"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

riçim bebişim kusra bakma yaa bekliyolardı napıyım çıkmak zorunda kaldım (( şimdi kaynım bi yere kadar gitti bende fırsat bulup geldim

bu arada meliscim aramıza hoşgeldin

mızmızcıgım bosver sen bel cekme olayını falan cnm sen bıkez hamıle kaldın demekkı sorunun yok takılma bacım ya zmanı gelınce olcak yazındada of ya nezaman anne olcam yazmıssın of cekme allahın gücüne gıder olucak cnm allah büyük daha bı yılın bıle dolmadı gülüm bel cekme göbek cekme kendıne böyle çözümler arama ılk önce stres yapma ve bekle allah büyük :1hug:

riçim kızdınmı bana yaa napıyım kocişin marifeti işte küsme emi hee ayrıca test yapmışın sakın güvenme canım biliyosun benimde ilkinde çıkmamıştı günün de geçmiş ohhh inşallah geliyor yiğenimiz

yok fıstıgım nıye kızım ask olsun senın kacıncı günü cıkmıstı makbusum

merhaba beni de aranıza alırmısınız?umuda gerçekten ihtiyacım var.ben 4 yıllık evliyim 3 kez hamilelik yaşadım ikisi düşük biri dış gebelik oldu.tek tüpüm alındı.üstelik mthfr ve guatr var.şimdi de tekrar hamile kalmaya çalışıyorum.geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı maalesef başarılı olmadı.bu ayda klomene başladım.bu konuda tecrübesi olanlar lütfen beni aydınlatın

sedacım çokk geçmiş olsunnn
bendede guatr var ilaç kullanıyomusun?????bunun için.....

diğer konularda bi bilgim yokk :1no2:

sedacım çokk geçmiş olsunnn
bendede guatr var ilaç kullanıyomusun?????bunun için.....

diğer konularda bi bilgim yokk :1no2:
yok canım guatr için ilaç kullanmıyorum ama günde 1 coraspin 3 tane folik asit alıyorum gebe kalıncada kan sulandırıcı iğnelere başlıycam aman bebişim olsunda herşeyi yapmaya razıyım

esenseda hosgeldın cnm aramza gecmıs olsun allah gönlüne göre verır ınsallah:Saruboceq:

kızlar hoşgeldiniz..geçmiş olsun öncelikle sedacım..inşallah hepiniz en yakın zamanda hamis kalırsınız.

teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız iyiki bu topiği açmışım valla içimi rahatlattınız ayrıca topiğin ismide çok umut verici enazından yalnız olmadığımı hissettim

canım bizim topicimiz ugurludur burada çok güzel arkadaslıklar var..bizimle kalırsann her zaman birbirimize destek oluruz..opuyorumnanaktan

kızlar ben müsadenizi istiyim.iyi geceler hepinize Allah rahatlık versin.belim çok agrıyor dinleneyim artık.öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…