"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

esenseda sen niye hic yazmiyorsun? ne zamandir deniyorsunuz? sorun var mi? bak uc ay deme klava:

canım kusuura bakmayın yarın iş varya ütülerimi bitirdim banyomu yaptım şimdi nete girdim ben 3 kez hamilelik geçirdim yalnız 2sini 7 haftalıkken kaybettim bir tane dış gebeliğim oldu sağ tüpüm alındı.bende mthfr faktörü bulundu vücudumda folik asit eksikliğinden dolayı zehirli bir madde oluşuyomuş oda bebeği öldürüyomuş bu arada 7 aydır tekrar deniyoruz ama bebiş bitürlü gelmek istemiyo

kızlar ben geldım sızı ümıtlendırdım hakkınızı helal edın ama benımkıler geldı malesef
doktora gıttım kan verdım doktora anlattım olanları sonuclar cıksın konusalım dedı
hayırlı degılmıs halayı umarım sızler ıcın cekerız bende bu ayda sans yokmus kendım ıcın degılde esım ıcın cok üzüldüm
derınımede yazdım gırersen söyle ben kendımı toparlayana kadr gırmım dıye ama ben yazım dedım
sonucta sıze görevım bu kusurabakmayın olurmu

herkese günaydın canlar.
böyle bi haberi ben verdigim için üzgünü ama riçim rica etti mesaj atıp(((
adet olmuş riçç kızlarr.nasıl oluyo anlamıyorum.o testi gördükten sonra heh tmm dedim yaaa...:çok üzgünüm: Allahımm kızıda heveslendirdim kendi adıma özür dilerim riçimm...
o da bizleri ümitlendirdigini düşünüp üzülmüş kıyamam..sen üzülmede bizi düşünme bebegimm...

riçim aynı anda yazmışık canım.kontürüm olmadıgı için cevaplayamadım canım..dur bakalım sonuç bi çıksın da ...canım valla dün seni çok ümitlendirdim ben çok üzülüyorm şimdi bu yüzdenözür dilerim.

riçim sildim ekledigimi canım.ama alıntı yapılmış ebrarımla aglamayada söyleriz istersen silerler canım...
kaçta çıkacakmış sonuç?

yok cnm önemlı degıl derınım neyapalım hayırlısı böyleymıs 2de cıkıcak sonuclar bakalım nedıcek doktor

günaydın hanımlar dün baya kaynatmışsınız (benim pcye format attı ama internete bağlanmıyor sinir oldum ((
bu arada riçim sakın üzülme tatlım vardır bunda da bir hayır belki kendini hamişliğe hazırlıyor bünyen doktorda yardımcı olurda için rahatlar inş

makbuşum ben çıkıyom cnm günaydın...doktora gidiyorz annemle..boynu tutulmuş..acilen çıkıyom beni bekliyo.bende hastayım grip oldum galiba(

günatdın canlarım nasılsınız
riçhim güzel bacım her şeyde bir hayır vardır canım inşallah bir dahaki aya riçhim

GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız ben hastaydım az önce kalktım dünden beri özledim sizleri geçmişi bile okuyamadım evimi toplayım geiyorum öptüm hepinizi

kız dün yasğmur vardı izmirde işimiz vardı gerci arabyala gitik ama işimişz olan yere gidene kadar çok ıslandım akşamdan beri karnım ağrıyo fitilimde yeni bitti ama gene hasta oldum miğdem bulanıyo karnım ağrıyo çok kötüyüm

sen nasılsın pazar günü benim ev uçar darmadağın olur eşim evde ya şimdi evi topluyom zar zor sanada hayırlı işler gerçi geç oldu ama bol kazançlar

canim cok zor surecler atlatmissin, cok gecmis olsun bizimle dertlesmek istersen hep burdayiz bir arkadasimin esinde folik asit eksikligi bulunmustu, o da dort kez bebeklerini kaybetmisti, ama simdi oglu kollarinda darisi basina olucak Insallah. belki de iyi olmus yedi aydir gelmemesi vucudun da dinlenmis oldu bebebisin geldiginde rahmin cok saglikli olmus olucak. ama artik hemen gelir Insallah birtanem.

canim benim asil biz ozur dileriz richten ya gelmeyen regle ustune o test o kadar emin olmustumki bir de ummadigi gunde yumurtlama testini tutturmustu. richim canim sen benim acemi caylagimsin bak ne olur uzulme goruceksin yili dolmadan hamile kalacaksin inan bana, buyuk ihtimalle gunlei cok tutturamiyordun bundan sonra ovulasyon testiyle devam edip bak iki aya cekicez halayimizi. doktora falan da gerek kalmayacak, sen tabii testerini yaptir ama asilama falan bile deneme bir tanem, uc arkadasim benim 8 ile 10 ay arasinda hamile kaldi cok dogal boyle olmasi sadece yanlis zamanlama.

kimseler yok gene gündoğmadan nasılsın seni yeni farkettim canım umarım iyisindir kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…