günüm 8 hafta bitti bacim nereye iki ay bi hafta oldum ücüncü aya gidiyoz yani canim
ebrarim yazdim tatlim ama biraz gec oldu biliyorum kciste var onada yetisiyorum bi yandan baciii
sagol derinim iyiyim ilacimi icince kafam rahatladi walla bana da uyku basti kizlar ben de yavastan gidip kis uykuma kaldigimdan yerden deva edeyim. opuyorum hepinizi.
acemi caylagin halayinda yarin bulusmak umuduyla insallah.:sm_cool:
valla yiyom yiyom bana mısın demiyo bi gram almıyorum deli oluyorum deli herkesin derdi kendine derinim kilo vermeye uğraşıyo ben almaya uğraşıyom neyse bu sefer kaçtımmmmm
canım olsun sen göster yinede .söylersin durumunu ona göre verir belki ilaç .sonra hamiş kalırsan film filan çektiremezsin .hallet şimdiden cano .yinede sen bilirsin..evet canım.aslında yarın annemle ortopediye gidicez boynu tutulmuşta aradı demin gidelim diye.dedim bende gitmişken görünsemmi...film ister kesin şimdi.ilaç falan verirse tedavimle çakışır diyorum o yüzden bu sıralar gitmesemmi kafam karışık bu konuda.
sagol derinim iyiyim ilacimi icince kafam rahatladi walla bana da uyku basti kizlar ben de yavastan gidip kis uykuma kaldigimdan yerden deva edeyim. opuyorum hepinizi.
acemi caylagin halayinda yarin bulusmak umuduyla insallah.:sm_cool:
güle güle günüümm caniiimmm kib inss yagrin görüsürüz inss bacim.....
derüüüüünnn hg baciiiimmm
Allah iyilik versin canım.bende bildigin gibi işte cnm yaaa iyi şükür.iyyim derinim nasil olayim yaa eh iste her zamanki halimiz iyi olmak icin dualar ediyorum allahima hayirlisi ne yapalim cekiyoz istee sen nasilsin bakiimm
tamam canom görüşrüz.halaya yer ayırın bana geç kalırsam.malum doktora gidicem yarın annecikimle.öptüm canom görüşürüzopuyorumnanaktankızlar bende kaçıyorum valla benimki kızmadan .
derinim ,ağlamacım hadi öpüyorum sizi iyi geceler ..
yarın halayda görüşürüz...
hoscakal ebrarim kis git kocisinin yanina benim dertte valla hic birine uymuyo kocissiz bi evde yapayalniz gibiyim bi garip bu duygu bebek olur biraz iyi gelir dedim vallah canlari sag olsun herkesin yeri ayri simdi daha cooookkkkk ariyorum esimi cok zoruma gidiyo simdi ona daha cok ihtiyacim var ama yanimda sadece büyük bi boslugu var mafoldumben
cok haklisin derinim ama simdi valla bu piskoloji laftan almiyoki neler söylüyrum kendime birini duyyorum digerleri ucup gidiyo bu kalbim vala laftan almaz oldu cok düstüm üstüne her zaman kiziyorum biraktin gittin beni diye geri nasil pisman oluyorum bi bilsen mesaj atip özür diliyom falan siz iyi olun ne yapayim söyle olsun diyo ama ne yapalim olsun cekecez bacim yaa gecer inss bu günlerde inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?