mızmızcıgım bosver sen bel cekme olayını falan cnm sen bıkez hamıle kaldın demekkı sorunun yok takılma bacım ya zmanı gelınce olcak yazındada of ya nezaman anne olcam yazmıssın of cekme allahın gücüne gıder olucak cnm allah büyük daha bı yılın bıle dolmadı gülüm bel cekme göbek cekme kendıne böyle çözümler arama ılk önce stres yapma ve bekle allah büyük :1hug:
riçim kızdınmı bana yaa napıyım kocişin marifeti işte küsme emi hee ayrıca test yapmışın sakın güvenme canım biliyosun benimde ilkinde çıkmamıştı günün de geçmiş ohhh inşallah geliyor yiğenimiz
merhaba beni de aranıza alırmısınız?umuda gerçekten ihtiyacım var.ben 4 yıllık evliyim 3 kez hamilelik yaşadım ikisi düşük biri dış gebelik oldu.tek tüpüm alındı.üstelik mthfr ve guatr var.şimdi de tekrar hamile kalmaya çalışıyorum.geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı maalesef başarılı olmadı.bu ayda klomene başladım.bu konuda tecrübesi olanlar lütfen beni aydınlatın
yok canım guatr için ilaç kullanmıyorum ama günde 1 coraspin 3 tane folik asit alıyorum gebe kalıncada kan sulandırıcı iğnelere başlıycam aman bebişim olsunda herşeyi yapmaya razıyım
teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız iyiki bu topiği açmışım valla içimi rahatlattınız ayrıca topiğin ismide çok umut verici enazından yalnız olmadığımı hissettim
teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız iyiki bu topiği açmışım valla içimi rahatlattınız ayrıca topiğin ismide çok umut verici enazından yalnız olmadığımı hissettim