canım benim...yarayı bilmiyorum kuşum kontrole gidicem 25inde..iyi olmana sevindim.göreceksin kendiliginden gelecek melegin kuşumŞenizhoşbulduk kızlar sagolun iyiyim çok şükür kendimi biraz daha toparladım tabiki rüyalarda tüp bebek yatırmalarım hariçneyse halen adet olmadım bekliyorum olunca dr a gitcem tekrar çagırmıştı artık nie çagırdıysa bakalım ne diycek bugünde misafirlerim vardı bayagı yoruldum ama en azından kafamda bebek düşüncesi olmadı idare ediyorum işte sizler napıyonuz herşey yolundamı
bersum adetin tam gelmemiş inş sökülüred rahatlarsın
derinim sen nasılsın yaran igleştimi canım
merseraycım uzak kalman istiyormuş eşin biraz uzak dur kafan dagılsın sen herşeyden önemlisin bence ama arada bizlerede haber ver canım
derincim kusura bakma karistigim icin sadece senanin hala cok aci cektigine eminim ama arada hatirlamak istemiyorum sena o kadar degerliki benim icin acisi icimi dagliyor.
canim gokcem cok haklisin zaen cok zorlu bir surecti( cok da masrafli ama sana bir gun yazmistim bircok bilinmeyen sadece tup bebekle anlasilan sorunun olmadigini gordunuz spermin yumurtayi dolleyememe gb sorunlardan bahsediyorum. sirf bu yuzden tup bebegi bir kez denemek istiyorum gerci bir kere hamile kaldigima gore bizde de bu tarz bir sorun olmamali her defasinda unutuyorum doktora sormayi bunu?
doktor bana tup bebek disinda asilama vs denemek sende gereksiz zaman kaybi dedi, tekrar sperm ornegi istedi hala soermler iyi mi diye; bir de kan pihtilasmasi testlerim cikicak bu hafta tum sonuclarla gel, biraz bekleyip tup bebek deneyelim mi diye konusalim dedi. doktor da kararsiz acikcasi. kismet bir kez de olsa denemek istiyorum cunku burda ucretsiz devlet karsiliyor.
selam canım hoşgeldin..sen nasılsın canım?kızlar selam nasılsınız
derin alkisalkisalkis
:lepi: söyledim ama kandıramıyom ben bu kızı..yarın kan testi diyo illaki:)))ama richim sabahi bekleme patat bir test daha ne olurrrrrrrrrrrrrrrr bastir derin, ver coskuyu alkisalkisalkis
derinişkommm süpersin vallla ver coşkuyu riçimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?