sagol bebegim.inşallah .çok kötü degilim ama önlem almak istedim.olacak gibiyim yani grip...ama belim agrıyo dedigim halde bişey vermemiş.amann saglık ocagı işte loçkam uyuz oluyom.LoÇkam grÇmİŞ olsun canım annaene ve sana İnŞlah geÇer bel aĞrıların ÜŞÜtme canım kendİnİ
canım çok sagolasın.amin inşallah ebuşum.sende iyisin inş.selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım .ben annemdeyim bi selam veriyim dedim .fırsat bulursam uğrarım .öpüyorum sizi..
DERİNİM geçmiş olsun canım .inşallah ilaçlar fayda eder kuşum..öptüm senide..
selam hanımlar daha yeni işlerim bitti banyo yapıcamda sigara molası vermişken bakıyım dedim..
derin gelmemiş canom gelince kaçma hemen pcye format attım bütün ifadelerim gitti bana yollucan hepiciğini :))
kızlar naber aranızda maydanoz ve süt buharını duyan ve uygulayan varmı ??? alternatif tıp köşesinde yazıyoda ben hepten kırdım kafayı kafamçokkarıştı dün ovulasyon günümdü çok ıslandım hasta oldum bakalım ay sonu görecez bi işe yaramışmı??? ayrıca bu buhar sayesinde hamile kalanda olmuş tabii şifa ALLAHtan
derincim naber sitikırmı aldın ben istediğim gibi bulamadım nerden aldın güle güle kullan cicim
geldim loçkam.yok kız keyifsiz demiyim de çok yorgunum yaaa.doktora gittim.sonra kardeşimle bi daha çıktım hasta hasta işlerimiz vardı fatura falan..gelirkende alışveriş derken 2buçuk saat ayaktaydım belim agrıdı çok...şimdide geldim netten aldıgım yapışkanın modelini arıyom .
evet canım insan yoruluyo haklısın keyfsiz olmada loçkam şmdi dinlen canım şimdideyemek yaparsın ne aldın neten
evet nurum aldım sticker ama dandiklerden 2.5 tl:))))bakalım nasıl duracak.
nuunaycım bene denemeyi düşünüyom
dene cnm ne çıkarr ama ben geçen de dedim nimetin üstüne nasıl koycazz öyle kendimizi yaa:))))ay ben onuda kafaya koydum deniyecem gerçi kafaya takmala olmuyo ama ben öyle biriyimki pis bi huyum var çok takıyorum bişey yemedim bu saat oldu tansiyonum yükselmiş 17;9 olmuş ALLAHım şifa versin bizlere sen nasılsın iyimisin canım??*
sagol sevalim:)hııııııı anladım canım güle güle kulan iyi etin canım
canım yapıştırda resimlerini koy bakayım eee ucuzmuş bayağı renklimi siyah beyazmı
dene cnm ne çıkarr ama ben geçen de dedim nimetin üstüne nasıl koycazz öyle kendimizi yaa:))))
bu arada geçmiş olsun tansiyonun çıkmış kız nette duruyon hala dinlensene cnm yaaa.limon sık suyunu iç sek olarak
canım renklilerde var da.onlardan girişe alcam halım falan renkli turunculu.
evin resimlerinde gördüysen tv üstüne yapıştırıyom bunu.yani ortadaki boşluga...syh byz bu küçük kız ve çocuk ışıgın altında öpücük konduruyo birbirinie:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?