inss derinim cok sagol tatlim yaa inss rabbim senide bütün kardeslerimide güldürür zamani gelince inss bacim inss hadi kib sende öptüm baciiii
esenseda sen niye hic yazmiyorsun? ne zamandir deniyorsunuz? sorun var mi? bak uc ay demeklava:
yok cnm önemlı degıl derınım neyapalım hayırlısı böyleymıs 2de cıkıcak sonuclar bakalım nedıcek doktor
canim cok zor surecler atlatmissin, cok gecmis olsun bizimle dertlesmek istersen hep burdayiz bir arkadasimin esinde folik asit eksikligi bulunmustu, o da dort kez bebeklerini kaybetmisti, ama simdi oglu kollarinda darisi basina olucak Insallah. belki de iyi olmus yedi aydir gelmemesi vucudun da dinlenmis oldu bebebisin geldiginde rahmin cok saglikli olmus olucak. ama artik hemen gelir Insallah birtanem.canım kusuura bakmayın yarın iş varya ütülerimi bitirdim banyomu yaptım şimdi nete girdim ben 3 kez hamilelik geçirdim yalnız 2sini 7 haftalıkken kaybettim bir tane dış gebeliğim oldu sağ tüpüm alındı.bende mthfr faktörü bulundu vücudumda folik asit eksikliğinden dolayı zehirli bir madde oluşuyomuş oda bebeği öldürüyomuş bu arada 7 aydır tekrar deniyoruz ama bebiş bitürlü gelmek istemiyo
canim benim asil biz ozur dileriz richten ya gelmeyen regle ustune o test o kadar emin olmustumki bir de ummadigi gunde yumurtlama testini tutturmustu. richim canim sen benim acemi caylagimsin bak ne olur uzulme goruceksin yili dolmadan hamile kalacaksin inan bana, buyuk ihtimalle gunlei cok tutturamiyordun bundan sonra ovulasyon testiyle devam edip bak iki aya cekicez halayimizi. doktora falan da gerek kalmayacak, sen tabii testerini yaptir ama asilama falan bile deneme bir tanem, uc arkadasim benim 8 ile 10 ay arasinda hamile kaldi cok dogal boyle olmasi sadece yanlis zamanlama.herkese günaydın canlar.
böyle bi haberi ben verdigim için üzgünü ama riçim rica etti mesaj atıp(((
adet olmuş riçç kızlarr.nasıl oluyo anlamıyorum.o testi gördükten sonra heh tmm dedim yaaa...:çok üzgünüm: Allahımm kızıda heveslendirdim kendi adıma özür dilerim riçimm...
o da bizleri ümitlendirdigini düşünüp üzülmüş kıyamam..sen üzülmede bizi düşünme bebegimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?