"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hadi be ya üzülme gene olur be kız eşinde bi sorun varmı

inşallah canım..valla eşimde varmı onu bilmiyoruz açıkçası..geçen yıl spermiyogram normal çıktı..doktorun rapora bakınca tek dedigi önemli bi sorun yok ...
sonra tüp bebek merkezine gittim ben geçen aralık ayında..ona da gösterdim.birkaç ay olmuştu yaptıralı gerçi..çok sorunsuz oldugu söylenemez demişti...benden de rahim filmi istemişti..ben korkudan çektiremedim o zamandan beri...hemde maddi olarak her türlü tedaviye hazırlıklı degildik...benim olaylar karışık biraz canım başın agrımasın anlatırsam.

anlatmak istersen dinlerim tabii isterse???

canım bende pko var biliyosundur.polikistikover..ya biz geçende de seninle konuşmadık mı ben mi karıştırdım.sende mi pkoydun öyle hatırlıyorum...?neyse;
ben düşükten sonra tedaviye başlamıştım canım...hormon testleri falan yapıldı bilirsin..ilk gittigim doktor özeldi..erken menapoz riskiyle karşı karşıyasın dedi...çok kötü olduk bilemezsin...endokrinolojiye yönlendirdi bizi..bende gitmedim.mutlaka başka doktorada gitmeliyiz dedim..gittik sigorta hastanesinde bi doktor buldum çok iyiydi...ovulasyon takipleri yaptı hep.klomenle denedik iki ay olmadı...sonra ben o doktora bişeysöylemeden bi daha devam etmedim oraya...başka doktor arayışına giriştim.çünkü buda çok fazal konusmuyordu açıklama yapmıyodu sinir olmuştum..ama sagolsun korkutmadı da hi..erken menapoz olayını söyledigimde alakası olmadıgını korkmamam gerektigini söylemiştiyumurtlama zayıflıgı var demişti...pko oldugunu net demedi.pko gibi bişey diyodu hep...
sonra ben özel bi tüp bebek merkezinde muayene oldum..kesinlikle pko oldugumu söyledi canım.geçen aralık ayıydı işte...sonra ilk işimiz rahim filmi ve spermiyogram tekrarı dedi..ama o günden sonra işler karıştı ben yaptıramadım filmi...korkuyodum ve dedigim gibi maddi olarak bi türlü baş edemedik hiçbişeyle...
sonra son 1 yıla yakındır da eşim hep askerlikten bahseder oldu..gitsemmi tecili kırdırıp falan diye...bende bu yüzden sogumuştum bu işten...tedaviden hepten kopmuştum.
taaki geçen ay çk agrılarım olana kadar..hee bu arda geçen yıl başka bi doktora daha gitmiştim o da klomen ve çatlama ignesiyle denedi yine olmamıştı atlamışım orayı:)))
neyse geçenlerde kasık agrılarım var diye görüneyim dedim.bu defa başka doktor tabi:))önce pkoyu söyledi tabi.sonrada yara var dedi.12 gün oldu donduruldu işte canım .ve bana tedaviden kaçmamamı söyledi...bende ne olduysa biraz gaza geldim öbür aya tedaviye başlamaya karar verdim hayırlısıyla...bu arada eşim de hala gitmedi tabi askere:))şimdilerde ertelicem diyo hep bakalım nasip.

sen beni karıştırdın yeni anlatıyon bana piko ne bilmiyom ama değilim şükür bende bişey yok iltihap vardı biraz fitilim bitiyo bu akşam eşimin soykaları :))) bizde bişeye kızınca soykası batasıca derler .))
düşüktü ama sınırda vitamin aktardan ilaç derken sayı düzeliyo ama yavaşlar bide ben dayısalı :)))
tutturamıyom galiba o yüzden olmadı yarın 12. günüm bakalım uğtascaz ALLAHım ac bizlere banada rahim filmi dediler ama yaptırmadım inş bayramdan sonra yapacam bi de adaçayı yağını denicem

derin gıııız gactınmı piko ne yani neye engel oluyo kız rejimdesin ama piko dedin canım çekti piko :)))

he evet cnm pardon karıştırdım ben:)
piko degil kız Allah iyiligi veresırnaşık şey pko..a.ılımı polikistikover..anltması uzun canım sen polikistikover diye bak netten..yumurtalık hstalıgı kısaca tatlım..adetlerim düzensiz geç yumurtluyorum ve yumurtalıklarımı saran folikül kistler mevcut.onlarda zorlaştırıyor hamileligi..ve birüsür yan etkisi var.kilo falan öyle yani canım...
soyka he:))arnavut musun yoksa kız:)))

yok ama soyumuz selaniğe dayanıyomuş dedem cihan harbi gazisi imş ozaman tr yerlesiyolar sonra dağılıyolar böyle işte

kız nette yumurtlama günü takvimi var gördünmü hiç ?? ben bu ay hem 8 hemde 28 oldum ama ikincisinden önce dr gittim simir aldı ya o yuzden oldum şimdi o hesaplayıcı benim günümü hesaplamıyo bakalım yarın kuluçka :))) günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…