"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

LoÇkam grÇmİŞ olsun canım annaene ve sana İnŞlah geÇer bel aĞrıların ÜŞÜtme canım kendİnİ
sagol bebegim.inşallah .çok kötü degilim ama önlem almak istedim.olacak gibiyim yani grip...ama belim agrıyo dedigim halde bişey vermemiş.amann saglık ocagı işte loçkam uyuz oluyom.
canım çok sagolasın.amin inşallah ebuşum.sende iyisin inş.
selam hanımlar daha yeni işlerim bitti banyo yapıcamda sigara molası vermişken bakıyım dedim..
derin gelmemiş canom gelince kaçma hemen pcye format attım bütün ifadelerim gitti bana yollucan hepiciğini :))

selam kuşum..tamam geldim ben bak.ama sen yoksun.gelde yollayam.ama önce duvar stickerımı yapıştırayım.ama bana fikir ver cano.girişe tam karşıya mı yapıştırayım.hani masanın oldugu yere..yoksa tv ünitesinin orayamı ortadaki boşluga.ya kşke resmini de koyaliseydim desenin ama dur netten bakim.

kızlar naber aranızda maydanoz ve süt buharını duyan ve uygulayan varmı ??? alternatif tıp köşesinde yazıyoda ben hepten kırdım kafayı kafamçokkarıştı dün ovulasyon günümdü çok ıslandım hasta oldum bakalım ay sonu görecez bi işe yaramışmı??? ayrıca bu buhar sayesinde hamile kalanda olmuş tabii şifa ALLAHtan
derincim naber sitikırmı aldın ben istediğim gibi bulamadım nerden aldın güle güle kullan cicim

geldim loçkam.yok kız keyifsiz demiyim de çok yorgunum yaaa.doktora gittim.sonra kardeşimle bi daha çıktım hasta hasta işlerimiz vardı fatura falan..gelirkende alışveriş derken 2buçuk saat ayaktaydım belim agrıdı çok...şimdide geldim netten aldıgım yapışkanın modelini arıyom .

canım hoşgeldin...o maydonoz ve süt buharını biliyorum canım.günüm de geçen demişti gördünüz mü diye...bende onun üzerine anneme sormuştum varmı öyle bişy diye.yapanlar varmış eskiden de.hamile de kalmışlar ama Allah bilir ondan mı başka bişyden mi yani...

evet canım insan yoruluyo haklısın keyfsiz olmada loçkam şmdi dinlen canım şimdideyemek yaparsın ne aldın neten

ay ben onuda kafaya koydum deniyecem gerçi kafaya takmala olmuyo ama ben öyle biriyimki pis bi huyum var çok takıyorum bişey yemedim bu saat oldu tansiyonum yükselmiş 17;9 olmuş ALLAHım şifa versin bizlere sen nasılsın iyimisin canım??*

evet canım insan yoruluyo haklısın keyfsiz olmada loçkam şmdi dinlen canım şimdideyemek yaparsın ne aldın neten

yok canım yemegim var...
ya bizim burada bi abi geliyo çarşıya.uygun çeşit çeşit stickerler var çok güzeller.ben şimdilik 1 tane aldım denemelik..o çok iyilerden degil tabi ama bakayım nasıl olcak:))

bende bulsam yapıştıracam bi ara ne güzel vazo falan süsüyodum şal yapıyodum şimdi ondanda soğudum bişeylele oyalansak iyi olur ama nerdeee

dene cnm ne çıkarr ama ben geçen de dedim nimetin üstüne nasıl koycazz öyle kendimizi yaa:))))
bu arada geçmiş olsun tansiyonun çıkmış kız nette duruyon hala dinlensene cnm yaaa.limon sık suyunu iç sek olarak.
hııııııı anladım canım güle güle kulan iyi etin canım
sagol sevalim:)
canım yapıştırda resimlerini koy bakayım eee ucuzmuş bayağı renklimi siyah beyazmı

canım renklilerde var da.onlardan girişe alcam halım falan renkli turunculu.
evin resimlerinde gördüysen tv üstüne yapıştırıyom bunu.yani ortadaki boşluga...syh byz bu küçük kız ve çocuk ışıgın altında öpücük konduruyo birbirinie:))

sağol canım içtım limon hiç böyle olmamıştım niye yukseldi bilmiyom anladım en kısa zamanda bende alıp yapıştıracağım

tmm nurcum içtiysen iyi gelir inş cnm..al yaa güzel oldular valla:))
sevalim güle güle cnm iyi bak kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…