kızlar ben geldım sızı ümıtlendırdım hakkınızı helal edın ama benımkıler geldı malesef
doktora gıttım kan verdım doktora anlattım olanları sonuclar cıksın konusalım dedı
hayırlı degılmıs halayı umarım sızler ıcın cekerız bende bu ayda sans yokmus kendım ıcın degılde esım ıcın cok üzüldüm
derınımede yazdım gırersen söyle ben kendımı toparlayana kadr gırmım dıye ama ben yazım dedım
sonucta sıze görevım bu kusurabakmayın olurmu
kızlar ben geldım sızı ümıtlendırdım hakkınızı helal edın ama benımkıler geldı malesef
doktora gıttım kan verdım doktora anlattım olanları sonuclar cıksın konusalım dedı
hayırlı degılmıs halayı umarım sızler ıcın cekerız bende bu ayda sans yokmus kendım ıcın degılde esım ıcın cok üzüldüm
derınımede yazdım gırersen söyle ben kendımı toparlayana kadr gırmım dıye ama ben yazım dedım
sonucta sıze görevım bu kusurabakmayın olurmu
kızlar yüzünüzü gülümseteyim biraz sizlerin.. şu linke göz atar mısınız. okurken birden bu soruları kendimin sorduğunu hayal ettim fakat duygusallık yapmama fırsat kalmadan kahkahaya boğuldum :dance: inş siz de keyif alırsınız..
http://www.kadinlarkulubu.com/komik...glardan-gercek-sorunlara-sakaci-cevaplar.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?