar oraya taşındı evimiz.sıgmadı eşyalar.daha büyük eve çıktık.orada da bi takım başkalarının borçları yüzünden bütün beyaz eşyalarım falan herşeyim haczedildi...göya rahat etmek için birleşmiştik ((amannnn çok konustum gene yaaaaaa o
konus rahatlarsın güzelim benim kayınbaba kaymakam emeklisi ama atadan zenginler ALLAH biliyo ben eşim dindar diye evlendim ama sana bişey diyimmi bi koltuk takım küçük bi vitrinle konsol aldılar bide kaynanam hani köşe mutfak masaları varya ondan aldı taksilerini kızkardesine yıktı görümcem bi küçük halı aldı oda öteki teyze yıktı bukadar bi çatal bi kasık yok evimde ha bi fincan takımı bide kola turka tabakları ondan 6 tane verdi oğlunu babamlar beyaz esya halı perdeler yatak odası yani herseyi aldılar şimdi evde verdiler emekli parasıylada bize 2 kardesiz ya araba aldı eşimin babası kaymakam ya bi ev bile acamadı oğluna ağzınızı eşarpla bağlayım yatın dediler bize ağzımıza fare girmesin diye bi olmatan ama cabalayan vardır bide olupta karsıdan bekleyen vardır kısaca ben nefret eder oldum onlardan eşimin durumu bu eve geldikte düzeldi babası şımdi bizden para istiyo ya sanki parası pulu yok buda veriyo versin ama çok veriyo ben ne sıkıntı cektim anlatamam zoruma gidiyo aaaah aaah
ayy canım yaaaa..bende açıcam agzımı şimdi sinirlendim eski günler geldi aklıma...
olsun şimdi iyiymişsin ya canım çok şükür...
bende yeni evlendigimde çok güzel bi evim vardı kira tabi yine.
sonra evlendikten 5 ay sonra ben işsiz kaldım.eşim tek başına kalkamadı maaşıyla altından borçların((sonra kapımıza haciz bile geldi ki ben haciz kelimesinin Hsini bile bilmezdim o ana kadar..neye ugradıgımı şaşırdım..o zaman başladı sıkıntılar...herşeyimi bozdum takılarımı falan..bileziklerimi hiç demiyim birilerine gitti evlendigimiz 15inci günü..neymiş dügün içn borç yapmışlarrr.... sanki biz yapmadık..sonra o evden resmen atılır gibi çıktık.kayınvalidemlerle yaşadık 2 buçuk yıll...hee bide ilkten bodrum kattaydılar oraya taşındı evimiz.sıgmadı eşyalar.daha büyük eve çıktık.orada da bi takım başkalarının borçları yüzünden bütün beyaz eşyalarım falan herşeyim haczedildi...göya rahat etmek için birleşmiştik ((amannnn çok konustum gene yaaaaaa o
konus rahatlarsın güzelim benim kayınbaba kaymakam emeklisi ama atadan zenginler ALLAH biliyo ben eşim dindar diye evlendim ama sana bişey diyimmi bi koltuk takım küçük bi vitrinle konsol aldılar bide kaynanam hani köşe mutfak masaları varya ondan aldı taksilerini kızkardesine yıktı görümcem bi küçük halı aldı oda öteki teyze yıktı bukadar bi çatal bi kasık yok evimde ha bi fincan takımı bide kola turka tabakları ondan 6 tane verdi oğlunu babamlar beyaz esya halı perdeler yatak odası yani herseyi aldılar şimdi evde verdiler emekli parasıylada bize 2 kardesiz ya araba aldı eşimin babası kaymakam ya bi ev bile acamadı oğluna ağzınızı eşarpla bağlayım yatın dediler bize ağzımıza fare girmesin diye bi olmatan ama cabalayan vardır bide olupta karsıdan bekleyen vardır kısaca ben nefret eder oldum onlardan eşimin durumu bu eve geldikte düzeldi babası şımdi bizden para istiyo ya sanki parası pulu yok buda veriyo versin ama çok veriyo ben ne sıkıntı cektim anlatamam zoruma gidiyo aaaah aaah
ayy çok haklısın canım yaa ne insanlarmış valla...bide paraları yokmuş gibisizden istoyplar yuh yani...ay bide fare girmesin diye akıl verdiler heee ayyy çok gıcık oldum şimdi...ne diyimm çok çekmişin sende canım..eşinle iyi olun da gerisi boşş.ben zaten eşimle iyi olmasaydımm bin kere geri gitmiştim annemlere...artık geçen yıl bu eve çıkacagım sıra sıkıntıdan işe başlamıştım hep dua ediyodum ayrı eve çıkayım diye ama imkansızdı biliyo musun...imkansız ki ne imkansız hemde...ama ben öyle çok dua ettim ki rabbim o işi çıkardı karşıma ve orda tanıdıgım bir arkadasa anlattım durumu..ev bulabilsem şöyle çok uygun kiralı diye falan..aaa bi baktım birkaç gün sonra kız dedi ki,teyzemin evi boşaldı..hemde kirası 300:1shok:nee dedimm rüya mı bu Allahaşkına...
hemde anneme yakın bi üst sokak düşünebiliyo musun..ve ben evimi buldum işyerinden aylıgımı aldım evituttum ve bi sonraki ay işten çıkarıldık topluca..yani Allahım öyle büyük kiii diyecek söz kalmıyo onun verdigi vesileler öyle büyük ki...akıl sır ermez .:Saruboceq:yani resmen bu evi bulmak için o işe girmişim ben canım.
mutlaka beklerim canım mutlaka başımın üstünde yerini < var canım
bende bazen çektiklerimi düşününce bu kalbimi birden kötüeşiyo ama malesef kötü olamıyom
bizim değerimiz 2. gelin geldiğinde anlaşılr
derin sendemi çıktın bacım işin yoksa kalbe benimki geç gelecek canım sıkılıyo sositososito
canım boşver yaşananlar geride kaldı hepimiz için..biz böyle dualarımıza sarılıp sükredersek herşey dahada güzele dogru yol alacak inan buna...öptüm loçkam görüşürüz pazartesi kısmetseopuyorumnanaktan
ya evet geride kaldı benim üzerimde onların hiç hakkı yok buna şükür bide bebeğim olsa arkadaslık teklifi göndermişin bi kaç kişi daha keledi ne işe yarıyoki acaba
ne kçşesi kız görmedim ben:))))ha anladım bide alt tarafta bi köşe var müstehcen anam orda neler yazıyo öyle :kedi: orayada kk pro üyeleri yazabiliyomuş dimi seni görmedim ama kız bazı kadınlar hiç utanmıyolar ya tövbe tövbe
ben 24 olcam yazın eylüldede tam 4 tıllık evli ocam 20 yasında evlendim ne acelem varsa kız ben senden küçükmüyüm*?
arkadaşlar merhaba.neler konuşuyorsunu.?aile mevzuları mı?herkesşn sorunu ayrı ayrı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?